XRONIA ΠΟΛΛΑ ΕΛΠΙΔΑΚΙ !!!!!!!!!!
ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
Printable View
XRONIA ΠΟΛΛΑ ΕΛΠΙΔΑΚΙ !!!!!!!!!!
ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες Hilda!!! Κι εγώ θα ήθελα να τα πούμε από κοντά!!
@elpida: Χρόνια πολλά!!!! Και μην στενοχωριέσαι για όσους δεν έχουν πάρει, έχουν ώρα ακόμα, πριν τελειώσει η μέρα!
Φιλιά!!
ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΤΖΙΝ ΜΟΥ!
Σημερα ειχα οδοντιατρο για τα παιδια ,ντυθηκα αρκετα κομψα ..........και κατεβηκα στο κεντρο........
Ξαφνικα μπροστα μου ειδα μια κοπελα με τζιν στενο!.......Απλα ντυμενη με ενα τζιν και μπλουζακι.........
Δεν σας κρυβω οτι καπως ενιωσα! τα περισσοτερα χρονια που προσπαθω να διατηρηθω στα κιλα μου το βασικο μου ντυσιμο ειναι τζιν και παλι τζιν ! Ακομα και για βραδυνες εξοδους το συνδιαζα με τζιν .......Μου δινει αλλο αερα αυτοποποιθησης!.........Απο τον απριλιο ομως που εβαλα παλι βαρος εχουν κρυφτει καπου στο βαθος της ντουλαπας μου ! αγορασα καποιο την προηγουμενη εβδομαδα ............αλλα δεν ειναι το στενο μου τζιν!!!!!!
Ενιωσα ξαφνικα μια αναγκη να ξυπνησω και να εχουν εξαφνιστει τα κιλα και να βαλω το στενο μου τζιν..........αλλα δυτυχως εχω πολυ δρομο ακομα.........αραγε θα τα καταφερω ? θα φορεσω παλι το τζιν μου?..........
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΞΕΒΑΜΜΕΝΟ ΤΖΙΝ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!!!!!
Υ.Σ. Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας ........γιατι μονο εσυ μπορειτε να καταλαβατε πως νοιωθω!
Βρε καμμένε, πού χάθηκες;; Τώρα που άλλαξα και το νικ εξαφανίστηκες καλέ;; Έτσι μας αφήνεις;;
Κι όλες οι άλλες που υπήρχατε εδώ πριν μπω κι εγώ στην παρέα;;
Που είσαι dexa;; Μάρω;;
Μην χάνεστε βρε παιδιά! :)
Είμαι άρρωστη....πυρετό, συνάχι, βήχας, πονόλαιμος... όλο το πακετό! Τέλειο;;;;
Ξύπνησα σημερα το πρωί και με πονουσε απιστευτα η μεση μου!!!! Δεν μπορούσα ουτε να σηκωθώ κα ευτυχώς που με βοήθησε ο αντρας μου!!! Ειναι μερες τωρα που με ενοχλει υστερα απο ενα λουμπαγκο που επαθα, αλλα αυτό το σημερινό δεν το εχω ξαναζήσει!!!! Φερτε μου χαπια (ληγμενα), φερτε μου αναισθητικο, μορφίνη, κατι τελος παντων, ποναααααωωωω!!!
@elpida + Έβελυν: Περαστικά βρε κορίτσια!!! Καλή και γρήγορη ανάρρωση!!!
Λοιπον , πριν γραψω τι εφαγα σημερα να σας πω οτι επεσα απο τη σκαλα (ευτυχως η σκαλα ειναι καλα )..........αλλα εγω εχω τα μαυρα μου τα χαλια !
Βεβαια παλι καλα , θα μπορουσα να ειχα σπασει το κεφαλι μου και οχι μονο.........τη γλυτωσα μεχρι στιγμης με ενα διαστρεμμα ,μωλωπες σε ολη τη δεξια πλευρα και αρκετο πονο........και το τελευταιο που μπορουσα φυσικα να μαγειρεψω!
και οχι μονο απο τα νευρα μου τρωω βλακειες!
για αυτο σας επιεικης στα σχολια σας του τι εφαγα σημερα!
Εβελυν αν συνεχιζεις και πονας, ενα καλο παυσιπονο για τετοιες καταστασεις ειναι το Norgesic. Περασα τον χειμωνα ενα βαρυ λουμπαγκο, να υποφερω απο τον πονο. Τοτε καταλαβαινεις σε ποσες καθημερινες κινησεις χρησιμοποιουμε τη μεση! Δραμα!
Ασχετο: Το ξερετε οτι ενα συμπτωμα της καταθλιψης ειναι ο πονος στη μεση;
Εβελυν δεν το λεω για'σενα, ειναι απλως η αχρηστη πληροφορια της εβδομαδας!
Το Norgesic ειναι κυριως μυοχαλαρωτικο....Το πιο αποτελεσματικο ειναι voltaren+apotel ενεσιμο..Αν δεν μπορειτε τις ενεσεις, voltaren ή mesulid αλλα μετα απο καλο γευμα ή μαζι με ενα γαστροπροστατευτικο
ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΧΤΕΣ!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ(ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ)!!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ........ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ(ΠΑΡΑΠΟΝΑ)........ΚΛΑΨ ...ΚΛΑΨ...
ΣΟΦΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ !!!
ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ!
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!
ΕΒΕΛΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ .....................
Χρονια πολλα τσουπρες
ουπς!!!! καταθλιψούλα ε???? χμ......Quote:
Originally posted by Ελινα
Εβελυν αν συνεχιζεις και πονας, ενα καλο παυσιπονο για τετοιες καταστασεις ειναι το Norgesic. Περασα τον χειμωνα ενα βαρυ λουμπαγκο, να υποφερω απο τον πονο. Τοτε καταλαβαινεις σε ποσες καθημερινες κινησεις χρησιμοποιουμε τη μεση! Δραμα!
Ασχετο: Το ξερετε οτι ενα συμπτωμα της καταθλιψης ειναι ο πονος στη μεση;
Εβελυν δεν το λεω για'σενα, ειναι απλως η αχρηστη πληροφορια της εβδομαδας!
Πηγα στον γιατρο και μου ειπε πως ειναι μυικος πονος, και πηρα και Norgesic και αντιφλεγμονωδη...αλλα μιλαμε για πονο......
Σοφάκι, Χρόνια πολλα και σε σενα! Λυπαμαι πολύ που δεν το θυμηθηκα!
Σοφάκι, Ελπιδάκι χρόνια πολλά πολλά και του χρόνια με κιλά λίγα, λίγα.......