μαλιστα...
και να υποθεσω το βρισκω σε καταστηματα με οργανα γυμναστικης?Σωστα?
(π.χ απο κει που πηρα τον διαδρομο ισως εχουν)
Printable View
μαλιστα...
Quote:
Originally posted by Ava
Προτείνω και νέο επεισόδιο για τις "7 θανάσιμες πεθερές":
"Η αδύνατη πεθερά"!!! Πολύ θα ήθελα να το παρακολουθήσω, να δω τι πλάκα θα πάθει η αδύνατη πεθερά, όταν ο γιος της της φέρει την παχουλή νύφη!
MEGA ακουςςςςςςςςςςςςςςςς?τρελ� � νουμερα θα χτυπησει το επεισοδιο
για ψαξε λιγο στο ιντερνετ, θυμαμαι παλια πριν 2-3 χρονια ειχα βρει ενα νομιζω addidas με 80 ? , googlare την λεξη παλμογραφοςQuote:
Originally posted by sofia68
μαλιστα...
Παλμογράφος ε; Μα όλα τα ξέρετε εδω πέρα, δεν σας προλαβαίνω :)
Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ θα εμπιστευόμουν τους παλμογράφους των ελλειπτικών και του διαδρόμου. Σε είδη γυμναστηρίου σίγουρα θα βρεις. Θα δεις ότι σιγά σιγά θα μπορείς να ανεβάζεις τους ρυθμούς και να μη λαχανιάζεις. Οπότε μην το πιέσεις από την πρώτη στιγμή.
Ναι πάνω κάτω έτσι δείχνει το 60%.
Μόλις αρχίζεις να βαριέσαι το διάδρομο, άρχισε ένα σπορ και να τα κάνεις συνδιαστικά μετά.
Ευχαριστω κοριτσια μου :)
Θα το κοιταξω απο Δευτερα και θα σας ενημερωσω...
Φιλακια :)
Ναι Δανάη μου, συμφωνώ, βέβαια η σύγκρουση με τα βαρετά ανθρωπάκια που παπαγαλίζουν σχετικά με τον εαυτό τους , χωρίς στην ουσία να λένε κάτι, προβάλλοντας την τακτοποιημένη ζωή τους μπορεί να είναι συντριπτική. Ξέρεις τι εννοώ, είμαι σίγουρη...Quote:
Originally posted by Danai20
Lily
είναι υπέροχο να είσαι στον κόσμο σου. Δεν μπορώ τους ανθρώπους που είναι με τα μπούνια μέσα στην βαρετή καθημερινότητα, μου φαίνονται αφύσικοι
Αβα, εμένα η αγαπημένη μου ελληνική είναι Της Κακομοίρας με το Χατζηχρήστο και το Δις Διεθυντής με ΚΑρέζη :)
Αλλά είναι επιλογή του καθενός αυτή, σε ποιο δρόμο θα περπατήσει...
Α ναι , ταινειάρες! Δεσποινίς Βασιλείου!!! Κορυφή η Τζένη!
Δεν είναι και τόσο δύσκολο καλή μου ʼβα νοερά μπορούμε, αρκεί να ελευθερώσουμε την ψυχη και το πνεύμα μας από συμβατότητες, πρέπει, υποχρεώσεις, μικρότητες και μικροψυχίες...Quote:
Originally posted by Ava
Λίλυ μου, θα ήθελα να γίνω για λίγο αστροναύτης, να είμαι στα άστρα, μακρυά από την πεζή πραγματικότητα και όσους προσπαθούν να με προσγειώνουν διαρκώς σε αυτή.
Δανάη μου, απίστευτο το "της κακομοίρας"! Η βασίλισσα της ατάκας! Να τώρα που έγινε το τόπικ και κινηματογραφόφιλο! Κι αυτό το κάναμε transformer!
Συμφωνείς?
Συμφωνώ Λίλυ μου, και το κάνω συχνά, έλα όμως που ο άτιμος ο περίγυρος επιμένει να σε προσγειώνει και να σε ξενερώνει.
Η μάχη καλά κρατεί. Τη μικροψυχία δεν την ανέχομαι και δεν τη διαπραγματεύομαι, τα "πρέπει" όμως είναι άλλο. Ιδίως όταν είσαι στο καταραμένο το γιαπί! Δεν πειράζει, όμως, έτσι παίρνει αξία και χρώμα και η ελεύθερη ώρα μας. Φαντάζεσαι να κάναμε ότι θέλουμε, όποτε το θέλουμε? Δε νομίζω πως θα είμαστε ευτυχισμένες.
