Quote:
Originally posted by gourounitsa3279
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μερικες ειναι μαζοχες και θελουν να βασανιζοντε με την σχεση τους αντι να περνανε καλα και ηρεμα?
Εμενα αν μου ελεγε να χασω βαρος γιατι δεν με γουσταρει ετσι θα τον εκανα περα αμεσως.
Τελος παντως πολυ το τραβιξαμε το θεμα εγω παιρναω ονειρεμενα και μακαρι να περναγατε και εσεις.φιλακια!!:bigsmile:
Και αν μου αγορασει σοκολατινα θα την τσακισω θα της αλλαξω τα φωτα!!:smilegrin:
1) θεωρεις μαζοχισμό το να είσαι ερωτευμένος, με ότι συνεπάγεται αυτό? ή νομίζεις ότι σου παρέχει περισσοτερη ηρεμια και καλοπέραση το να είσαι με κάποιον που δεν σε πολυενδιαφερει απ'το να εισαι με καποιον που γουσταρεις κι αγαπας ?
2) Κανένας δεν είπε ότι θέλει έναν ανθρωπο να τον κριτικάρει.. αν ξαναδιαβασεις με προσοχη τα ποστ ολοι ειπαν οτι θελουν εναν ανθρωπο να τους κινητοποιει... εχει τεραστια διαφορα.... αν εγω εχω διπλα μου εναν ανθρωπο που μου αρεσει τρελα θα κανω οτι μπορω για να νιωθω ανταξια του... αν τον θεωρω μπαζο ποιος ο λογος να προσπαθω...
3) Δεν ξερεις αν κ ποσο καλα περναει ο καθενας εδω μεσα, οπως και κανενας εδω δεν σου ειπε αν εσυ περνας καλα η οχι.
4) Το να δηλωνεις (και ειδικα με αυτο το υφος σε φορουμ για τις διατροφικες διαταραχες οτι αν σου φερει σοκολατινα θα την τσακισεις και θα της αλλαξεις τα φωτα, ειναι αν οχι προσβλητικο για τους υπολοιπους σιγουρα αξιολυπητο για εσενα...
Quote:
Ναι ειδηκα αν εισαι ενα μισι μετρο .Εγω εχω 15 κιλα παραπανω με την μποαρα μου και με τον σωματοτυπο μου..:thumbup:
ποιος νοιαζεται για την "μποαρα σου και τον σωματοτυπο" σου? βλεπεις εδω μεσα κανεναν μας να κρινει τους αλλους, τα κιλα τους και το σωμα τους? και στην τελικη εσυ νιωθεις οτι δεν αξιζεις το 10" λογω παχυσαρκιας και ψυχολογικων προβληματων και αν θυμασαι διαφωνησα για το πρωτο, αρχιζω να πιστευω ακραδαντα το δευτερο!
Quote:
Υ.Γ να προσθεσω οτι μια γυναικα με παραπανω κιλα δεν σημενει οτι δεν προσεχει τον εαυτο της καθε αλλο μπορει να εχει ομορφο προσωπο να ειναι ψηλη να μυριζει υπεροχα να ειναι καθαρη και να ειναι πανω απο ολα καλος ανθρωπος.
Ολα αυτα τα εχω εκτος το ωραιο κορμι που και με τα 88 κιλα μου αυτον τον αναβει καργα!
τι μας νοιαζει τι κανετε στο κρεβατι σας? κ επιπλεον τι σχεση εχουν ολα αυτα που λες? ανεφερε καποιος απο εδω μεσα οτι παχος=βρωμα??? εσυ ειπες οτι τα κιλα σου ειναι το μειονεκτημα σου κ οτι αφου δεν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο εισαι μια χαρα εδω που δεν τον θες αλλα αυτος σε θελει τρελα...
κ το θεμα ηταν σχεση και πιεση οχι ποσο ερωτικη μπορει να ειναι μια γυναικα με παραπανω κιλα.... σκασιλα μας ποσο και πως "αναβετε" ... ε ρε τι διαβαζουμε πρωι πρωι....
τεσπα αυτο που ολες σου λεγαμε (αλλες πιο ευγενικα οπως η πωλινα, αλλες πιο χοντρα οπως εγω, η AliceSante και η σουρκουνα) ειναι οτι εφοσον για τον τυπο αυτον δεν νιωθεις τιποτα αυτην τη στιγμη, και υπαρχουν κι ολα αυτα που προαναφεραμε, τοτε απλα ζησε το τωρα και κοιτα να περασεις οσο καλυτερα μπορεις, χωρις γαμους συγκατοικησεις παντρειες και ολο τα συναφη...
δεν νομιζω οτι εχουμε να πουμε κατι παραπανω...
