οι ασκησουλες βοηθανε?μηπως να αρχισω τελικα?κ τζαμπα οι κρεμες??χιχιχχιιχιQuote:
Originally posted by Ava
Κάτσε κάτω από τη μπάρα!!
(στο στήθος μου μιλάω).
Printable View
οι ασκησουλες βοηθανε?μηπως να αρχισω τελικα?κ τζαμπα οι κρεμες??χιχιχχιιχιQuote:
Originally posted by Ava
Κάτσε κάτω από τη μπάρα!!
(στο στήθος μου μιλάω).
Quote:
Originally posted by badgirl11
Πενου απλα στεναχωρηθηκα πολυ γιατι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος να πω κατι επιτηδες, με στοχο να πληγωσω. σε καμμια περιπτωση ομως..
κ αυτο το θεωρω δεδομενο επειδη με ξερω αλλα δεν μπορω κ να μπω στη διαδικασια να το αποδεικνυω μεσω νετ...
ηταν οντως βλακεια αυτο που ειπα αλλα πιστεψε με κυριολεκτικα καταλαβα λαθος, δεν βλεπω οσα νομιζεις, μπορει να διαβασω κ κατι κ την αλλη στιγμη να το ξεχασω, θυμαμαι μονο αυτα που λεμεε με οσες κοπελες μιλαμε αρκετες μερες, μεσενα οχι συχνα...θα μου πεις δεν ειδες τη λεζαντα...ε οχι ρε γαμωτο κ το τικερ σου δε το εβγαλε...
τιντεκπε ε κ ο γαμοςνα μην ηταν ειναι πολυ στρεσογονα περιοδος για μενα...
οσο και αν ακουγεται ακραιο....σαν θεωρω σαν φιλες μου σαν να σας ξερω χρονια..μοιραζομαστε τις ιδιες φοβιες ανασφαλιες...στενοχωριομασ� �ε με τις αποτυχιες και χαιρομαστε με τις επιτυχιες... αν ηταν απλα μια γνωμη μιας αγνωστης τυχαιας θα λεγα δεν παει να λεει οτι θελει εννοια μου εμενα...αλλα για μενα ηταν μια γνωμη που μετραει γι αυτο με επιρρεασε...δεν ξερω πως να το εξηγησω καλυτερα...
χαχαχαχα αβα ασε με κοβω εγγυο στην εκκλησια ετσι οπως παω :D
Μαρουλακι εχεις δικιο μου λενε να μη χασω αλλο...ομως επειδη ειμαι πλαδαρη δε θελω να διαγραφω μεσα απο τα ρουχα κοιλιες κτλ γιαυτο θελω αλλα 5 κιλα κατω. ειμαι πολυ πλαδαρη...
Κ καλο θαταν να χασω ακομα οσο μπορω γιατι σε εγγυμοσυνη με κοβω παλι 100 κιλα
ναι βρε πενου μου το καταλαβαινω γιαυτο σου λεω ηταν βλακεια αυτο που ειπα, επρεπε να προσεξω καλυτερα, αλλα πραγματικα δε μιλαμε εμειςς συχνα μαζι κ δε θυμομουν ποσα κιλα εισαι...με τις αλλεςκοπελες δε χρειαζεται να δω τικερ, θυμαμαι τα παντα που εχουμε συζητησει...
Αληθεια η αμπσολουτ που εχει χαθει? ηθελα κ χθες να ρωτησω αλλα ηταν ατοπο. Αμπσολουτ ελπιζω να μη καπνιζεις ε :S
Δεν ακουγεται ακραιο pennou μου κι εγω το ιδιο νιωθω και ειμαι σιγουρη οτι και οι αλλες κοπελες το ιδιο.Πρεπει να ειμαστε ολοι μια αγκαλια και να στεκομασε η μια στην αλλη.Χθες διαβαζα στο e how πως να χασετε αποτελεσματικα κιλα.Και ενας απο τους παραγοντες που ανεφερε ειναι να γραφτουμε σε μια online τετοια κοινοτητα.;)Quote:
Originally posted by pennou
οσο και αν ακουγεται ακραιο....σαν θεωρω σαν φιλες μου σαν να σας ξερω χρονια..μοιραζομαστε τις ιδιες φοβιες ανασφαλιες...στενοχωριομασ� �ε με τις αποτυχιες και χαιρομαστε με τις επιτυχιες... αν ηταν απλα μια γνωμη μιας αγνωστης τυχαιας θα λεγα δεν παει να λεει οτι θελει εννοια μου εμενα...αλλα για μενα ηταν μια γνωμη που μετραει γι αυτο με επιρρεασε...δεν ξερω πως να το εξηγησω καλυτερα...
