καλε δεν σε ξερω δεν με ξερεις! θα πεσει και κανενα ξαμαλιασμα ετσι για να ανεβει η τηλεθεαση .............γιατι μου εφαγες τη σοκολατα......................και το star θα εχει ειδησεις καθε μερα !!!!!!!!
Printable View
καλε δεν σε ξερω δεν με ξερεις! θα πεσει και κανενα ξαμαλιασμα ετσι για να ανεβει η τηλεθεαση .............γιατι μου εφαγες τη σοκολατα......................και το star θα εχει ειδησεις καθε μερα !!!!!!!!
Κορίτσια γράψατε πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να με δω να διασχίζω την Ελλάδα περπατώντας και τι στον κόσμο! Και να έχω και τα λεφτουδάκια μου στο τέλος να αγοράσω ένα φορτηγό σπορτέξ (γιατί σίγουρα θα έχω καλομάθει στο περπάτημα και δε θα μπορώ να σταματήσω).
Όσο για τις σκηνές, μην αχγώνεστε. Όσο ήμουν μικρή έκανα φανατικά camping με τους γονείς μου. Ξέρω όλα όσα χρειάζεται: να στήνω σκηνή, να ανάβω το γκαζάκι, να φτιάχνω αυτοσχέδιες ντουζιέρες (τι.. μη βρωμίσουμε κιόλας!), α και τώρα μαθαίνω να ανάβω φωτιά με 2 ξυλαράκια σαν τους Ινδιάνους :) :) :)
αρα δηλωνουμε συμετοχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα !!
Γυμναστικη δεν ειναι μονο το γυμναστηριο κι η αεροβικη κοριτσια.Γυμναστικη ειναι το κολυμβητηριο, το τενις,το βολευ,το μπασκετ,το σουπερ μαρκετ,το ανεβασμα σκαλιων, το πλυσιμο του αυτοκινητου,το συμμαζεμα του σπιτου,ο χορος ...γενικα η κινηση !!!!!
Απο ολα αυτα εγω δεν κανω τιποτα...εσεις ??????
Μηπως δεν φταιει μονο η ποσοτητα που τρωμε ????
Βρειτε τι σας αρεσει κι καντε το !!!!
Ξεκινηστε με αυτο κι σιγα σιγα ελλατωστε κι το φαγητο σας !!!
Ειδα το ριαλιτι κι γω πριν λιγο...αν σας πω πως χαλαστηκα με αυτο που ειδα ?? Εβλεπα τον ευατο μου εκει μεσα οταν ελεγαν οτι δεν κινουνται,οτι δεν πανε ουτε μεχρι το Σ/Μ που ειναι 2 τετραγωνα απο το σπιτι ,οτι δεν βγαινουν εξω με φιλους κι ποσα αλλα που ολοι κανουμε !!! Εβλεπα τα σωματα τους κι μου ερχοταν μια αναγουλα...γιατι ετσι ειμαι κι γω...εβλεπα ποσο πολυ τρωνε κι αηδιασα γιατι τοσο πολυ τρωω κι γω....
Δεν θελω να με βλεπω ετσι....τους λυπηθηκα κι αυτους κι εμενα μαζι....θελω να διαφερω....να ξεχωριζω....
Θελω να ζησω!!!!!!!!!!! κι να μην πεθανω απο το παχος !!!!!!!!!
Σημερα βγηκα το πρωι πηγα σε μια φιλη για καφε !!!!!!!!!!!! Ειχα να βρεθω με φιλη πανω απο 2 μηνες !!!!!!!! Το βραδυ πηραμε σουβλακια παραγγειλα τελευταια επερνα 2 πιτα κι 1 καλαμακι.Σημερα πηρα μονο τα 2 πιτα....την επομενη θα παρω 1 πιτα!!!!
Eκ των πραγματων αγγελακι εγω απο την στιγμη που εχω σπιτι αντρα και παιδι καποιες δουλειες γινονται σε καθημερινη βαση.Μετα ειναι και το μαγαζι το χοιροστασιο η τα ραντεβου για μανικιουρ πεντικιουρ που εχω.Εαν εννοεις τετοια κινηση ,υπαρχει.
Αλλα εαν χρειαζεται να παω καπου που ειναι στα 200 μετρα θα παω με το αυτοκινητο.Δεν περπαταω για να περπαταω ουτε για αστειο!!!
Μονο εαν κατεβω αγορα με φιλη η φιλες και λογω αγορας και βιτρινας μπορω να διασχισω ολη την θεσσαλονικη.ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ....
Ερωτηση:τι εννοεις οταν λες δυο πιτα?δυο σαντουιτσ με πιτα?
Και οταν λες 1 σουβλακι?Στην κυριολεξια ενα σουβλακι?Η ενα σαντουιτς με ενα σουβλακι?
Βλεπεις αγγελακι και χωρις παρεξηγηση εχουμε προφανως διαφορετικες ονομασιες για τους γυρους και τα σαντουιτς ,και δεν καταλαβα τελικα τι ετρωγες και τι τρως τωρα!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Ναι, στην Αθήνα μόνο τα λέμε αλλιώς.
Η πίτα είναι το τυλιχτό ή σάντουιτς και το καλαμάκι είναι το σκέτο σουβλάκι, κρέας σε ξυλάκι...
ʼτιμοι Αθηναίοι... :P
Οποτε αγγελακι εφαγες δυο σαντουιτσακια με πιτα .Σωστο?
Ενταξει δεν ειναι τραγικο,αρκει απο εκει και περα να μην φας κατι αλλο για βραδυ ,με πολλες θερμιδες .
ΦΙΛΙΑ!!!
