χαχα δικιο εχεις...κοιτουσα τωρα να δω σε κανα site τι να τρωω γιατι εχω παρει φορα και θα παρω καμια 30 κιλα...
Printable View
χαχα δικιο εχεις...κοιτουσα τωρα να δω σε κανα site τι να τρωω γιατι εχω παρει φορα και θα παρω καμια 30 κιλα...
θελω και εγω να γινω μανα. ποιο παιδι θα με αντεξει δεν ξερω. να χαρεις την εγκυμοσυνη σου κοριτσι μου και μην σκεφτεσαι τιποτα.
υγιεινή διατροφή...μεσογειακή
ποιος μιλάει;;;; 33 κιλά στην πρώτη εγγυμοσύνη και σέ ένα χρόνο ήμουν 57 κιλά πάλι
16 στη δεύτερη και ακόμη (πέντε χρόνια μετά)παιδεύομαι...συμπέρασμ α <δικό μου): Η εγγυμοσύνη σε νεαρή ηλικία γρήγορα βοηθάει στην αποκατάσταση, η εγγυμοσύνη στην ηλικία της Σάρας, που ήμουν εγώ, ίσως τα δυσκολεύει...άρα, εσύ μη φοβάσαι!
pennou!!! πολυ χαρηκα με τα νεα σου!! Ευχομαι ολα να πανε καλα και να επικεντρωθεις στην υγεια σου τωρα και στην καλη διατροφη σου!! Τα κιλα αστα για μετα...
Φιλια!
μακαρι να πανε ολα καλα....και μετα που θα μαι στο τρεξιμο θα τα χασω χωρις να το καταλαβω
Mπράβο Πεννου μου, συγχαρητήρια! τι ωραία νέα, !
μη σκέφτεσαι καθόλου τα κιλά, θα φύγουν νεράκι μετά, αν προσέξεις λιγάκι.
Ομως τώρα μη ζαλίζεις το μυαλουδάκι σου, να είσαι χαλαρή για να είναι και το μωράκι σου χαλαρό.
Αν τηρήσεις τα απαραίτητα που γνωρίζουμε όλες, δηλαδή όχι σε λιπαρά , γλυκά, παχυντικά δε θα έχεις κανένα
πρόβλημα τρώγοντας κανονικά!
φιλιά πολλά
pennou!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!χ αρηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για σας!!!!!αχ τι τελεια!!!!!!!!!!!
ευχαριστω ζουζουνες μου...και σεις οτι επιθυμειτε
ΠΕνουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υQuote:
Originally posted by pennou
οχιιιι....θα γινω μαμα....
πωπω εχω ανατριχιασει συγκορμη!
χθες σκεφτομουν χαλια φαση περνω εγω ακομη, αραγε τι να κανει το πενουδακι μας...
ειχα μερες να σε παρατηρησω να γραφεις αλλα δεν ημουν σιγουρη αν μπαινεις ή οχι...
κ τωρα ειδα τα μηνυματα κ εχω ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!
μπραβο κοριτσαρα μου, μη σε τρομαζει τιποτε,
ναι ολα τα κιλα μαζι μετα θα τα χασεις,
εσυ εχεις περιθωριο, να μην ανυσηχεις για τιποτε!
Τωρα να σκεφτεσαι μονο το μωρο σου κ εσενα!
ειστε πλεον αλληλενδετοι!
μη διανοηθεις για διαιτα κ να πας σενα καλο διατοροφλογο σε παρακαλω να σεπιβλεπει!
να τρεφεσαι σωστα κ οχι βλακειες!
νασαι καλα κ να το καμαρωσεις στν κουνια του!
κ μετα να δουμε φωτογραφιες απο το γαμο νασαι ρεγγα :D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!πολύ ευχάριστα νέα.συγχαρητήρια!
πεννου μου κοιταζω τις φωτο σου και πιστευω πραγματικα οτι θα εισαι μια κουκλα εγκυος!!!!
Τα καλύτερα εύχομαι! Να μιλήσεις με διαιτολόγο,να μη σου λείψουν βιταμίνες και τα σχετικά
ευχαριστω κοριτσια μου....πραγματικα χαιρομαι που ειστε κοντα μου...
και ηξερα και οτι θα χαρειτε γι αυτο και σας το πα αν και ειπαμε να το πουμε σε πολυ δικα μας ατομα για παν ενδεχομενο και ετσι σας νιωθω εγω...σας ευχομαι τα καλυτερα να ερθουν σε σας κ πραγματικα οτι επιθυμειτε
Mε το καλό!Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!
pennou συγχαρητηρια κι από εμένα!! Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη... κ με ενα γερό κ χαρούμενο μωράκι εύχομαι!!!!
Όσο για τα κιλά.... έμεινα εγκυος στα ιδια κιλά με εσένα... με την ίδια ψυχολογία.
Με λίγη προσοχή κ ενώ ακολούθησα διατροφή απο διαβητολόγο... μια απλή υγιεινη διατροφη , πήρα μόλις 10 κιλά συνολικά...
Πήγα να γεννήσω 82 κιλά ...και βγηκα απο το μαιευτηριο 77!!!!
Κι όλα αυτά παρολο που πριν, δε μπορουσα να ακολουθησω καμια διαιτα!!!
Ο φόβος μου μη πάθει κάτι το μωρο (απο δικό μου φόβο για υπερταση ή διαβητη λόγω κακής διατροφης)
με έκανε να τηρησω βασικους κανονες κ τελικα όλα πήγαν καλα..
Όλα στο μυαλό είναι...
Η καλη διατροφη σε αυτη τη φαση μονο καλο θα σου κάνει, σε εσενα κ στο μωρό σου!!!
Και μην ακούς αυτους που λένε... ''τωρα τρως για δυο!!!! Φάε ό,τι θες!!!!''
Καλα να πανε όλα κοριτσάκι μου!!!! Από καρδιας!!