Ωραίο αυτό για την κοινότητα και αληθινό. Το να λες τον πόνο σου σε κάποιον που δε συμπάσχει δεν είναι το ίδιο. Εδώ όμως... Ένας πόνος, ένας στόχος!
Quote:
Originally posted by Ava
To βρωμερό αυτό λάδι είναι με πράσινο τσάι και κόκκινο πιπέρι. Είναι για τοπικό πάχος και κυταρίτιδα. Υποτίθεται πως λόγω πιπεριού σε καίει και γι' αυτό το πήρα, αλλά τι να πω? Τόσο χοντρόπετση είμαι? Δεν αισθάνομαι τίποτα. Περιέχει 13 αιθέρια έλαια, που υποτίθεται πως χαρίζουν ευεξία. Εμένα μου χαρίζουν ένα πολύ καλό πλύσιμο χεριών για να φύγει η λαδίλα και μία μυρωδιά, κυπαρίσσι να την πω, ευκάλυπτο να την πω, βιξ να την πω, απλωμένη παντού, στα ρούχα μου, στις πυζάμες μου, στα σεντόνια μου.
Αν και άσχετο το τόπικ, πως αντέχεις τη μάσκα στήθους παιδάκι μου? Αυτό μου έλειπε, εκτός από τη μυρωδιά, να κάθομαι και ξεστήθωτη, να περιμένω να απορροφηθεί η μάσκα. Για να μην αναφέρω μία άλλη αηδία, φύκια, που τυλιγόμουν με ζελατίνα σαν σάντουιτς, που έτρεχε ο βρωμερός πολτός παντού και έζεχνε όλο το σπίτι.
Αχ τι τραβάμε για τα ρημαδοκιλά! Και πληρώνουμε κιόλας για να βασανιστούμε!
αβα μου κι εγω το εβαζα καποτε αυτο το λαδι, η μυρωδια του ειναι οντως εφιαλτικη. η μονη σιγουρη δουλεια που κανει ειναι να διωχνει τα κουνουπια χαχαχα
Αυτο ακριβως.Και δυστυχως στο περιβαλλον μου δεν εχω καποιον να με καταλαβαινει τοσο.Ειναι οαση το φορουμ.Quote:
Originally posted by Ava
Το να λες τον πόνο σου σε κάποιον που δε συμπάσχει δεν είναι το ίδιο.
loukoumaki λολ!
Χαχαχα! Λουκουμάκι! Όντως για τα κουνούπια το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Και μετά θέλουμε και άντρα! Πώς θα μας πλησιάσει έτσι βρωμερές? Εσένα σε έκαιγε αυτό το λάδι ή μόνο εγώ είμαι η χοντρόπετση? Τι αποτελέσματα είδες, πέρα από τη βρώμα?
εμενα η κολλητη μου ειναι 1,77 και 57 κιλα....αυτη ψαχνει τροπο να παρει βαρος....με ποιον να τα μοιραστω αν δεν τα μοιραστω με σας?????
Εμένα η ξαδέλφη μου είναι 55 κιλά και τρώγεται πως είναι χοντρή. Όταν της λέω κοίτα καλέ και κατά δω, έχει και χειρότερα, μου απαντάει αφοπλιστικά, μα σκοπός είναι να μη φτάσω σαν εσένα, όπως και εσύ να μη φτάσεις στα χειρότερα. Δίκιο έχει κι αυτή, απλώς δεν καταλαβαίνει.
