αααααααααχαχαχααχαχαχαχαχ αχααχχαχαχαQuote:
Originally posted by spaceride
Προσοχη στους φανταρους..Εχουν τσοφλια..
Printable View
αααααααααχαχαχααχαχαχαχαχ αχααχχαχαχαQuote:
Προσοχη στους φανταρους..Εχουν τσοφλια..
Παω να πλύνω δόντια και φευγω για παρελαση!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ για τη παρέα! :)
Eσυ παλι ακουσες πεινα κ σουρθε ταρακουλο!Quote:
Originally posted by ria
Απο κάπου μου ήρθε μια κρυάδα! Λέτε να κρυώνω από τη πεινα ή εχω ξεχασει κανενα παράθυρο ανοικτό? Για να κοιτάξω μισό λεπτο....Quote:
Originally posted by stable
Γεια σου φιλε! Καλα περασα.Λογω δουλειας ταξιδευω συχνα.Γυρισα απο Χαλκιδικη κ σε λιγο φευγω για νησια.Καθε φορα που μπαινω στο φορουμ πεφτω σε καυγαδες απτην πεινα ειναι ο εκνευρισμος;Φιλε αν μπεις σε λεωφορειο μεσημερι θα παρατηρησεις οτι οι ανθρωποι ειναι στην τσιτα γιατι εχει ερθει η ωρα του μεσημεριανου και πεινανε.
Παιδια ελευθεραQuote:
Απο αυτα εχω... Μαλακτικο για τα ρουχα θελω, καθαριστικα και χαρτι υγειας.. χαχαχαχαχα
Καλα,εχετε καταλαβει οτι του το πηδηξαμε το θεμα του ανθρωπου.. Πρεπει να γινει thread "η ωρα του παιδιου"
χαχαχαχα... ταράκουλο δε λες τίποτα!!!!
ευτυχως εφαγα αρκετα σήμερα (κατα το κοινώς λεγόμενο: φάτε ματια ψάρια κ κοιλια περίδρομο!! χιχι) στη παρέλαση κ ζεστάθηκα και ο θυμός μου έφυγε!!!
Αρα εισαι ετοιμη για το λεωφορειοQuote:
Originally posted by ria
χαχαχαχα... ταράκουλο δε λες τίποτα!!!!
ευτυχως εφαγα αρκετα σήμερα (κατα το κοινώς λεγόμενο: φάτε ματια ψάρια κ κοιλια περίδρομο!! χιχι) στη παρέλαση κ ζεστάθηκα και ο θυμός μου έφυγε!!!
Τη γλυτωσαμε και σημερα.
Σήμερα είναι μια αλλη μέρα stable . Δεν εχω φάει πρωϊνό... τρέχωωωω
Ρια ειδοποιησες σε ποιες γραμμες μεσων μαζικης μεταφορας θα επιβιβαστεις?
Ααααα είμαι πιο επικινδυνη απ'όσο φαντάζεσαι!! ΟΔΗΓΩ! :bouncy:
καλημέρα!
Αντε καλημερα!! Και προσοχη..Μην ανοιξεις το παραθυρο για τζαμια, κουλουρια κτλ... Κριμα ειναι τα παιδακια
ΡΙΑ:Σου συνιστω να επιδειξεις ψυχραιμια και να παρεις μονο το κουλουρι.Μετα αν το θες θα παμε στο στρατοπεδο.