οκ αν ειναι θα το τολμήσω αν κολλησω!ευχαριστω κουκλίτσα μου!
Printable View
οκ αν ειναι θα το τολμήσω αν κολλησω!ευχαριστω κουκλίτσα μου!
τιποτα βρε αλλωστε γι'αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε η 1 την αλλη ;*
αχ ας μην εχω κολλησει!!!!!!!!
Ωραια ιδεα αυτο ρε κοριτσια.
Καραμελιτσα ομως τα καταφερνεις να τρως εστω
και για μια ημερα μονο κρεας και τπτ αλλο?
Εννοω σου ειναι ευκολο?
karamelitsa φράουλα..... τον θυρωειδή σου τον κοίταξες?Quote:
Originally posted by karamela
Κορίτσια κι εγω δεν παω πολυ καλα με την καινουρια διατροφη που μου εδωσε η διαιτολόγος μου την Τρίτη, κατι δεν πρεπει να εχει κανει καλά, η ο οργανισμός μου κανει κατακρατηση, αλλα δνε πρεπει να απογοητευομαστε και να ξεσπαμε στο φαγητο Πενού μου γιατι μετα θα νιωθεις πιο χαλια απο πριν 1 θα στεναχωριεσαι γιατι δεν χανεις και 2 θα εχεις και τυψεις που εφαγες
στο λέω γιατι όταν εγώ πρωτοεμφανισα υπερθυρωειδισμό, ήμουν πρισμένη απελπιστηκά, πονούσα παντού, να φανταστείς δεν με χωρούσαν τα παπουτσια μου και άλλα πολλά....
ελπίζω βέβαια να μην έχεις τίποτα.
Φιλιά!
καλησπερα σε ολες!
σημερα ειμαι πρησμενη και χαλια θα ελεγα και πολυ κουρασμενη,εφαγα γυρω στις 1300-1400 θερμιδες αλλα κακης ποιοτητας (ζαμπονοτυροπιτα,μπαρες δημητριακων...μαλακιες γενικα) και θα βγω και για ποτο...
αυριο κα μεθαυριο φαγητο εξω..παει με βλεπω να τα διαλυω ολα!!πρεπει να κανω λιγο κρατει να πετυχει ο στοχος!Δευτερα 54 στη χειροτερη περιπτωση....
Μου αρεσε το τρικ με τις πρωτεινες την επομενη αλλα δεν με παιρνει να το δοκιμασω αυριο...
καλησπερα αμπσολουτ, μην φρικαρεισ ρε συ μερεσ μερεσ ολοι ξεφευγουμε..κ γω σημερα εκανα μαλακια το βραδυ κ εφαγα...ομως δεν φρικαΡΩ......αμα μπορω 6 μερεσ την βδομαδα να κρατιεμαι κυρια στο προγραμμα μ ,ασ εινΑΙ την 7 να τρωω κ κατι παραπανω...αρκη την επομενη να ξαναμπαινω στη σειρα μ...αραααα μην σκασ κ κατι γραμμαρια παραπανω να σαι....χαμογελα κ προχωρα !!!
Absolute μην ανησυχεις, σε ολους συμβαινουν αυτα. Θα ξαναβρεις το ρυθμο σου. Εγω δε μπηκα τις τελευταιες μερες στο φορουμ λογω φορτου εργασιας αλλα συνεχιζω ακαθεκτη. Θα σας πω νεα (ελπιζω ευχαριστα) τη Δευτερα που θα παω για ζυγισμα. Προς το παρον πρεπει να βαλω στο προγραμμα λιγη γυμναστικουλα
Ναι τα καταφερνεις, 1 μερα ειναι μονο και σκεφτεσαι πως τα τρως για να καψει τα χθεσινα, θα δω το απογευμα το χαρτι που μου εχει δωσει να σας πω ακριβώς τι τρωμε στην μονοφαγία μήπως τρωμε και κατι αλλο. οκ?Quote:
Originally posted by TETH
Ωραια ιδεα αυτο ρε κοριτσια.
Καραμελιτσα ομως τα καταφερνεις να τρως εστω
και για μια ημερα μονο κρεας και τπτ αλλο?
Εννοω σου ειναι ευκολο?
Quote:
Originally posted by bubble84
karamelitsa φράουλα..... τον θυρωειδή σου τον κοίταξες?Quote:
Originally posted by karamela
Κορίτσια κι εγω δεν παω πολυ καλα με την καινουρια διατροφη που μου εδωσε η διαιτολόγος μου την Τρίτη, κατι δεν πρεπει να εχει κανει καλά, η ο οργανισμός μου κανει κατακρατηση, αλλα δνε πρεπει να απογοητευομαστε και να ξεσπαμε στο φαγητο Πενού μου γιατι μετα θα νιωθεις πιο χαλια απο πριν 1 θα στεναχωριεσαι γιατι δεν χανεις και 2 θα εχεις και τυψεις που εφαγες
στο λέω γιατι όταν εγώ πρωτοεμφανισα υπερθυρωειδισμό, ήμουν πρισμένη απελπιστηκά, πονούσα παντού, να φανταστείς δεν με χωρούσαν τα παπουτσια μου και άλλα πολλά....
ελπίζω βέβαια να μην έχεις τίποτα.
Φιλιά!
Καλημερααα, ναι τον κοιταξα ειμαι πεντακαθαρη σε ολα μου :D δεν ειμαι πρησμενη ομως εγω ουτε πονάω, μηπως με μπερδεψες με την absolut? χιχιχι
Καλημερα στον αγωνιζομενο λαο! Πως τα παμε με τη διατροφουλα μας? Εγω χαιρομαι που αντισταθηκε χτες το βραδυ και δεν ηπια καθολου αλκοολ. Τωρα απολαμβανω το σαντουιτσακι μου... Αυριο ζυγισμααααααα
λοιπον επιτρεπεται και λιγη σαλατα πρασινη το μεσημερι και το βραδυ με ελαχιστο λαδακι οκ?Quote:
Originally posted by semie
κανα τυρακι?
Ευχαριστουμε καραμελιτσα, θα μας χρειαστει ! Προς το παρον προχωρω καλα, και θελω να συνεχισω ετσι.... πρεπει να βαλω και λιγη γυμναστικουλα ομως στο προγραμμα
καραμελιτσα σε ευχαριστω πολύ!
παιδια οκ,εφαγα ΤΑ ΠΑΝΤΑκαι αυτο το σκ!!!και πολυ πολυ παγωτακι(και εντος και εκτος σπιτιου)...χλωμο το κοβω το 54,πριν λιγο που ζυγιστικα 54,7.....αχ,αχ....δεν πειραζει,αυριο ξεκιναω διατροφη τελικα και γυμναστικη ελπιζω!!οχι απο 3/5...αυριο!τελος!!!!!!(πως στο καλο μπαινει το κομμα στο τικερακι????ουτε με τελεια ουτε με κομμα μου το παιρνει..)