Σιγουρα έχεις δικιο. Προσωπικά όμως είχα αφεθεί σε όλα και απεφευγα το σεξ όχι γιατί δεν το απολάμβανα αλλά γιατί ήμουν χάλια γενικά...
Printable View
Σιγουρα έχεις δικιο. Προσωπικά όμως είχα αφεθεί σε όλα και απεφευγα το σεξ όχι γιατί δεν το απολάμβανα αλλά γιατί ήμουν χάλια γενικά...
Πως να καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο άλλος; Μες στο μυαλό του είμαι;; Που να φανταστώ εγώ τώρα ότι λες για τα ανοίγματα μάγος είμαι; Αλλά σίγουρα ποιότητα στο σεξ είναι και να αρέσεις του άλλου, όχι να κρέμονται οι πατσοκοιλιές και να τον πατάς κάτω. :PQuote:
Originally posted by yannaki
Mα καλή μου αυτό λέω όταν εννοω ποιότητα! Το απολαμβάνεις καλυτερα! Με -15 έχεις άλλα ανοίγματα !( Να καταλαβαίνεις αυτό που θέλει να πει ο άλλος)
Ο άνδρας την ώρα του σεξ δεν κοιτά τις όποιες ατέλειες που μπορεί να έχει μια γυναίκα αλλά την ευχαρίστηση. Αυτό το λένε και οι άνδρες. Ε εντάξει αν κάνουμε σεξ της μιας βραδιάς και δεν τον ξέρουμε τον άλλον και είναι μ@@@@@ς και σχολιάσει μετά στους φίλους του είναι άλλο. Δεν νομίζω ο σύντροφος μας να σκέφτεται έτσι.
Γενικότερα όμως είναι και στον άνθρωπο γιατί εγώ και με τα 10 κιλά παραπάνω ντρέπομαι άλλες όμως καθόλου. Μια φίλη μου είναι 100 κιλά και μια χαρά το απολαμβάνει.
Ναι ρε κοριτσια αλλά υπάρχει μια δυσκολία πως να το κανουμε!!!
Εγω πρώτον δεν νιώθω η ίδια ερωτευσιμη, ασχετα που ο αντρας μου δεν δειχνει να τον χαλάει εκεινη την ώρα.
Δεύτερον, δυσκολεύομαι λιγο στην κίνηση. Πως να το κανουμε στα 60 κιλα εδω πατουσα εκει βρισκόμουν τωρα στα 100, κουβαλαω πανω μου ενα βαρος 12 χρονου παιδιου εκεινη την ώρα. Δυσκολευομαι να κουνηθω, με πιανετε;
Ναι εφιάνα κι εγώ αυτά τα δύο ακριβώς εννοούσα. ;) Δηλαδή τα αυτονόητα θα λέμε τώρα; Και λέτε εμένα χαζή που δεν σκέφτηκα ότι δεν θα ανοίγουν τα πόδια; Έλεος.
Και τι λεμε κ μεις πισω απο τις δικες του πλατες!!;)Quote:
Originally posted by xristiana
Καλά ότι πείτε όμως δεν ξέρετε τι πάει και λέει ο καθένας πίσω από την πλάτη μας!
Ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα. Πριν σκεφτομουν και κατι άλλο.
Θέλω να αδυνατισω για να μπορω να καθομαι ξανα στο πατωμα και να παιζω με την κόρη μου, για να μη μου κοβεται η μεση και τα γονατα καθε φορα που σηκωνω το μωρο μου που ειναι μολις 7 κιλα.
Και το πιο σημαντικό: Ποτε ξανα μετα απο αυτό δεν προκειται να δαπανήσω ενέργεια στη σκεψη του τι θα φαω σημερα, ποσες θερμιδες έχει, γιατι έφαγα ένα γλυκο και τα λοιπά. Με λίγα λογια θέλω να απεξαρτηθώ. Να ξαναγίνει το φαι μια απλή βιολογική ανάγκη, οπως ο ύπνος και όχι μια εμμονή όπως είναι σήμερα (να κλαιει ο μπέμπης στο δωματιο και γω να τον αφηνω μεχρι να τελειωσω το τελευταιο κομματι του κεικ)
Θέλω να χασω τα κιλα αλλάζοντας απλά τον τρόπο σκεψης μου, σε μενα ειναι θέμα εγκεφάλου οπως και σε όλους μας...
Νομιζω αν κανουμε στην ακρη τα πισοπλατα των αλλων κ απλα αντικρυσουμε ειλικρινα τον εαυτο μας στον καθρεφτη, δουμε τι δε μας αρεσει κ τι θελουμε να αλλαξουμε,
ολα τα αλλα ειναι πολυ ευκολα.
Αρκει να ανοιξουμε τα ματια μας κ να μην εθελοτυφλουμε...
EFIANA μου ελπιζω αυτο καποτε να το εχεις σαν κακη αναμνηση μονο...
δεν υπαρχει λογος να το θαψεις, ισα ισα θα σε κανει πιο δυνατη το οτι αλλαξες...
Γιατί θελω να αδυνατίσω? Τώρα πια κατάλαβα πως θέλω να αδυνατίσω επειδή μ' αγαπάω και θέλω να με έχω καλά και να με τελειοποιήσω με την αγάπη μου.
αχ βρε πωλινα μου τωραααααααααααα αυτο ακριβως σκεφτομουν που εβλεπα το μηνυμα στη διαθεση σου! οτι αυτο ακριβως θα κανεις! κ πρεπει να κανουμε ολες!
τα μεγαλα πνευματα...συναντιονται :))))
Γιατι θελω να αδυνατήσω... μεγάλη κουβεντα τουλαχιστον για μένα. Γιατί πριν από 14 χρονια ήμουν 58 κιλά και απίθανη. Γιατί μ'αγαπάω και αγαπάω και το παιδί μου που θα παραδειγματιστεί λιαν συντόμώς από εμενα. Γιατί η υγεία μου είναι πάνω απ' ολα. Γιατί κάποτε με κοιταγανε και ανέβαινε η αυτοπεπηθεσή μου. Γιατί δεν θέλω να μου κόβεται η ανάσα για να ανέβω μία σκάλα ή να κάνω μισή ώρα ποδήλατο.