Πάντως ότι μπορούμε κάνουμε!
Μεγάλη κουβέντα ανοίξατε παιδιά. Όχι δεν γίνεται να κάνουμε ότι θέλουμε, ότι μας έρθει μάλλον. Γιατί έχουμε υποχρεώσεις και βασικά κάποια θέλω μας ίσως πληγώσουν τους άλλους. Από την άλλη και αυτή η ζωή που μας βάζει να κάνουμε μονίμως πραγματα που είναι ενάντια στη φύση και την ευτυχία μας είναι μαρτύριο. Δουλεύουμε σε άσχημα περιβάλλοντα, τρέχουμε όλη μέρα για ανάγκες που είναι εντελώς πλασματικές και ζούμε οι περισσότεροι σε πόλεις που μας γεμίζουν ασχήμια.
Έχει δίκιο η Λϊλυ πως τι μικρότητες και τις μικροψυχίες, πρέπει να τις αποβάλουμε εντελώς. Είναι ο βασικός αγώνας μας, σαν άνθρωποι.
Αλήθεια τι σας ευχαριστεί να κάνετε στις ελεύθερες ώρες σας, όταν μπορείτε να "ταξιδεύετε"?
Εγώ αγαπώ πολύ το διάβασμα και τις ταινίες. Επίσης, μου αρέσει πολύ η συντροφιά φίλων, κουβεντούλα, κρασάκι, ατμόσφαιρα, κτλ.
μακαρι να μπορουσε ολος ο κοσμος κοριτσια να επιστρεψει στην επαρχια, εχει πολλα ασχημα αλλα κ ανεκτιμητης αξιας θετικα, με κυριοτερα το καθαρο περιβαλλον, την φυση, την ηρεμια κ τη γαληνη ασχετως ωραριων δουλειας...ολα κυλουν πιο ηρεμα στην επαρχια...ακομα κ τις περιδους απειρου αγχους σκεφτομαι οτι αν ημουν Αθηνα δεν θα τα εβγαζα περα...τουλαχιστον εδω ολα ειναι πιο κοντα, κατι ειναι κ αυτο.
Καθιστικά όλα, ε? Μάλλον το προσέξατε φιλενάδες! Ντροπή μου σε τόπικ αφιερωμένο πρωτίστως στη γυμναστική!
ακριβως τα ιδια, αλλα κυριως το να χαζευω την φουρτουνιασμενη θαλασσα κ να χανομαι κυριολεκτικα...Quote:
Originally posted by Ava
Αλήθεια τι σας ευχαριστεί να κάνετε στις ελεύθερες ώρες σας, όταν μπορείτε να "ταξιδεύετε"?
Εγώ αγαπώ πολύ το διάβασμα και τις ταινίες. Επίσης, μου αρέσει πολύ η συντροφιά φίλων, κουβεντούλα, κρασάκι, ατμόσφαιρα, κτλ.
Όλα αυτά που είπες ʼβα είναι πολύ όμορφα και εμένα μου αρέσουν
Προσθέτω και τη φύση. Θάλασσα, βουνά, να μυρίζω λουλούδια, άμμο. Με γεμίζει αυτό. Μόλις τελειώσω το μεταπτυχιακό μου σκέφτομαι να βρω μια δουλειά σε νησί ή κάπου σε μια μικρή επαρχία. Έτσι έχω μεγαλώσει και θέλω να γυρίσω.
Δεν θα συμφωνήσω κακό μου κοριτσάκι. Στην επαρχία δυστυχώς βασιλεύουν η μικροπρέπεια, η ζήλια για την ευημερία του πλησίον σου, το κουτσομπολιό και πάρα πολλά άλλα, που δεν μου φτάνει ένας τόμος να τα αναφέρω. Σε ότι αφορά το ανθρώπινο στοιχείο πάντα.
Ζω σε επαρχία και υποφέρω. Πνίγομαι. Αλλάζω 50 δρόμους για να μη συναντήσω ανεπιθύμητους και συνεχώς ξεπροβάλλουν μπροστά μου κι άλλοι, κι άλλοι.. Με τις ενοχλητικές ερωτήσεις τους και τις κουτοπόνηρες ματιές τους. Στις μεγαλοαστικές πόλεις μπορεί τουλάχιστον κανείς να διατηρήσει την ελευθερία του, την ανωνυμία του, κι ας τον ταλαιπωρεί η καθημερινότητα λιγάκι παραπάνω.