κι εγω αδιάθετη είμαι... ασε
εμεις εχθές το βράδυ δε βγήκαμε τελικά... (είναι ο μικρός αρρωστος ΠΑΛΙ!! )
Είδαμε το έρωτας αλα ελληνικα... (χαζομάρα ,,,,ελαφρυ και λάϊτ χαχαχαχαχα...)
Ο Ζαμπίδης Θεός ε? .....χμ....
Printable View
κι εγω αδιάθετη είμαι... ασε
εμεις εχθές το βράδυ δε βγήκαμε τελικά... (είναι ο μικρός αρρωστος ΠΑΛΙ!! )
Είδαμε το έρωτας αλα ελληνικα... (χαζομάρα ,,,,ελαφρυ και λάϊτ χαχαχαχαχα...)
Ο Ζαμπίδης Θεός ε? .....χμ....
εγω εχθές έβλεπα Γεωργούλη πάντως.... :cool rsvd:
:starhit::starhit::starhit::starhit:
xaxaxa asi σε ποιον κανεις ματάκια βρε? στον α) ή στον β) κούκλο?
στον κούκλο είναι η αλήθεια...δεν είχα λόγια να γράψω κάτι άλλο....:lol::lol::lol:
ο γεωργουλης εβαλε κατω κανενα τουρκαλα? τι να πει κι αυτος χαχαχαχ ωραιος αλλα οχι σεξυ.
η δυναμη ειναι ΣΕΞΥ
αχ αχ τι λεμε παλι σημερα, αχ ζηλευω την μπουατ! αχ εχω βαρεθει τα εξω, θελω ενα μωρακι. αντε να χασω τα κιλα λαλαλαλα
ρια πως κανεις σολωμο στη λαδοκολλα? προσεχε να εισαι αναλυτικη μη παρω καμμια φωτια παλι χαχαχαχαχαχχα
εχω σολωμο αλλα δεν τρωει ο γιαννος κ ειναι ο,τι πρεπει η λαδοκολλα μη λερωνω ολο το φουρνο για ενα ατομο...
καημέρεςςςς:love::love::love:
Καλημερα ασακι!
Λοιπον ριακι (!!!) βρηκα κι αλλη συνταγουλα για σολωμο, σε τηγανι με 2 κ.σ. ελαιολαδο κ κρεμα γαλακτος (ευτυχως εχω μια ξεχασμενη τελειως λαιτ).
Για σημερα λοιπον σολωμο με κολοκυθι βραστο και καμμια επαφη με γκριλ φουρνο γιατι φοβαμαι :no:
koritsia geia sas!!wraia ola ayta pou lete,alla me ta glyka ti ginete???egw pethainw ia glika,an de faw sokolata nomizw tha lipothimisw,kai fysika exw ftasei ta 90 kila xwris na to katalavw,enw tha prepe na mai basei upsous 70!Giatreyete ayto?
δε θα λιποθυμησεις αμα δε φας σοκολατα και το ξερεις. οταν το συνειδητοποιησεις θα καταλαβεις ποσο δεν αξιζει να χανεις τοσα ωραια πραγματα για το φαι
καλημέρα!!
συμφωνώ με κλικ...
εκτός εαν παίζει κάτι με τη ρύθμιση του σακχάρου σου στο αίμα....
αυτο το οποίο κάνω πάντως βοηθάει πολύ να μην εχουμε τοσο έντονες υπογλυκαιμίες και κατα συνέπεια αυτο το οποίο περιγράφεις fay...
ʼρα ναι αντιμετωπίζεται φανταζομαι....
σήμερα είμαι πολυ down... κουρασμένη , ξαγρυπνισμένη και άκεφη...
δεν έφαγα πρωινό, μόνο καφέ κ τσιγάρο... με μαθηματική ακρίβεια θα με οδηγήσει σε υπερφαγικό...
παω να παραγγείλω ένα τοστ... c u l8er alligator
http://www.youtube.com/watch?v=htAB6fLMPMU
γιατι Ρια μου? εστειλα τον δικο μου να πληρωσει το τηλ αν το επαναφερουν εγκαιρως θα σε καλεσω το βραδακι, μπορω?
Αν νιωθεις οτι θα οδηγηθεις σε υπερφαγικο προσπαθησε να φας τα επομενα γευματα σωστα, γνωμη μου ειναι να παρεις κ το πρωινο εστω κ αργα.
Σε καμμια περιπτωση μη παραλειψεις γευμα, οκ καλο μου? ελα πας τοσο καλα μη τα κανεις αυτα, εμεις εχουμε τη δυναμη, ετσι?
οχι ο ζαμπιδης :P
kalispera sas me lene marina eimai 1.66 me 72 kila ...paidia eno einai tosa liga apoti m lene emena m fenonte vouno de mpwro na kano diaita 1 2 fores exo prospathisei k kano ite diatrofi ite ximiki dieta k se 3 evdomades 3 kila k de antexw allo k ta parataw giati meta de xano katholoy ase pou fao kati liparo petagete h kilia kateytheian k 2 kila pali syn ....as m pei kapios ti na kanw a;lla na kserw oti se 2 mines thataxw xasi 11 kila xoris na kolisw re gamwto ...euxaristw
ριακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι? ελα απλα ειναι σκατομερες ρε συ, ελπιζω να μη το παιρνεις κατακαρδα,.,,
ελα αυριο νεα ημερα ξημερωνει, κι γω το πρωι περιμενω...