Τουλάχιστον εμείς καταλαβαινόμαστε.
χωρις πεινα μεγεθους τριτου κοσμου τπτ δε γινεται! σε μενα τουλαχιστον... τι να πω, η δε μου εκανε τιποτα, η η μυωπια μου εχει προχωρησει, αλλα μαλλον το πρωτο. οσο για το αν με εκαιγε, μονο στις παλαμες καταλαβαινα το καψιμο και στα ρουθουνια. :D
χαχαχαχαχαχ απιστευτο.Τελικα ολοι εχουμε τετοια ατομα γυρω μας.Εμενα ολες οι φιλες μου ειναι κορμαρες και συνεχεια λενε πως εχουν παχυνει πολυ και δε τολμω και να μιλησω γιατι αρχιζει το δουλεμα του τυπου εσυ μια χαρα εισαι.Νιωθω μονη μου σε κατι τετοιες στιγμες.Για να μην πω για τις φορες που με εχουν προσβαλει αγνωστοι στο δρομο, η στο γυμναστηριο κλπ κλπ....Αφηστε παιδια.Ειναι σοφες οι λαικες παροιμιες.Οποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερει!
Quote:
Originally posted by semie
λεει μασκα αλλα δεν ξεβγαζεται κ απορροφαται τελειως σε ενα λεπτο οποτε δεν μ ενοχλει καν!ψαχνω καιρο κατι για το στηθος αλλα δεν εχω καταληξει καπου!Quote:
Originally posted by Ava
To βρωμερό αυτό λάδι είναι με πράσινο τσάι και κόκκινο πιπέρι. Είναι για τοπικό πάχος και κυταρίτιδα. Υποτίθεται πως λόγω πιπεριού σε καίει και γι' αυτό το πήρα, αλλά τι να πω? Τόσο χοντρόπετση είμαι? Δεν αισθάνομαι τίποτα. Περιέχει 13 αιθέρια έλαια, που υποτίθεται πως χαρίζουν ευεξία. Εμένα μου χαρίζουν ένα πολύ καλό πλύσιμο χεριών για να φύγει η λαδίλα και μία μυρωδιά, κυπαρίσσι να την πω, ευκάλυπτο να την πω, βιξ να την πω, απλωμένη παντού, στα ρούχα μου, στις πυζάμες μου, στα σεντόνια μου.
Αν και άσχετο το τόπικ, πως αντέχεις τη μάσκα στήθους παιδάκι μου? Αυτό μου έλειπε, εκτός από τη μυρωδιά, να κάθομαι και ξεστήθωτη, να περιμένω να απορροφηθεί η μάσκα. Για να μην αναφέρω μία άλλη αηδία, φύκια, που τυλιγόμουν με ζελατίνα σαν σάντουιτς, που έτρεχε ο βρωμερός πολτός παντού και έζεχνε όλο το σπίτι.
Αχ τι τραβάμε για τα ρημαδοκιλά! Και πληρώνουμε κιόλας για να βασανιστούμε!
εγω πηρα αυτες τις μασκες και πηρα και της elancyl την κρεμα για το στηθος....καλη ειναι αλλα μου πε η φαρμακοποιος αμα δεν κανεις και ασκησεις για το στηθος και αν δεν το φορας και συνεχεια το σουτιεν μην περιμενεις να μην χαλαρωσουν...
εν το μεταξυ αμα παρει λιγο ξεκιναει και οποπο παχυνα και θα γινω χοντρη και τετοια αλλα μετα οταν τα χανει λεει πρεπει να παρω κανα δυο κιλα ε???
μια μερα παμε στα sprider να δουμε για κανα τζινακι με την κολλητη μου και βλεπουμε ενα 36αρι και λεει οποπο αυτο δεν μου κανει ειναι για χοντρες και μενω με το στομα ανοιχτο και λεω μα αυτο δεν κανει ουτε καν σε μενα(38αρι φορουσα τοτε στα 58 κιλα να φανταστειτε)....αντε μετα να μην σου δημιουργηθουν ψυχολογικα...