Αφήστε την κοπέλα ήσυχη...κακές λυσσασμένες ξου ξου ξου
Printable View
Αφήστε την κοπέλα ήσυχη...κακές λυσσασμένες ξου ξου ξου
αχ θα το ανοιξω το ρημαδι το στομα μου και θα σε παρει και θα σε σηκωσει τελικα!! Ποτε μας εκραξαν στο αλλο φορουμ ρε κοιμισμενο??? Εμενα εκει με εχουν σε υποληψη τα παιδια οχι σαν εσενα που σε βριζουν σε οποιο φορουμ πατησεις το ποδι σου! Αντε να χαθεις δεν ντρεπεσαι ολοκληρη γυναικα! Αντε βαλε και την μανα σου να κανει λογαριασμο και να ρθει να μας μαλωσει που προσπαθουμε να σου βαλουμε μυαλο μπας και χασεις κανα κιλο! Α να χαθεις! θα ποσταρω τελικα το κατεβατο γιατι τα θες πολυ χοντρα να τα ακουσεις! Εχεις γινει ρεζιλι των σκυλιων και τολμας και μιλας! Και δειξε μου που στο διαολο ειδες να με κραζουν εμενα και την Ζωη!
Οσο για σενα κωστακη που ηρθες να το παιξεις καλος και την υποστηριξες ελπιζω να καταλαβες με τι διαταραγμενο ατομο μιλησες... την υποστηριζες και αυτη απλα σου επιτεθηκε και σε ειπε κομπλεξικο απο αυτα και μονο ελπιζω να εβαλες μυαλο. και για σενα μπετουλα που πεταχτηκες σα να μη πω τι αμα δεν γνωριζεις να μη μιλας. Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο που 3 φορουμ βριζουν την μαρια ετσι? εκτος κι αν ακομα και σε αυτο υπαρχει μια τεραστια συνομωσια για να την κατηγορουμε ολοι. Οπως φυσικα υπαρχει μια τεραστια συνομωσια που εχει βαλθει να κανει την μαρια να μη χανει κιλα. Και τα αντικαταθλιπτικα κοπελια δεν εχουνε θερμιδες για να σε παχαινουν απο μονα τους. Αμα ραψεις το στομα σου μια χαρα ειναι τα φαρμακα. κι εγω επαιρνα και δεν εβαλα ουτε ενα γραμμαριο απο τα χαπια αλλα επειδη ετρωγα οτι εβρισκα μπροστα μου. Αλλα ξεχασα η μαρια κανει σωστη διαιτα για μια ωρα τηρει κατα γραμμα τις οδηγιες του γιατρου και μετα κανει οτι παρασπονδια μπορει επειδη κι αυτες επιτρεπονται σε μια διαιτα! Αντε ρε απο κει δεν ντρεπεστε λιγακι εχετε γινει ξεφτιλα ολοι γελανε με το νοητικο σας επιπεδο γυναικες πραμα να λετε οτι βλακεια σας ερθει!
esprtaki αστο μην ασχολησε :) το θεμα εληξε! εγω εχω βαλει στοιχημα πως μεχρι το τελος του μηνα και την βεττυ και την τοτα η μαρια θα της βριζει :)
σου ειπα κατι εχθες Ζωη σου ειπα ποσο την λυπαμαι και ποσο θελω να την βοηθησω. Οχι μονο δεν εκτιμησε την κινηση μου εχθες να τα βρουμε αλλα εκατσε και με κατηγορουσε με τους αλλους πισω απο την πλατη μου. Και για μενα σου εχω πει χιλιες φορες μπορω να αντεξω οτιδηποτε αλλα να προσβαλλει ατομα που αγαπω παει πολυ και δεν θα το ανεχτω απο ενα ατομο τοσο χαμηλου επιπεδου. Τελευταια ευκαιρια της δινω ειλικρινα σου μιλαω μετα απλα θα τα ακουσει τοσο χοντρα που δεν θα ξερει που να κρυφτει. Φυσικα το μπαν δε το γλιτωνω απο το σαιτ αλλα τουλαχιστον θα τα πω να τελειωνουμε.