και για τις καινουριες παραθετω μερικα πολυ βασικα σημεια ετσι για να εχουν μια εικονα....
Quote:
Οχι εγω δεν νιωθω κατι γιαυτον αλλα για οσους ενιωσα τους εχασα προτημω να εχω εναν συντροφο να με τραβαει λιγο να με κολακευει και να ειναι γλικος παρα να εχω εναν παιδαρο να ζηλευω να μην μου λεει γλικολογα και να λιωνω στην μοναξια.
Κοριτσια εχω βιωσει την μοναξια μεσα στο πετσι μου και ειναι οτι χειροτερο ειληκρινα ακομα και με γαιδαρο θα παντρευομουν για να μην νιωθω τοση μοναξια .:starhit:
Quote:
Mα δεν μπορω να εχω παιδαρο εγω οκ ειμαι ομορφουλα αλλα και 88 κιλα τι να με κανει ο παιδαρος εμενα?
Και το να ειμαι ερωτευεμνη με καποιον αυτο ειναι καταστροφικο για μενα γιατι φερομαι παλαβα κολαω και κανω τον αλλον να με συχαθει δεν ξερω πως αλλα αυτο γινετε.
Quote:
Παιδια σημερα το καναμε και μου κανε στον αερα 2 φορες σεξ και τελειωσα κιολας που δεν τελειωνα με κανεναν μετα τον πρωιν αντρα μου.
Και πηγαμε για καφε και μαγειρεψαμε ολα τελεια αλλα κατι μου βρωμαει σχετικα με την πρωιν του.Ηθελα να σιγουρευτω οτι δεν θα τα ξαναβρουνε και μου ειπε οχι αλλα και να τα ξαναβρει δεν θα ξαναπαει στους δικους της .Δλδ παιζει να τα ξαναβρει?2 και κατι χρονια ειναι που χωρησαν και αυτη επισης εχει σχεση με αλλον.Μου την χαλασε αυτη η κουβεντα για την πρωιν και φενεται να τον ποναει ακομα αν και συνεχεια με λεει μωρο του και λατρεια του και τα δινει ολα για μενα.
Ο χρονος θα διξει .
Δεν θελω να πιανομαι απο κουβεντες του ειναι και αμορφωτος ανθρωπος δεν μπορει να εκφραζετε ανετα και δεν θελω να ζω με τον αν θα τα ξαναβρει η οχι.Οτι γινει εγινε,
Εχει και γαμω τα σπιτια το ερωτευτικα ανετο μεγαλο εχει και κηπο με φρεσκα λαχανικα μαγειρεψαμε και τρεχαν τα σαλια μου και απο πεινα κανονικη και απο ερωτικη!:smug:
Quote:
Originally posted by konina
συγγνωμη για να καταλαβω....
ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ, αναρωτιεσαι αν καλως εισαι με εναν ανθρωπο που
δεν σε ελκυει ιδιαιτερα ερωτικα,
που δεν θα το ερωτευοσουν, αλλα ισως να τον αγαπουσες,
που δειχνει ή οτι ψαχνει απελπισμένα απο καπου να πιαστει ή ότι είναι παθολογικά ζηλιάρης,
που τον θεωρεις αμορφωτο,
που δεν εκφραζεται ανετα κατα τα δεδομένα τα δικά σου ,
που ενω ουσιαστικα δεν σε ξερει σε καλει στο νοσοκομειο για να τον δεις οταν επαθε εμφραγμα,
που σου δηλωνει οτι και να τα ξαναβρει με την πρωην του δεν θα ξαναπαει στους δικους της (αυτο είναι το προβλημα!)
που χωρις να εχετε μια ουσιωδη σχεση "θελει να υπαρχει μελλον με παιδια μεταξυ σας" και θελει να μεινετε μαζι
που εχετε κανει 2 φορες μονο σεξ (κι ας ήταν πολυ καλο)
[για να μην θεσω την δικη μου απορια στο οτι αντι να σχολειται με το προβλημα υγειας που το βρηκε στα καλα του καθουμενου, ψαχνεται για σχεσεις...]
που εχει ομως ερωτευσιμο σπιτι και που λογω ανασφαλειας δικης του (επειδη οπως ειπες ένας παιδαρος δεν θα τα εκανε αυτα) σου χιλιοανεβαζει την δικη σου στα υψη?????
αν με ολα αυτα εισαι οκ, εγω μαζι σου... ειμαι της αποψης οτι ο καθενας κανει θεωρει σωστο για τον εαυτο του... αν ομως κατι σε "ξενιζει", τοτε νομιζω ότι οτυπος δεν κανει για τιποτα περισσοτερο απο μια "ενδιαμεση" σχεση μεχρι να βρεθει η επομενη....