ΚΡΙΝΟ ΛΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΣ.
ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Printable View
Σου μοιάζουν να είναι ίδια πράγματα τα :Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Πάρα πολύ σαφής, αν μπορούσες να την καταλάβεις.Αυτό εννοούσα στην αρχή, αλλά προφανώς έπρεπε να το γράψω όπως μετά για να το καταλάβουν και όσοι δεν ήθελαν.
1. ξέρω την Δήμητρα
2. δεν ξέρω την Δήμητρα ??????????????
Quote:
Originally posted by MANTHES
Γιατί δεν ακολουθείς το παράδειγμά μου?
Ολοκληρωτική αδιαφορία στις σκιές μας.............
Εχω και μια δευτερη απορία και μια και είναι και ο κρίνο εδω θα βοηθήσει να την λύσουμε .
Είχα διαβάσει απο την Θεοφανία να λέει οτι δεν επικοινωνεί με τον Manthes με το ίδιο σωληνάκι .
Κάπου όμως μπερδέυτηκα .
Οριστε που :
Quote:
Λοιπόν επειδή εγώ την κοπέλα δεν την ξέρω, αλλά ξέρω τον φίλο μου και είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να έχει κάνει διπλοεγγραφή....
Quote:
Originally posted by Kleiw
Σου μοιάζουν να είναι ίδια πράγματα τα :Quote:
Πάρα πολύ σαφής, αν μπορούσες να την καταλάβεις.Αυτό εννοούσα στην αρχή, αλλά προφανώς έπρεπε να το γράψω όπως μετά για να το καταλάβουν και όσοι δεν ήθελαν.
1. ξέρω την Δήμητρα
2. δεν ξέρω την Δήμητρα ??????????????
Σου επαναλαμβάνω πως δεν ήμουν αρκετά σαφής. Πιστεύω ότι ΕΓΩ απάντησα.
Δεν μας απαντάς και συ τώρα?
Ή μάλλον, άστο. Δεν θέλω καμία απάντηση. Τις πήρα όλες.....
Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως δεν θα ξανά ασχοληθώ με άτομα που ο μόνος λόγος που μου μιλούν, είναι γιατί δεν χωνεύουν εμένα ή τον MANTHES....οπότε, δεν μπορώ να συνενοηθώ με επιχειρήματα....
Μπάιιιιιιιι
Η ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΚΟ,ΕΝΩ ΤΟΝ MANTHES ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΜΑΙ.ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ.ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ?
Quote:
Originally posted by Dimitra23
Η ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΚΟ,ΕΝΩ ΤΟΝ MANTHES ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΜΑΙ.ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ.ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ?
Χα χα!!!!! Με πέθανες MANTHES.......ως συγνώμη.............Dimitra....ήθελα να πω!!!!
Δεν ήσουν σαφής και είπες ακριβώς αντίθετα πράγματα ?????
Παράξενο για κάποια που τιμά έτσι την ελληνική γλώσσα και έχει φαγωθεί να διορθώνει τα ορθογραφικά στο φόρουμ . Πολύ παράξενο , θα έλεγα .
ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΛΥΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ.Quote:
Originally posted by Kleiw
Εχω και μια δευτερη απορία και μια και είναι και ο κρίνο εδω θα βοηθήσει να την λύσουμε .
Είχα διαβάσει απο την Θεοφανία να λέει οτι δεν επικοινωνεί με τον Manthes με το ίδιο σωληνάκι .
Κάπου όμως μπερδέυτηκα .
Οριστε που :
Quote:
Λοιπόν επειδή εγώ την κοπέλα δεν την ξέρω, αλλά ξέρω τον φίλο μου και είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να έχει κάνει διπλοεγγραφή....
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;
ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΤΩΡΑ. ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΜΑΝΤΗΕS Ή ΣΑΝ ΔΗΜΗΤΡΑ; ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΣΑΝ MANTHES ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.............Η ΟΧΙ????
ΚΑΛΑ ΜΑΝTHES ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ
Ο κρίνο δεν είναι φίλος μου , αν ήσουν παλιότερος θα το ήξερες . Επειδή εσεις έχετε κάνει κόμμα , αυτο δεν συμβαίνει και με εμένα .
Το να επικοινωνεί μαζί σου με το ίδιο σωληνάκι οταν αυτό βολεύει για να σε υπερασπιστεί και το να μην επικοινωνεί μαζί σου με το ίδιο σωλινάκι οταν αυτό βολεύει για να σε υπερασπιστεί , αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα οτι απλώς σε υπερασπίζεται και τίποτα παραπάνω (το σωληνάκι μπαίνει - βγαίνει ανάλογα) . Αν συνδιασω και το \'\'ξέρω - δεν ξέρω\'\' την Δήμητρα , εχω και ενα άλλο στοιχείο .
Οποτε τα περι επιχειρημάτων και βλέπω καθαρα ...........
ΚΑΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕ ΜΠΕΚΑ. ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ
λοιπον ακου να δεις μανθες εχω και γω ενα στοιχιμα. αν μου δωσεις το τηλεφωνο σου και σε συναντησω και καταφερεις να μου το παιξεις οπως το παιζεις εδω μεσα αποχορω απο το φορουμ
αν τις φας και γυρισεις σπιτι σου κλαιγοντας αποχωρεις εσυ
τι λες?
Quote:
Originally posted by MANTHES
για κοιτα βρε ποιος μιλαει....
χεχε...