-
Είμαι σίγουρη πως η Βάσια θα χαρεί να σου μιλήσει!Όπως νιώθεις...
Αν κάποια στιγμή εντωμεταξύ αλλάξεις γνώμη,πες μου να επικοινωνήσω μαζί της.
ʼμα έχεις το πράσινο φως από τον δικό μας,νομίζω σειρά έχει το του γυναικολόγου σου!
Ούτε εγώ πιστεύω να πάρεις ιδιαίτερα βάρος στην εγκυμοσύνη.Το βασικότερο όμως
είναι η υγεία η δική σου και του εμβρύου!Αχ!Το κοριτσάκι μας θα γίνει μανούλααααααα
Λες να "σε θυμηθεί" η σοκόλαση κατά την κύηση;Να μου θέλεις "μωσαϊκά";
Είδες πόσα θυμάμαι από την εκπαιδευτική μας εκείνη συνάντηση;
-
καποια στιγμη θα χρειαστω τα ''φωτα'' της ως εμπεηρη μανικωμενη μανουλα! ευχαριστω πολυ Ναταλακι μου ομορφο!
Αυτο το θεμα γυναικολογος ειναι που με ανυσηχει ιδιαιτερα :(
λες να με θυμηθει η σοκολαση? απαπαπαπα!
ΜΩΣΑΙΚΟΟΟΟΟΟΟ χιχιχιχ με μπισκοτακι και μπολικο κονιακ! ΧΙΚ!
ναι ειδα ποσα θυμασαι! να υπαρξει και roynd 2 παρακαλω!!!!! :bouncy:
-
mitsikolo ειμαι στην διαθεση σου για οποια ερωτηση θες για πιασηματα και εγκυμοσυνες
εχω ηδη ενα πιτσιρικι που ηρθε λιγο δυσκολα και τωρα 13 κιλα πριν τον στοχο μου εχω βαλει μπροστα για το 2ο
Το συζητησα με τον γυναικολογο μου και το ιδιο να κανεις κ συ, ο δικος μου παντως μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα μπορω να ξαναμεινω κ αυριο, το θελω πολυ κ ελπιζω να ρθει!!! το ιδιο ευχομαι κ για σενα
-
gilie- μου καλησπερα!!! καταρχην σε ευχαριστω πολυ που απαντησες και να χαιρεσε το πιτσιρικακι σου!!!
αν μου επιτρεπεις να σε ρωτησω στα ποσα κιλα πιαστηκες? και γενικα πως τα πηγες με την εγγυμοσυνη σου.... και τωρα που θες να πιαστεις ξανα , και στο ευχομε ολοψυχα, τι βαρος εχεις? εγω ειμαι σχεδον 94-95
ελεγα να χασω καμια δεκαρια ακομα και μετα να βαλω μπροστα, σε πηρα μονοτερμα χιχι
-
λοιποοον ξεκινησα τις προσπαθειες και την διαιτα μαζι (προ sleeve) ξεκινησα στα 105, επιασα τον Χρηστο στα 90. Τωρα ειμαι 83 και εχω ακομη να χασω 13 κιλα. Κοιτα, εμενα ποτε δε μου πε ο γυναικολογος μου να χασω κιλα. Εγω το ηθελα. Οταν ειχα ρωτησει τι γινεται με το βαρος και την γονημοτητα μου ειχε πει οτι εαν ο προγενητικος ελεγχος ειναι καλος και διχνει οτι δεν ειναι οι ορμονες επιρεασμενες απο το βαρος δεν συντρεχει λογος αμεσης απωλειας βαρους, απο εκει και περα ομως ενα καλο βαρος βοηθα στην εγκυμοσυνη κτλ, παντως εγω γεννησα στα 110 κιλα και μεχρι να κανω το sleeve ειχα παρει αλλα 10. Θεωρω οτι αυτο δε θα μου συμβει τωρα
-
α μαλιστα.. δηλαδη ολα καλα ! πως ηταν γενικα η εγκυμοσυνη σου?εμενα ο χειρουργος μου ειπε οτι ''σωματικα'' μπορω και τωρα... ομως σκευτομουν να χασω αλλα 10 για λογους ανεσης κλπ.
οι εξετασεις μου ειναι αψογες ευτηχως τωρα μου μενει ο γυναικολογος :(
-
κοιτα στην εγκυμοσυνη η γυναικα καταναλωνει καποιες παραπανω θερμιδες, αν σκεφτεις και την διατροφη που ειναι καλο να κανεις, πχ γαλα φρουτα λαχανικα και κοκκινο κρεας ειναι λιγο δυσκολο φανταζομαι να παρουμε βαρος περιττο. Θελω να πω οτι με δεδομενο οτι δεν εχουμε και πολυ χωρο στο στομαχι, ε ξυπνας να πιεις γαλα τουλαχιστον ενα ποτηρι, αντε εγω σου λεω να φας και ενα μπισκοτο, δεν χωραει κ τιποτα αλλο, ενδιαμεσα πρεπει να φας φρουτο ή να πιεις χυμο, το μεσημερι ενα γευμα σωστο, το απογευμα να φας ενα γλυκακι μικρο και το βραδυ πριν κοιμηθεις ενα γιαουρτακι, ε με τετοιου στιλ διατροφη θα εισαι μια χαρα στην εγκυμοσυνη. Αν κανεις και τα περπατηματακια σου για να βοηθησεις και τον τοκετο, μια χαρα!! Τωρα το βαρος του παιδιου και των υγρων θα το παρεις αλλα αυτο θα φυγει στον τοκετο, απο εκει και περα το παιχνιδι παιζεται στο κλεισημο μεσα τον πρωτο καιρο.
