Quote:
Originally posted by stargazer
Δεν είναι απλά 5 κιλά. Κι άλλο τα 5 κιλά όταν είσαι στο κέντρο της κλίμακας (πχ 50-60 κι είσαι 60) κι άλλο όταν είσαι στο άνω όριο (στα 50-60 είσαι 65). Οπότε δεν είναι τόσο αστείο και όπως το βλέπω δεν τίθεται θέμα παραμέλησης άλλων πτυχών γιατί το έχω σκεφτεί πολύ και με ειλικρίνεια.
Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι διαφορετικό αν εννοείς ότι δε σε δεχόταν με πολλά κιλά. Εγώ λέω για σχετικά μικρότερο πρόβλημα.
νομιζω λοιπον οτι τελικα το προβλημα σου ειναι οτι δεν καταλαβαινεις τι σου λενε.....ισως για τον ιδιο λογο δεν καταλαβαινεις και το τι νοιωθει η κοπελα σου και θεωρεις οτι αυτη εχει προβλημα λογω κιλων, ενω ΙΣΩΣ η κοπελα εχει προβλημα στην σχεση της μαζι σου...
οχι αγαπητε,,,,,δεν εννοω οτι δεν με δεχοταν με παραπανω κιλα κι οχι απλα εβγαλες λαθος συμπερασμα αλλα εκρινες κι οτι μιλαω για μεγαλυτερο προβλημα...προφανως συγκρινοντας τα κιλα μου με αυτα της κοπελας σου...το μυαλο σου λεει "πολλα κιλα-μεγαλυτερο προβλημα, λιγοτερα κιλα-μικροτερο προβλημα" ενω πιθανοτατα ειναι το ιδιο ακριβως προβλημα , δλδ οτι τοσο εγω οσο κι αυτη δεν ειμασταν καλυμενες απο την σχεση μας....τοσο δυσκολο κσαι οδυνηρο σου ειναι να το δεχτεις σαν πιθανοτητα τελικα?
αυτο που ειπα αλλα δεν καταλαβες ειναι οτι εβαζα κιλα γιατι ο συντροφος μου μου επεφτε λιγος και τον ειχα βαρεθει....οχι οτι δεν με δεχοταν αυτος.....γιαυτο και χωρισα. αφου πρωτα τον κερατωσα αρκετα μεχρι να συνειδητοποιησω οτι δεν παει αλλο ετσι....
Γιατί να είναι τόσο σπουδαίο θέμα και ταμπού το να γυμναστεί κάποιος σε σχέση με το να αλλάξει μια ενοχλητική συνήθειά του? Το να "αποδεχτώ όπως είναι" είναι λίγο ανεδαφικό. Γιατί ποιος δεν αλλάζει λίγο/πολύ τη σχέση του? Μα λίγο το ντύσιμο, λίγο η συμπεριφορά, το σώμα, οι συνήθειες...Όλο και κάτι μας ενοχλεί κι όλοι προσπαθούμε να το αλλάξουμε, γιατί να είναι κακό αυτό?
ισχυει η παραπανω απαντηση...δυστυχως για σενα και ισως και για την φιλη σου, δεν καταλαβαινεις τι σου λενε...δεν ειναι κακο...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ...απλα δεν μπορει να στο επιβαλλει η να σε κανει να ευθυγραμμιστεις καποιος αλλος!....πρεπει μονος να το θελησεις....κι απ οτι φαινεται η κοπελα σου δεν το θελει....το γιατι, το ξερει αυτη...
Σύγκλιση...! Αλλά να γίνεται με μέτρο και τρόπο. Και ποιος είναι ο τρόπος να βάλεις την κοπέλα σου στη γυμναστική? Μόνο αν το θελήσει μόνη?
ΝΑΙ!!!!ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΜΟΝΗ!!!!!!το μονο που μπορεις εσυ να κανεις, ειναι να της δειχνεις τις δικες σου επιλογες για το δικο σου σωμα...να σε βλεπει να τρεφεσαι και να γυμναζεσαι σωστα, και ΙΣΩΣ ζηλεψει και παρακινηθει...με το να της πρηζεις τα συκωτια η να της εφιστας την προσοχη στα δικα σου θελω, μονο αντιδραση μπορεις να κερδισεις η αδιαφορια...για να μη σου πω και το χειροτερο...οτι μπορει οταν την φτασεις στο αμην να γυρισει και να σου πει:"κοιτα, κι εγω θα θελα εναν πιο εμπειρο και ερωτικο αντρα που να μπορει να κραταει το ενδιαφερον μου στο σεξ και στην σχεση,αλλα δεν σου σπαω τ αρχιδια!"