εννοώ ότι τις δύο πρώτες εβδομάδες μου είχε κοπεί εντελώς η λαιμαργία, τώρα που μπαίνω στην 2η εβδομάδα σαν να έχουν αρχίσει πάλι ..... και πεινάω κανονικά πια
Printable View
εννοώ ότι τις δύο πρώτες εβδομάδες μου είχε κοπεί εντελώς η λαιμαργία, τώρα που μπαίνω στην 2η εβδομάδα σαν να έχουν αρχίσει πάλι ..... και πεινάω κανονικά πια
emena ton 2o mhna eixa kanonikia oreksh giauto arxisa ta 15 mg kai thn pathsa.
eixa xasei mono miso kilo ton 1o mhna.pisteuo oti omos isos epidi eimai duskilia krathsa igra klp lai me barenan den ksero......kalitera na sinexiseis 1-2 mhnes akoma k meta na deis.
gourounitsa λυπάμαι πολύ για την περιπέτεια σου, τώρα μόλις τα διάβασα. Χαίρομαι που είσαι καλύτερα και 76 κιλά, που έχει ανέβει η διάθεση σου και έχεις ξανά κορμάρα. Πρόσεχε τον εαυτό σου και καλή συνέχεια. Είσαι δύναμη.
pearl, πήρες τελικά και εσύ τα χάπια?
Η φίλη σου που μας έλεγες πως πάει?
Καλημέρα alalumaki. Ναι τα πήρα από την περασμένη Πέμπτη 20.3 και πάω μια χαρά, προς το παρόν καμιά παρενέργεια, ούτε καν την ξηροστομία που είχε η φίλη μου.
Η όρεξη έχει κοπεί μαχαίρι, αλλά τρώω σωστά αν και μικρές ποσότητες, ενώ παίρνω και βιταμίνες.Δεν έχω ανέβει ακόμα στη ζυγαριά, το έχω αφήσει για την άλλη Δευτέρα, αλλά βλέπω ήδη διαφορά στα ρούχα μου.
Η φίλη μου πάει μια χαρά, σε λίγο καιρό θα τα σταματήσει τελείως, της είπε ο γιατρός.Εσύ πως πας?
Καλημέρα... Εγώ έχασα 4,5 κιλά σε 2 εβδομάδες. Αλλά από χθες πεινάω πολύ και έχουν αρχίσει νομίζω πάλι οι λαιμαργίες, χθες τι χάλασα εντελώς μετά από 2 εβδομάδες. Παίρνω των 10μγ και σκέφτομαι να ξεκινήσω των 15 μόλις τελειώσει το κουτί. Εσύ των 15 παίρνεις? Ο γιατρός της φίλης σου είναι στην Αθήνα?
Ναι των 15mg παίρνω.Ο γιατρός της φίλης μου είναι παθολόγος και είναι νομίζω στον Πειραιά.
Εχεις ζαλάδες, πονοκέφαλο ή άλλες παρενέργεις γιατί εγώ με των 10 τις 3 πρώτες μέρες κόντεψε να σπάσει το κεφάλι μου, μετά δεν είχα τίποτα... τώρα έχω μόνο λίγη δυσκοιλιότητα.... Πόσο χρονών είσαι και πόσα κιλά?
Είμαι 39 χρονών, ύψος 1,72 και ξεκίνησα από 80 κιλά (σύμφωνα με τη ζυγαριά του φαρμακείου) ή 82,3 (σύμφωνα με την ηλίθια ηλεκτρονική μου).
Την πρώτη μέρα είχα μόνο μια ελαφριά ζαλάδα, μετά τίποτα.
Εσύ πόσο χρονών είσαι?
Είμαι 40 χρονών, 1,65 ύψος. Πήρα τα κιλά μετά από δύο εγκυμοσύνες η μία μετά την άλλη. Ημουν πάντα 63-69 κιλά.
Εχω δοκιμάσει τα πάντα.... δεν έχω πιά υπομονή και εγκράτεια καθόλου. Και να φανταστείς ότι πάντα πρόσεχα το σώμα μου. Αλλά κάνω δίαιτα παράλληλα με διαιτολόγο. Δεν βασίζομαι μόνο στα χάπια. Θέλω να αλλάξω γενικά τον τρόπο που βλέπω το φαγητό. Τα χάπια νομίζω με βοηθάνε να κάνω σωστά το πρόγραμμα διατροφής τουλάχιστον τώρα στην αρχή να ξεφουσκώσω λίγο και να πάρω κουράγιο να συνεχίσω.... Εσύ ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα διατροφής. Πες μου σε πάρακαλώ ποιες βιταμίνες παίρνεις θέλω να πάρω και εγώ.