α ναι και κοριτσακι να σε πληροφορησω οτι πολλους απο τους αλβανους που με τοση αηδια ανεφερες σε ποστ σου θα τους ζηλευες γιατι εχουνε πολυ ανωτερο επιπεδο απο σενα που λες τον κοσμο πουτ... και αι γαμ... και οτι ειναι αλβανοι και ανωριμοι που εκαναν χειρουργειο! ενα τιποτα εισαι! ειλικρινα εισαι ενα αηδιαστικο τιποτα παλιορατσιστρια! και θα με κανεις να ξαναψαξω μονο και μονο για να βρω τα ηλιθια ποστ σου που ελεγες οτι ηθελες και συ να κανεις χειρουργειο για να χασεις δεκα κιλα γιατι εισαι ανικανη να ραψεις το στομα σου! Και μετα καθεσαι και λες ανωριμους αυτους που εκαναν χειρουργειο για να χασουν 100 κιλα! Αναρωτιεμαι μηπως τελικα εισαι για τα σιδερα... δεν ειναι δυνατον τη σημερον ημερα να κυκλοφορει κοσμος με τετοιο επιπεδο! και θα σου πω και κατι ακομα και βαλτο καλα στο κεφαλι σου το αδειο. ενας ανθρωπος που ειναι 200 κιλα εχει 50% πιθανοτητες να αποκτησει καποια σοβαρη ασθενεια και να πεθανει στο τελος απο τα πολλα κιλα. Κανοντας το χειρουργειο οι πιθανοτητες θανατου ειναι 0,1%. αλλα που να βαλεις εσυ το μυαλο σου να σκεφτει κατι τετοιο παραειναι πολυπλοκο το θεμα! Αντιθετως ειναι πολυ πιο ευκολο να καθεσαι να σχολιαζεις και να κατακρινεις τους παντες και οταν ερθει η σειρα σου να σε στησουν στον τοιχο να κλαιγεσαι σα παιδακι στο δημοτικο!
μολις ειδα την υπογραφη καποιου και γελασα απιστευτα, .... αχ να ειστε καλα σημερα.. τετοιο γελιο δεν εχω ξανακανει στην ζωη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μαμα μαμααααααα τα παιδακια με πειραζουνννννν μαλωσε τα μαμααααααα.... ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ? να μαμα η εσπριτ η ζωη η μπαντ ολες μαμαααααααααα ειναι κακες μαμαααααα...
θεα! χαχαχαχα σε καλο να μου βγει τοσο γελιο σημερα
Χαχαχα πολύ γέλιο έχεις απαξιώ να απαντήσω, αυτό για τους αλβανούς το είπα φυσικά επειδή είναι οι πιο πολλοί στην ελλάδα, και όχι ρατσιστικα. Να'σαι καλά, με έκανες και γέλασα
χαιρομαι που επιτελους καταφερα και σε εκανα να γελασεις γιατι ως τωρα κρατουσες εσυ την πρωτη θεση στο να κανεις τους αλλους να γελουν...
Λέγε εσύ έφαγες μερικά ρεπόρτ, ελπίζω να σε διώξουν. Μόνο πες τα και στο άλλο site αυτά, να σε δουν κι εκεί τι είσαι.
δεν ξερεις καν ποτε πρεπει να κανεις ρεπορτ ε? παρεπιπτοντως για να απαξιεις πρεπει πρωτα και πανω απ ολα να εχεις μια καποια αξια ωστε συγκριτικα με τον αλλον εσυ να εισαι ανωτερη...
Quote:
Originally posted by Esprit
Οσο για σενα κωστακη που ηρθες να το παιξεις καλος και την υποστηριξες ελπιζω να καταλαβες με τι διαταραγμενο ατομο μιλησες... την υποστηριζες και αυτη απλα σου επιτεθηκε και σε ειπε κομπλεξικο απο αυτα και μονο ελπιζω να εβαλες μυαλο.
χαχαχαχαχα
αληθειαααααααααα??????? τι μου λεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς???? ??????
κατι αλλο να με ενημερωσεις που δεν ξερω?
ηρθα να το παιξω καλος, εβαλα μυαλο και τα λοιπα, προσεχε λιγο τον τροπο σου φωτεινε παντογνωστη......
το πιο σοφρων ειναι να σταματησουμε ολοι μα ολοι να τα βαζουμε με την Μαρια και αμα δεν γουσταρουμε να μην δινουμε σημασια. το νοιωθεις αυτο? το καταλαβαινεις? αντε μου......
οταν λεμε τελος, το εννοουμε....
εσπριτακι δλδ αν ειναι να διωξουν και εσενα που δεν βριζεις.. καποιες που λενε αι γα... που..α. .. αι στο δι... και ενα σωρο τι θα τις κανουν???