Μήπως υποσιτιζόμαστε,Κατερινιώ;
ʼρχισαν οι στέρεες τροφές κανονικά ή όχι ακόμα;
Μήπως υπερβάλουμε σε σωματική κόπωση χωρίς να παίρνουμε αρκετή ενέργεια;
Αν θυμάμαι καλά συμπληρώματα βιταμινών κλπ παίρνεις,σωστά;
Printable View
Μήπως υποσιτιζόμαστε,Κατερινιώ;
ʼρχισαν οι στέρεες τροφές κανονικά ή όχι ακόμα;
Μήπως υπερβάλουμε σε σωματική κόπωση χωρίς να παίρνουμε αρκετή ενέργεια;
Αν θυμάμαι καλά συμπληρώματα βιταμινών κλπ παίρνεις,σωστά;
Ακομα δεν αρχισαν οι στερεες τροφες ειμαι με σουπες, παιρνω centrum βιταμινες και σημερα θα αρχισω και συμπληρωματα πρωτεινης.
Κανω σχεδον καθε μερα περπατημα.
αλλα νιωθω αδυναμη και εχθες ζαλιζομουν αρκετα :(
Και μετά απορείς γιατί νιώθεις αδύναμη και ζαλίζεσαι!
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έπαιρνες ήδη κάποια πρωτεϊνούχα συμπληρώματα...
Εγώ έπαιρνα αμέσως μετά το χειρουργείο κάτι fortimel ( με γεύση βανίλια,φράουλα,σοκολάτα,μ� �ανάνα...ΥΠΕΡΟΧΑ! )
Και σε κρατάνε και σου δίνουν τα απαραίτητα,που λόγω μετεγχειρητικής διατροφής στερείσαι!Τα βρίσκεις σε φαρμακείο.
ʼντε,σήμερα που έχεις γενέθλια αντί για σοκολατένια τούρτα πάρε ένα σοκολάτα!Θα σ'αποζημειώσει κάπως,θα δεις!
Υ.Γ. μόνο για hopa : Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι πώς επιβεβαίωσα την ονομασία από τα τελευταία που είχα πάρει τον Οκτώβρη του 2007!
κατερινακι
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
του χρονου θα τα γιορταζουμε χορευοντας
στο lost avenue
με κολαν και μινι
ευχαριστω πολυ πολυ!!
Αχ του χρονου....
μινι και ψιλοτακουνα και μαργαριτες
να με πας γιατι δεν εχω ιδεα απο Λαρισα :(
στα καλητερα
ελα εσυ με το καλο
τζενακι χθες ειμουν Λαρισα και μπορω να πω οτι εχει πολυ ωραια αγορα και ειναι πολυ ομορφη πολη!!!
Καλημέρα σε όλους και όλες. Νέο μέλος κι εγώ κι όπως λέει και το όνομά μου με πολλές απορίες κι επιφυλάξεις γι αυτή τη μέθοδο αλλά η ύστατη λύση μου :(( Πείτε και σε μένα κανά καλό λόγο, κυρίως εσείς που έχετε υποστεί την επέμβαση. Πως νιώθετε? Εχω ραντεβού 16/3 με το γιατρό για πληροφορίες κι έχω πολύ άγχος.
Καταρχην καλος ορισες στη παρεα μας και ελπιζω να βρεις γρηγορα τη σωστη λυση για το προβλημα σου.
Η πτυχωση στομαχου απλα σε κανει να τως πολυ λιγοτερο και να χορταινεις.
Εξαρτατε ομως απο τα ποσα κιλα πρεπει να χασεις, υψος και απο το εαν εχεις παρα πολες λιγουρες και γενικα απο το εαν μπορεις να κρατιεσε στο φαγητο γιατι η ορεξη σου μενει και εαν δεν μπορεις να κρατηθεις ενδεχομενος να ξεσπασεις σε γλυκα.
Εδω ερχετε να λυσει το προβλημα η λυση της sleeve οπου και σου κοβετε η ορεξη και οι λιγουρες αλλα αφορα ατομα που εχουν να χασουν πολλα κιλα.
Αυτα θα σου τα πει και ο ιατρος σου πολυ καλα και δεν θα εχεις αποριες.
Ελπιζω να σου εδωσα μια αρχικη ιδεα και σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις.
Kαλησπέρα Κατερίνα. Καλώς σας βρήκα. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Κατά πως φάινεται η λύση της sleeve μου ταιριάζει περισσότερο παρόλο που προσπαθούσα να την αποφύγω για πολλούς λόγους. Κατ' αρχάς άλλο να σου αφαιρούν από το όργανο και να έχεις και τομές σε ανάμνηση κι άλλο να στο διπλώνουν απλώς χωρίς τομές. :( Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί.
Δες τα παρακατω site να παρεις μια ιδεα
http://www.skrekas.net/surg_sleeve.htm
http://www.skrekas.net/surg_hem.htm
Ποσα κιλα πρεπει να χασεις?
Katherine τα έχω δει τα sites του κ. Σκρέκα. Εχω ραντεβού μαζί του τη Δευτέρα για πληροφορίες. Θα δούμε. Τα κιλά είναι πάρα πολλά πλέον. Είμαι γύρω στα 125 με άπειρες αποτυχημένες προσπάθειες για δίαιτα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ακούσω προσωπικές μαρτυρίες για να πάρω μια τελική απόφαση.
.