στην ασταρτε ? εγω ειμαι. δε το εκρυψα αλλωστε.
Printable View
στην ασταρτε ? εγω ειμαι. δε το εκρυψα αλλωστε.
ʼσε το κορίτσι....να φτιαχτούμε και λίγο!!! :spin::tumble::spin::tumble::spin::tumble:Quote:
Originally posted by lixouditsa83
Και βγάλε αυτές με το βρακί βρε κοπελιά.American bar το κάναμε εδώ μέσα να ουμ'.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by koukoutsi
ʼσε το κορίτσι....να φτιαχτούμε και λίγο!!! :spin::tumble::spin::tumble::spin::tumble:
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Α,εντάξει άμα επιτελεί κοινωνικό έργο :smilegrin:
Εντάξει βρε κορίτσια μην τραβήξουμε τις κοτσίδες μας πάλι................. :sniff:
ωρα για χορο
Το καταλαβαίνω αλλά ας μη γινόμαστε καυστικές.....στην τελική όλες εδώ έχουμε τον ίδιο στόχο...... ε, και ο χαρακτήρας του καθενός είναι διαφορετικός. Δεν το παίζω υπεράνω (trust me!) απλά το λέω επειδή αρκετά τοπικ έχουν γίνει ήδη αχταρμάς από τις διαφωνίες μας......:shocked2:Quote:
Originally posted by AliceSante
εγω για καλο της το πα . η αληθεια ποναει , γι'αυτο εθελοτυφλουμε. μονη της τα ελεγε. αν προτιμαει να γελαει ολο το συμπαν μαζι της , εγω παω πασο. καραγκιοζακια υπαρχουν πολλα, ακομα ενα δε θα διαταρραξει καμια ισορροπια....
Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι όλες οι φώτο είναι σε σέπια, και όλοι ξέρουμε πως οι σέπια φώτο κρίβουν πάααααααααααρα πολλά!!!
Η κοπέλα ή κάνει πλάκα, με αυτό το στιλάκι ενώ στη πραγματικότητα δεν είναι έτσι σα χαρακτήρας, ή πραγματικά έχει θέμα με τη προσωπικότητά της. Χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας μιλάω ειλικρινά.Ίσως όταν είχε παχύνει να είχε αντιμετωπίσει μεγάλο ρατσισμό και να προσπαθεί να βγάλει από πάνω της με κάθε τρόπο τη ''λέρα'' της χοντρής(λεξούλες είναι μη τις φοβόμαστε) για να ξορκίσει το παλιό της εαυτό,να μην ξαναγυρίσει.Γιατί δεν ήταν αυτή εκείνη η χοντρή.Αυτή είναι αυτη η θεά που τη κοιτάζουν στο δρόμο.Όχι εκείνο το ''τέρας'' που δε μπορούσε να ράψει το στόμα της και έτρωγε και χάλαγε τη κορμάρα που θαύμαζαν όλοι.Τα συναισθηματά σου όμως lilith?Υποθέσεις κάνω απλά...
Λιχουδίτσα μου???????????? επεστρεψες μανάρι μου???????????? Πόοοοοοοσο χαίρομαι!!!!!!
Αμεεεε!Ήρθα να κάνω σαματά(με τη καλή έννοια)Quote:
Originally posted by polinaki1983
Λιχουδίτσα μου???????????? επεστρεψες μανάρι μου???????????? Πόοοοοοοσο χαίρομαι!!!!!!
Αλήθεια nickname πως αλλάζουμε;
Στελνεις e-mail στους διαχειριστές και στο αλλάζουν. Αλλά μην με ρωτήσεις σε πιο, δεν ξέρω!!Quote:
Originally posted by lixouditsa83
Αμεεεε!Ήρθα να κάνω σαματά(με τη καλή έννοια)Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αλήθεια nickname πως αλλάζουμε;
Α ωραία!!!Σε ευχαριστώ!!!
Quote:
Originally posted by LILITH
ωρα για χορο
Είδατε τι έγραψε?
Ας μην πέσουμε λοιπόν στη παγίδα της!!!!:wink1::wink1::wink1:
σεπια ειναι το ασπρομαυρο.
οι φωτος δεν ειναι ασπρομαυρες. ειναι κανονικες.απο κει κ περα ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει.
με χαροποιει που εχω τοσο καλο αποτελεσμα που κανει καποιες να πιστευουν οτι οι φωτο ειναι φεηκ . αυτο σημαινει οτι τετοιο αποτελεσμα ειναι τοσο απιστευτο που δεν μπορει να ναι αληθινο !!!
:roll:
κι επειδη βαριεμαι ολο αυτο το σκηνικο... του να βλεπω κακιουλες σε σχολιακια.. δηλωνω οτι απλα θα βαζω φωτος με τη προοδο μου... κ θα ανανεωνω το τικερακι μου.
οτι σχολιο κι αν δω για μενα δεν θα μπω στον κοπο να απαντησω γιατι δεν με αφορα ουτε το σχολιο ουτε να ερθω σε διαλογο με τετοια ατομα.
πειτε οτι θελετε. δεν με ενδιαφερει.
απλα αν δω προσβολες η κατι αναλογο θα κανω ριπορτ.
δεν χαλω τη ωραια μου διαθεση... για μερικα γραμματακια αγνωστων ειδικα!!
:roll: