ωραια λοιπον! αφου σας ενδιαφερει η μαγειρικη, σημερα μπορω να σας δωσω αλλη μια νεα λαιτ συνταγη: λαιτ πιτσα!!
λοιπον! για οσες δεν θελουν να ζυμωσουν, αγοραζουν ετοιμο μισοψημενο ζυμαρι απο το σουπερ. καποιες αλλες μπορουν να κανουν πιτσακια με τις πιτουλες για γυρο. και οσες εχουν αρτοπαρασκευαστη, κανουν ενα ζυμαρι ψωμιου, το απλωνουν σε ταψακι, το φουσκωνουν κανα μισαωρο και το μισοψηνουν. και οσες εχουν ορεξη να ζυμωσουν αγοραζουν ξερη μαγια και ακολουθουν τις οδηγιες για ζυμαρι πιτσας.
και να τι κανουμε για τη γεμιση. σε ενα μπολ ψιλοκοβουμε στηθος κοτοπουλο, λιωνουμε με τα χερια ενα κομματι ασπρο τυρι λαιτ, ριχνουμε και 1-2 αυγα , μια ντοματα στο μπλεντερ, λιγο γαλα εβαπορε και ανακατευουμε. απλωνουμε απο πανω και ψηνουμε μεχρι να ροδισει!! τελεια και με διαφορετικη γευση. συνταγη δικη μου με τα υλικα που μας επιτρεπει ο γιατρος!
α, εχουμε νεα!! το κοριτσακι μου εδω και 2-3 μερες εγινε κοπελα!!! ναι, ναι. εχει τις γνωστες μηνιαιες επισκεψεις του κοκκινου στρατου!! αχ, πανε τα παιδικα χρονια!! αρχισαν τα βασανα με τις σερβιετες!!
και επειδη εγω χρησιμοποιω ταμπον εδω και πολλα χρονια, μπορουμε να ανοιξουμε μια ακρως αντρικη :D συζητηση για μαρκες και ποιοτητες αν θελετε!! ειμαι ολο αυτια. προς το παρων πηρα κατι always silk slim normal size με φτερα για να πεταξουμε!!! εσεις τι λετε??
και φυσικα δεν παμε σημερα κολυμβητηριο!!! (εγω σας ειπα οτι το συμπαν συνωμοτει, εσεις δεν με πιστευετε!!)
παω γαι δουλεια και επανερχομαι!!