Ακολουθώ τη μεσογειακή διατροφή.Μου την είχει δώσει παλιότερα διαιτολόγος.Δεν στερεί από κανένα χρήσιμο συστατικό τον οργανισμό, ενώ βοηθάει ειδικά αν έχεις οικογένεια.Αν θέλεις μπορώ να στη γράψω.
Παίρνω τις centrum.
Εγώ ήμουν πάντα, μεταξύ 63 και 65 κιλών.Πήρα τα κιλά μετά από φαρμακευτική αγωγή σε συνδυασμό με κακή διατροφή (πολλά λιπαρά, καθόλου λαχανικά κ.λ.π.)
Αν είναι εύκολο θα ήθελα να μου τη γράψεις. Εχεις παιδιά? γιατί εγώ έχω δύο και φοβάμαι λίγο να πάρω των 15μγ. Αν και στους περισσότερους δεν έχει παρενέργεις. Μετράς την πιεσή σου?
Και εγώ έχω δύο, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα.Την μετράω, αλλά είμαι ανέκαθεν υποτασική.ΟΚ!θα στην γράψω.Πόσο είναι τα παιδιά σου?Εργάζεσαι?
Είναι 3 και 4,5 χρονών. Δουλεύω και γυρίζω σπίτι το νωρίτερο 6-6:30 το απόγευμα. Οπότε αρχίζω να τρέχω σαν τον Βέγγο.... Και όλο αυτό τον καιρό που προσπαθούσα να αδυνατίσω χωρίς τα χάπια έκανα δίαιτα όλη μέρα και στις 10:30 που άρχιζα να ηρεμώ μου ερχόταν να φάω ότι είχε ζάχαρη μέσα στο σπίτι οπότε πάει όλη η προσπάθεια. Τώρα νομίζω ότι είναι η μόνη μου ελπίδα είναι τα χάπια που μέχρι τώρα με βοηθήσαν. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε μόνες μας αλλά εμένα νομίζω πια ότι μου είναι αδύνατον.... Δεν ήμουν ποτέ τόσα κιλά και με έχει πάρει από κάτω..... Εσένα πόσο είναι τα παιδιά σου, εργάζεσαι ?
alalumaki στη διάθεση σου:
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΙΤΑ
ΠΡΩΙΝΟ:
1φλ. Γάλα 1,5% με 1 φλ. Δημητριακά πρωινού( 5-6κ)
1φλ. Γάλα 1,5% με 1-2 φρυγανιές με λίγο βούτυρο και 1κ. μέλι
1φλ. Γάλα 1,5% με 1 φέτα ψωμί με λίγο βούτυρο και μέλι / μαρμελάδα
τοστ με 1 λεπτή φέτα τυρί
ΜΕΣΗΜΕΡΙ:(ανά εβδομάδα)
2 φορές ψάρι ( 1 μερίδα) με 1 φέτα ψωμί και 1 μέτρια πατάτα ή 2 φέτες ψωμί και σαλάτα
1-2 φορές κοτόπουλο ( 1 μερίδα) με 1 φέτα ψωμί και 1 μέτρια πατάτα ή 1 φλυτζάνι ζυμαρικά / ρύζι και 1 φέτα ψωμί
1 φορά όσπρια ( 1 μερίδα) με 2 φέτες ψωμί
1-2 φορές κόκκινο κρέας ( 1 μερίδα) με 1 φλυτζάνι ζυμαρικά /ρύζι ή 1 μερίδα πατάτες και 1 φέτα ψωμί και σαλάτα
1 φορά μαγειρεμένα λαχανικά ( 1 μερίδα)
ΒΡΑΔΙΝΟ:( ανά εβδομάδα)
1-2 φορές κρέας με σαλάτα και 1-2 φέτες ψωμί ή ½ φλ. Ρύζι και 1 φέτα ψωμί
1-2 φορές την εβδομάδα κοτόπουλο με σαλάτα και 1-2 φέτες ψωμί
1-2 φορές ψάρι ή τόνος σε νερό με σαλάτα και 1-2 φέτες ψωμί.
1-2 φορές αυγά ( 2) βραστά ή ομελέτα με σαλάτα και 1 -2 φ. ψωμί
1 ½ - 2 φλυτζάνια ρύζι ή ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα ντομάτας ή 2 κ. κιμά και σαλάτα
τοστ με 1 φέτα τυρί , 1 φέτα γαλοπούλα και λαχανικά και 1 φλ. Γάλα.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ και ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ:
1 φρούτο ή 1 ποτήρι γάλα ή 1 γιαούρτι ή 1 παγωτό (0%)
ΥΓ. Για όποια απορία στη διάθεση σου.