Καλημέρα...... Αχ πόσο στεναχωριέμαι με την εξέληξη.... Λες και ο θεός δεν θέλει να μπεις χειρουργείο. Ισως να είναι για καλό σου, τί να πω.
Με το θέμα της έγκρισης από την επιτροπή δεν την χάνεις όσο καθυστεράς και να θες να ξαναπεράσεις?
Printable View
Καλημέρα...... Αχ πόσο στεναχωριέμαι με την εξέληξη.... Λες και ο θεός δεν θέλει να μπεις χειρουργείο. Ισως να είναι για καλό σου, τί να πω.
Με το θέμα της έγκρισης από την επιτροπή δεν την χάνεις όσο καθυστεράς και να θες να ξαναπεράσεις?
Λυπάμαι ειλικρινά PM με το μπουρδέλο το δήμόσιο που έχεις μπλέξει... υπομονή και καλά ξεμπερδέματα...
Μην το βάλεις κάτω. Θα γίνει το χειρουργείο! Η σκεψη μου μαζί σου!
Ποσες ακομη φορες να πουμε υπομονη???????????
Αν ειναι δυνατοννννννννννννννννννν νννννννν:(:grin:
Ειμαστε διπλα σου καλη δυναμη φιλαρακο μας!!!!
PM μας τι κανεις?
Τι γινεται με το χειρουργειο σου εχεις κανενα νεο?
Ευχομαι συντομα!
Πωπωωωωω... τι να πω... έκατσα σήμερα να διαβάσω το θέμα..... PM, πόση δύναμη και κουράγιο έχεις μέσα σου?? ΜΠΡΑΒΟ σου... εγώ πραγματικά θα τα είχα κάνει όλα λίμπα....
Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο?? Γιατί δεν πας σ'αυτόν στο Ρίο?? Είναι ʼνθρωπος πάνω απ'όλα έχω ακούσει και όταν βλέπει τέτοιες περιπτώσεις δεν κρατά το πρωτόκολλο, (όταν δηλαδή σ'έναν άνθρωπο παίζεται κορώνα - γράμματα η ζωή του)...
Πάντως με κάτι τέτοια όλο και περισσότερο θέλω να φύγω από αυτό το κράτος.... πφφφφφφφ...
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα να βρεθεί λύση....
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:post;)
Τι νέα από το μέτωπο,παλικάρι;Πώς βαστάς ψυχολογικά;
Είσαι πάντα στη σκέψη μας μ'ευχές για το καλύτερο και συντομότερο!
Καλησπέρα σας!!!
Νέα απ'το μέτωπο επιτέλους!!!
Πέμπτη 28/3 μπαίνω χειρουργείο.
Τετάρτη πρωί θα μπω και Πέμπτη, στομάχι bye bye :D :D
ελπιζω να εννοεις 28/4 και οχι 28/3/'12
:P:tumble::tumble:
καλη επιτυχια!!!
θα περιμενουμε νεα σου
Μπράβο ΡΜ, πολύ ευχάριστο νέο!!! 28/4 εννοείς βέβαια...
Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο αυτό έχω να πώ Πάρη μου!!!!! Φιλακια
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ
ριχνω κ ενα νοητικο λιβανισμα.
μη σου πω θα κανω κ καμια μετανοια καλου κακου γιατι εσενα σε φοβαμαι :S ολο ανατροπες εισαι :P
αντε με το καλο κ αν δεν γραψεις πιο πριν, μην τολμησεις κ δε γραψεις αμεσως μολις εισαι σε θεση ε?
:)
Αντε επιτελους! Μπραβο! Ωραια πραγματα συμβαινουν σημερα στο φορουμ. :)
Ναι 28/4 εννοούσα, οκ κεκτημένη ταχύτητα, με συγχωρείτε. :spin: