και τι θα γίνει δηλαδή... δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί εννοεις? ή θα προηγηθεί αγωγή για αυτο το σωληνάκι που λες?
Printable View
και τι θα γίνει δηλαδή... δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί εννοεις? ή θα προηγηθεί αγωγή για αυτο το σωληνάκι που λες?
ταχει κανει ολα πια τι αλλο...
:sniffle::sniffle:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ......
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ BAD ΜΟΥ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.....
ΦΩΝΑΞΕ....ΒΡΙΣΕ....ΚΛΑΨΕ......ΓΕ ΛΑ......ΟΤΙ ΘΕΣ.....ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΤΟΠΙΚ....Κ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ:thumbup::smilegrin:
μου φαινεται θα μπω σε διαιτα για να νιωσω οτι εστω ενα πραγμα το εχω υπο ελεγχο...
(λεμε τωρα)
ναστε καλα ολες κοριτσια :starhit:
Bad μου χαίρομαι που ξαναγύρισες από την μία...αλλά πιο πολύ λυπάμαι γιατί δεν λύθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις στο περιβάλλον σου...
:thumbup: its OK ολα τα βρισκουμε ολα τα λυνουμε, ο,τι δε σεσκοτωνει...
σωστός....:roll:
ο,τι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο παχυ θαπρεπε να λεει χαχαχαχαχα
οχι αυτη τη φορα δε θα ξεσπασω στο φαι, αρκετα κιλα εφτασα
ναι προφανώς και δεν θα ξεσπάσεις εκεί γιατί είσαι πολύ δυνατή μέσα από την πείρα με αυτές τις καταστάσεις,μπορείς να χειριστείς τον εαυτό σου και με το να το κάνεις απλά θα δημιουργήσεις ακόμα μία κατάσταση που θα σε βαραίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά και θα πρέπει να την λύσεις και αυτήν...μέσα στα τόσα άλλα που φαντάζομαι έχεις να διαχειριστείς στην ζωή σου πόσο μάλλον και ένα τέτοιο θέμα υγείας....
ευχομαι το καλυτερο και για τον ανθρωπο σας και για ολη την οικογεια,ειναι δυσκολες καταστασεις και θελουν δυναμη