εμενα η εγκυμοσυνη μου ηταν ανετη, ετρωγα ολα οσα επρεπε αλλα σε μεγαλες ποσοτητες και ενα γλυκο την ημερα τουλαχιστον. Διαβητη δεν ανεβασα αλλα πηρα αρκετα κιλα. Το ιδανικο ειναι να γυρισεις απο τον τοκετο +5 με +7 κιλα. Κατα τ'αλλα γεννησα φυσιολογικα και γρηγορα εναν μπεμπη 3230, δλδ ενα μεσο αγορακι με ιδανικο βαρος. Και αν σκεφτεις οτι γεννηθηκε 53 ποντους ηταν πολυ καλος.
-
σε γενικες γραμμες το συμαντικο ειναι το παιδι
Πιστευω οτι μια μανικωμενη μαμα δεν ειναι ευκολο να γεννησει ενα υπερβαρο παιδι εκτος πια και αν το βαλει στοχο! Τωρα αν αυτο που σε ανησυχει ειναι αν το παιδι θα τρεφεται σωστα, μη σκας! Εσυ μπορει να πεινασεις αλλα το παιδι θα τραφει σωστα. Αλλωστε τωρα οι γυναικολογοι φροντιζουν και το εμβρυο αλλα και τη μανουλα με συμπληρωματα. Οσο αφορα την σοκολατιαση, πρεπει να σου πω οτι ολα ειναι στο μυαλο μας. Εχουμε μεγαλωσει να πιστευουμε οτι η εγκυος εχει λιγουρες και κολοκυθια, εγω τπτ απο αυτα δεν ενιωσα, ειχα την συνηθησμενη ορεξη που ειχα παντα. Λιγο τα γουστα σου μπορει να ακλλαξουν σε τροφες με εντονη μυρωδια οπως πχ το κοτοπουλο το αυγο κτλ
-
σωστο και αυτο γιατι αν τρωμε ''καλο'' φαγητο ο κορεσμος μας -πλεον- ερχετε πιο γρηγορα
Οντως αυτα του τυπου τρως για 2 ή τις λιγουρες ποτε δεν τις πιστεψα χιχιχ ωστοσο μπορουμε που και που να το εκμεταλευτουμε :P :P
ποσο ειναι ο μπεμπουλης σου τωρα? σκευτεσαι για 2ο συντομα??
-
ο μικρουλης μου ειναι πλεον 13 μηνων και ελπιζουμε να ερθει το αδελφακι του οσο ποιο γρηγορα γινεται! επειδη ειχαμε λιγο δυσκολευτει ομως δεν εχω πολλες ελπιδες για γρηγορα πραγματα...απλα ελπιζω...το ηθελα και νωριτερα αλλα ο γυναικολογος μου με συμβουλεψε να χασω αρκετο βαρος πρωτα γιατι ειχα κουρασει το σωμα μου πολυ, ετσι μπηκε αναμεσα το sleeve...τι να πω ευχομαι τα ευχαριστα να ερθουν γρηγορα κ στις δυο μας
-
Πέρασαν κιόλας τόσοι μήνες;Θυμάμαι σαν χθες που μας ανακοίνωνες την εγκυμοσύνη σου!
Να το χαίρεσαι το καμάρι σου και σύντομα να του χαρίσετε κι ένα υγιές αδερφάκι!Με το καλό,gilie μου!
ʼντε,να πληθαίνουν τα φορουμωράκια μας!Ποιός ξέρει;'Ισως κάποτε συμπεθεριάσουμε κιόλας!
-
ευχαριστω κοριτσακι μου
ευχομαι σε ολα τα κοριτσακια του κοσμου να ειναι χαρουμενα και να ζησουν τη μεγαλη στιγμη της γεννησης ενος παιδιου
-
να το χαιρεσε το πιτσιρικακι σου και ευχομαι και για το 2ο γρηγορα να εχει και την παρεουλα του!
και γω αυτη τη βδομαδα με βλεπω για προγγενετικο και διαφορα αλλα τεστακια να δουμε σε τι κατασταση βρισκομαστε, και το ραντεβου με το γιατρο μας μιας που κοντευω να κλεισω χρονο! (απιστευτο)
ενας χρονος και αλλαξε η ζωη μου.....
-
χανεις ακομη κιλα?
προγεννητικο για ποιο λογο θα κανεις?
-
χανω ακομα ναι.. με πιο ηπιους ρυθμους βεβαια! 2-3 το μηνα σχεδον......
ετσι δεν πρεπει να κανω? για να δω αν ειναι ολα οκ? :rolleyes: