:lol: :lol: :lol:
μπορεις να περιγραψεις με το δικο σου μοναδικο τροπο το τι μαγειρεψες σημερα por favor; :D
το μπιζελακι γερο δυνατο ε;
Printable View
:lol: :lol: :lol:
μπορεις να περιγραψεις με το δικο σου μοναδικο τροπο το τι μαγειρεψες σημερα por favor; :D
το μπιζελακι γερο δυνατο ε;
αχ πως το μιλας το ισπανικο Miamor :lol: :lol: :lol: :lol:
σημερα το μενου ειχε ταυλανδεζικο : κοτοπουλο μαγειρεμενο σε γαλα καρυδας, καλαμποκακι baby κοκκινες ζουμερες πιπεριες συνοδευμενο με noodles αχχχχχχχχχχχχ τι να κανω εχω αδυναμια στις κουζινες ολου του κοσμου!
την κυριακη θα κανω ενα μουσακα να στανιαρουμε βεβαια :lol: :lol: :lol:
καλα ειναι το νινι μου ευχαριστω αγαπημενεεεεεε :love: :love: :love:
Εσυ παιδι μου ζωγραφιζεις στα κορμια, ζωγραφιζεις και στην κουζινα! :)
ωωωωωωωωω κλεινεις 3μηνο? τελος το αγχος? :D perfect
σημερα μακαρονια ολικης με τονο σε ελαιολαδο στραγγισμενο, τσιγαρισμενο μαζι με πιπεριες και κρεμμυδι.
και φυσικα τα γνωστα σκορδο, ΚΑΝΕΛΑ (ελα να μην ξεχνιομαστε, να μαθαινουν και οι καινουριες) !
Αχ κουμπαρε θα με κακομαθεις με τα κοπλιμενταααα :P Clikaki μου ναιιιιιι επιτελους σημερα εκλεισα τριμηνο! Απιστευτο μου φαινετε ! Πωπω αυτη η μακαροναδα τα σπαει μπαι δε γουει χρυσοχερα μου! :bisou:
Γύρο βοδινό σπιτικό
Ριζοτο θαλασσινών με γλώσσα ψητη... Κ ο άντρας έξω ψηνει τσιπούρες κ σαρδελες στα κάρβουνα.....
Φασολάκια κοκκινιστά με κοτόπουλο.
το πολυποθητο παστιτσιο της Κυριακης βεβαιως βεβαιως! ;)
ξεχασα το επιδορπιο ημερας, παγωτο φραουλα με φρεσκιες φραουλινες, χωρις αυγα και γαλα, βασικα κατι σαν σορμπε βγαινει, αλλα ειναι τελειο και πολυ δροσιστικο :bigsmile:
Α ρε μιτσοκολο... Παω βουρ στο περίπτερο να παρω παγωτό λολιποπ (89 θερμίδες) να τρώω κ να φαντάζομαι ότι είναι το σορμπε σου .....
Αχ κονινα μου και γω μια μπαλιτσα την τσακισα πριν λιγο... οχι για μενα!.. για το μωρο! :lol:
φασολαδα... βαρετη και το χειροτερο δεν ειχα φετα να τη συνοδευσω. fail...
συνταγουλα? :)Quote:
Originally posted by mitsokolo
ξεχασα το επιδορπιο ημερας, παγωτο φραουλα με φρεσκιες φραουλινες, χωρις αυγα και γαλα, βασικα κατι σαν σορμπε βγαινει, αλλα ειναι τελειο και πολυ δροσιστικο :bigsmile:
εγω ξεκινησα για μπιφτεκια αλλα το στομαχι μου ζητουσε αλλα :D
μακαρονδα λοιπον με μια τελεια σαλτσα που ειχε : κρεμμυδι, φρεσκα ντοματα, λιγη κετσαπ, μαϊντανο κ μια μικρη κονσερβα τονο σε νερο .(κ αλατι-πιπερι-ριγανη )
βηκε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!
πως κρατηθηκα να μην το φαω ολο... δεν ξερω :S