Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω, σε τι κάτασταση είστε μετά το κολυμβητήριο; Εγώ είμαι λιώμα. Ντύνομαι, φτάνω σπίτι σε 40 λεπτά περίπου και μετά με πιάνει μία κούραση, μια ατονία, μια αδυναμία, λες και έσκαβα όλη μέρα... χάλια σας λέω.
Printable View
Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω, σε τι κάτασταση είστε μετά το κολυμβητήριο; Εγώ είμαι λιώμα. Ντύνομαι, φτάνω σπίτι σε 40 λεπτά περίπου και μετά με πιάνει μία κούραση, μια ατονία, μια αδυναμία, λες και έσκαβα όλη μέρα... χάλια σας λέω.
Κολυμβητηριο και σημερα (3η φορα στην εβδομαδα), 1 ώρα - 2000μ!
κορίτσια γεια σας! επανέρχομαι δριμύτερη για να σας ανακοινώσω ότι η γυμναστική στο νερό ΔΟΥΛΕΥΕΙ! εάν έχει αντίστοιχο πρόγραμμα στο κολυμβητήριο που πηγαίνετε σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. στην απώλεια κιλών δεν είδα διαφορά, αλλά χάνεις πολύ σε πόντους, που νομίζω ότι είναι και το πιο σημαντικό. και σε συνδυασμό με 1 κρεμούλα, η κυτταρίτιδα οδεύει προς την εξαφάνιση.
<p>
όσο για αυτό που ρωτάς lenapapa, μπορώ να σου απαντήσω ότι, τουλάχιστον για μένα, εξαρτάται από την ώρα. αν πάω στο πρωινό τμήμα, πριν τη δουλειά, είμαι γεμάτη ενέργεια όλη τη μέρα. αν πάω στο βραδυνό μετά το γραφείο, μετά είμαι πτώμα.
Χθες κολυμβηση 1 ώρα - 1700μ. Καλα ηταν για Κυριακη... Νεα εβδομαδα απο σημερα!
Σημερα κολυμβητηριο 1 ώρα - 2000μ ... με βροχη, αλλα ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται!!
βραζιλιάνα δεν είναι πιο ωραίο το κολύμπι με τη βροχή; που ακούγονται οι στάλες όπως πέφτουν μέσα στο νερό; εμένα με ξετρελαίνει!
Ναι ηταν τελεια!! Και να φανταστεις οτι δεν ειχα διαθεση στην αρχη γιατι δεν ειχε ηλιο... αλλα αξιζε!
έτσι μου ρχεται να ξαναπάω το βράδυ αν ξαναβρέξει, χαχαχαχαχα!
Και σημερα κολυμβητηριο 1 ώρα - 2000μ.
Μαλλον μονη μου γραφω σε αυτο το ποστ. Κανεις αλλος δεν κολυμπαει πιααααααα????
den kolympw καν στον ιδρωτα φετος ωστε να σου κανω παρεα...
ακομα δεν εχει τρελες ζεστες δοξα το Θεο,
απο ποτε θα καουμε να ξερω να παω στα φιτζι οεο?
Εδώ είμαι παρούσα, σήμερα κολύμπι 1,5 ωρίτσα, χωρίς βροχή αλλά ήταν σούπερQuote:
Originally posted by brazil
πάντα πάω μετά την δουλειά, δεν έχω άλλη επιλογή, ίσως φταίει που τώρα είναι ντάλα ήλιος. Σκέψου ότι είμαι τουλάχιστον μία ώρα κάτω απο μεσημεριάτικο ήλιο και μπορεί να μην ζεσταινομαι αλλά σιγουρα θα με βαράει. Αφού δεν το ένιωθα τόσο τον χειμώνα δεν θα ανησυχήσω ακόμη!Quote:
Originally posted by Elpis_saurus
όσο για αυτό που ρωτάς lenapapa, μπορώ να σου απαντήσω ότι, τουλάχιστον για μένα, εξαρτάται από την ώρα. αν πάω στο πρωινό τμήμα, πριν τη δουλειά, είμαι γεμάτη ενέργεια όλη τη μέρα. αν πάω στο βραδυνό μετά το γραφείο, μετά είμαι πτώμα.
Αχ έχω καιρό να πάω, μια το ένα μια το άλλο, μπράβο κορίτσια που είστε φανατικές, μακάρι να είχα χρόνο, όλη την ώρα εκεί θα ήμουν.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! και προσπαθώ να μην κάνω εξαιρέσεις, ακόμα κι αν είμαι πτώμα. πάντως, θα λείψω για μερικές μέρες από Αθήνα, οπότε δεν θα πηγαίνω. μου χαλάει η διάθεση, θα μου λείψει το μπανάκι μου!!!!Quote:
σου χω στειλει u2u το χεις δει?Quote:
Originally posted by Elpis_saurus
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! και προσπαθώ να μην κάνω εξαιρέσεις, ακόμα κι αν είμαι πτώμα. πάντως, θα λείψω για μερικές μέρες από Αθήνα, οπότε δεν θα πηγαίνω. μου χαλάει η διάθεση, θα μου λείψει το μπανάκι μου!!!!Quote:
Έχω να πάω 2 βδομάδες... άτιμο διάβασμα και άτιμη περίοδος...