Quote:
Originally posted by dexa
Eκ των πραγματων αγγελακι εγω απο την στιγμη που εχω σπιτι αντρα και παιδι καποιες δουλειες γινονται σε καθημερινη βαση.Μετα ειναι και το μαγαζι το χοιροστασιο η τα ραντεβου για μανικιουρ πεντικιουρ που εχω.Εαν εννοεις τετοια κινηση ,υπαρχει.
Αλλα εαν χρειαζεται να παω καπου που ειναι στα 200 μετρα θα παω με το αυτοκινητο.Δεν περπαταω για να περπαταω ουτε για αστειο!!!
Μονο εαν κατεβω αγορα με φιλη η φιλες και λογω αγορας και βιτρινας μπορω να διασχισω ολη την θεσσαλονικη.ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ....
Ερωτηση:τι εννοεις οταν λες δυο πιτα?δυο σαντουιτσ με πιτα?
Και οταν λες 1 σουβλακι?Στην κυριολεξια ενα σουβλακι?Η ενα σαντουιτς με ενα σουβλακι?
Βλεπεις αγγελακι και χωρις παρεξηγηση εχουμε προφανως διαφορετικες ονομασιες για τους γυρους και τα σαντουιτς ,και δεν καταλαβα τελικα τι ετρωγες και τι τρως τωρα!!
ΦΙΛΙΑ!!!
χαχαχα Αυτη τη διαφορα μας στις ονομασιες την γουσταρα παντα !!!!
Καλαμακι εννοω μονο το κρεας.
Πιτα εννοω το σαντουιτς που λετε εσεις ;) Γυρο κι πιτα δλδ που λεμε εμεις χαχαχα
Για να μην μπερδευω κι τους μακεδονες εφαγα απο τα τρια τα δυο !!!!!!!!!! χαχαχα
Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οταν πρωτα ο θεουλης ερθω αθηνα ετσι και πω να φαω σε ενα γυραδικο θα πεινασω!!!!!
Οποτε το κοβω να κουβαλαω τα ταπερακια μου μαζι!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Α ρε dexa! Έτοιμο το έχεις το σχόλιο για όλα!!!!
Που λες αγγελάκι, το σουβλάκι-πίτα-με-απ'όλα (όπως το λέμε εμείς οι Αθηναίοι) είναι ένα πλήρες γεύμα σε μικρή ποσότητα.
Έχει το κρεατάκι του - πρωτεΐνες, το τζατζικάκι του - γαλακτοκομικά, την πιτούλα του - υδατάνθρακες, τα ντοματοκρεμμυδάκια του - σαλάτα. Είναι πεντανόστιμο (πείτε μου έναν Έλληνα που βαρέθηκε τα σουβλάκια) και το βρίσκεις πάντα. ʼρα, αν ένα βράδυ δε θες να φας το μεσημεριανό κοτόπουλο με σαλάτα, ή δεν έχεις μαγειρέψει, μπορείς άφοβα να χτυπήσεις ένα. ʼμα το ζητήσεις και με αλάδωτη την πίτα... (γιατί βάζουν και όλα τα κακά λάδια). Αλλά φάε ένα, και μη φας πατάτες και τα λοιπά παρελκόμενα. Κι αν δε σε χόρτασε, πάρε κι ένα καλαμάκι ακόμα ή φτιάξε και μια περιποιημένη σαλάτα. Κι έτσι, ούτε θα το ζηλεύεις, ούτε τη διατροφή σου τη χάλασες και δεν ήρθες και σε δύσκολη θέση όταν οι φίλες σου ήθελαν να παραγγείλουν. Μια χαρά δεν είναι;
Αχ, σουβλακοσυζητηση....Πριν λιγες μερες ειχα εξομολογηθει κ εγω την σουβλακοαμαρτια μου στα "Διαφορα", Παντως δεν σταθηκε τροχοπεδι, κατι εχασα. Αυτο που ειπε η noucca οντως κανει την διαφορα (αλαδωτη πιτα και χωρις πατατες και ΜΟΝΟ 1). Τι μου τα θυμισατε τα ακατανομαστα;
εχω πολυ καιρο να χτυπησω ενα πιτογυρο, χμμμμμμμ μου ανοιξατε την ορεξη με αυτη τη κουβεντα ευτυχως που εχω φαει. (ιμαμ μπαιλντι με τρεις φρυγανιες και λιγο τυρακι )
Αγγελακι ,ειλικρινα δεν ξερεις ποσο χαρηκα που βγηκες με τη φιλη σου !!!!!!!!!
μπραβο κοριτσι μου !!!!!!!!!!!!
Ειναι κοινο μυστικο ...............οταν βγαινουμε εξω η επιδραση του ηλιου ..........ακομα και με σκια μας φτιαχνει τη διαθεση .......ανεβαινει η σερετονινη ..............και νοιωθουμε ομορφα!
τελικα μικρα μικρα βηματα , δεν ειναι και τοσο δυσκολο για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης ?
τελικα ηταν να μην κανεις την αρχη .................δεν παραξενευτω αν του χρονου μαθαινεις τεννις .......και ας γελας τωρα!!!!!!!!!!!
το μονο ασχημο οτι στοιχιζει σαν σπορ.........χαχαχα...........
Γι'αυτο μπορουμε να το αντικαταστησουμε με το πινκ -πονκ(εαν το εγραψα σωστα)!!!
Δεν θα βρουμε λυσεις???Εαν ειναι δυνατον!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Δεν ακουγεται ασχημο!!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!! αλλα ...............που δεν ξερω ουτε ρακετες παιζει κανενα ρολο?
ετσι για την ιστορια?