και εγω σε αυτην την ωορρηξια ημουν χειροτερα.....αυτο που μου λειπει εμενα ειναι το γαλα και κανα φρουτακι...δεν με νοιαζει για τα υπολοιπα...μακαρονια , ψωμια κλπ δηλαδη.....και για τα γλυκα (παντα ημουν γλυκαντζου) υπαρχουν τα γλυκαντικα, ναι!
Printable View
και εγω σε αυτην την ωορρηξια ημουν χειροτερα.....αυτο που μου λειπει εμενα ειναι το γαλα και κανα φρουτακι...δεν με νοιαζει για τα υπολοιπα...μακαρονια , ψωμια κλπ δηλαδη.....και για τα γλυκα (παντα ημουν γλυκαντζου) υπαρχουν τα γλυκαντικα, ναι!
Πρωινο: Καφες με σουκραλοζη
Δεκατιανο: κοταζ τυρι με πρασσινη πιπερια
Μεσημεριανο: 100γρ τονο, 1 κομματι πιτσα lowcarb.
για το υπολοιπο της ημερας, δεν ξερω. Ισως γαλοπουλα ή λιγο χοιρινο. Ακομα δεν εχω συνελθει και ακομα δεν εχω πεινασει.... βγηκα εκτος προγραμματος... τα'χω κανει μανταρα...
Πρωι μισο γιαουρτι με μιση σκανδ.φρυγ.
Μεσημερι Μια σαλατα καισαρα στα goody's(ελεος αυτο το goody's τιποτα δεν εχει για μας ακομα και το goody's grill ειναι με μπιφτεκια δηλαδη ψωμι)
Σνακ φουντουκια με σοκολατα s&b
Βραδυ 2 καλαμακια με χωριατικη
αχ αστεροπη ξεκολλησες για τα καλα ε? Μπραβο, κοριτσακι!!!ποσο καιρο ησουν κολλημενη??
Nαι φτου φτου!Ημουν αρκετο καιρο κολλημενη στα 75(2-3 βδομαδες) μετα εχασα λιγο με σχετικα καλους ρυθμους.Την τελευταια βδομαδα παει καλυτερα το πραγμα.Δε ξερω τι αλλαξε,ισως η λιγοτερη κοκα κολα ή οτι ετρωγα πιο λιγο.
mamadyo σε ποσο καιρο εχασες τα κιλα αυτα?περιπου τοσα θελω κ εγω να χασω.
και εγω πρεπει να τρωω πιο λιγο αστεροπη...να δουμε πως θα το καταφερω....
seasatin εχασα τα πρωτα 17-18 σε 3 μηνες....μετα σταματησα την διαιατα. Μετα απο 6-7 μηνες ξαναεκανα για κανα δυο μηνες και εχασα αλλα 5.
Μετα επαιζα για κανα χρονο απο 100 ως 94....πανω κατω ολη την ωρα...μεχρι που ξαναρχισα τωρα, με την ατκινς.
Με την ατκινς ημουν 98.5 οταν ξεκινησα. Και ξεκινησα 15.10.
Τρωγε ας πουμε πιο πολυ κρεας για να χορταινεις ,το οποιο εχει ελαχιστους υδατ.(ή και καθολου) με μπολικη σαλατιτσα.Και μειωσε τα γλυκακια,το ταχινι(αν τρως) γιατι εχει πολλες θερμιδες και τους ξηρους καρπους.Α και την αγαπημενη μας κοκα κολα.
Παντως αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι η ζυγαρια με δειχνει καποιες μερες ακριβως στα ιδια καθε μερα και μετα πεφτει αποτομα.Μονο με την ατκινς το εχω δει αυτο,τι να πω.....:wow:
εκοψα την κοακακολα τελειως....κατι εγινε εχθες και σημερα....θα περιμενω την παρασκευη που θα ξαναζυγιστω
Πραγματικα νομιζω οτι κολλαει αρκετα η κοκα...απο τοτε που σταματησα να παιρνω απο το σουπερ η ζυγαρια εχει πεσει αισθητα:)!
Πρωινο: Καφες με σουκραλοζη, 100γρ προβειο γιαουρτι και λιναροσπορο χρυσο
Δεκατιανο: λιγα καρυδια
Μεσημεριανο: Μπροκολο με κοτοπουλο βελουτε σουπα (καποιος μου ειχε ζητησει τη συνταγη, επειδη οταν μαγειρευω για μενα, δεν θελω να ανακατευω πολυ τη κουζινα για ενα πιατο, το κανω ως εξης :
100γρ φιλετο κοτοπουλο στηθος σε μπουκιες
1 κοτσανι μπροκολο
μπαχαρικα και αλατοπιπερο
προαιρετικα κρεμα γαλακτος
ελαιολαδο
Τα βαζω ολα σε ενα μεγαλο μπωλ που κανει για φουρνο μικροκυματων, εμενα ειναι μια σαλατιερα, και το σκεπαζω με ζελοφαν η με καπακι για φουρνο μικροκυματων, και το βαζω στα 20-25 λεπτα, οταν τελειωσει, και ειναι ολα μαλακά, βαζω το μπαμιξ και το αλεθω ολο σε κρεμα. Και εχω να πλυνω μονο τη σαλατιερα. Αν πειναω πολυ, απλα βαζω περισσοτερο νερο. Η κρεμα γαλακτος μπαινει αν το θελω πιο κρεμωδης)
Ενδιαμεσο: φυστικοβουτηρο με κακαο green and blacks, κρεμα γαλατος και σουκραλοζη σε μους.
Δειπνο: Δεν εχω ιδεα, μαλλον ομελετα θα κανω σημερα, με μανιταρια.
Λοιπον σημερα πρωινό μιση μπαρα,μεσημεριανο κοτοπουλο κικκινιστο με ελαχιστα φασολακια και χωριατικη σαλατα.Βραδυνο το ιδιο λογικα.Ενδιαμεσα λεω να φτιαξω ενα ζεστο κακαο.
Που ειστε κοριτσια???Χαθηκατε!
Σημερα 1 ατκινς πρωινο.Μεσημερι κοτοπουλο+χωριατικη.Απογευ μα Καφες.Βραδυ Μισο γιαουρτι ,μια σκανδ.φρυγανια και 2 φετες γαλοπουλα.
Εγω εχω λιωσει να βλεπω σειρες και ταινιες... Και ξεχνιεμαι να δω το φορυμ.
Βρηκα μια προσφορα σε ενα φαρμακειο, 2 κουτακια ταινιες για ελεγχο κετωνων στο αιμα, και δωρο το μηχανιματακι που το κοιταζει (συνολικα 36 ευρω).
Παραδοξος, δεν μπαινω σε κετωση, κατι κανω λαθος, μου εβγαλε "ιχνη" τη πρωτη φορα, και το πρωι οταν σηκωθηκα, μου εβγαλε αρνητικο.
Αν και σκεφτομαι οτι ισως να βγηκα γιατι γιορταζε χτες μια φιλη μου και ηπια ενα ποτηρι κρασι στη υγεια της.
Πρωινο : αυγοσαλατα: 2 βραστα αυγα, μαρουλι, τυρι τριμμενο
Δεκατιανο: κακαο με ζαχαρινη σε μους
για τα υπολοιπα, δεν ξερω ακομα, εχει ψιλοαδειασει το σπιτι.
Το αλκοολ πρεπει να φταιει!Εγω ποτε δεν εχω παρει κετοστιξ.
edit:Πρωινο μισο γιαουρτι,μια φετα γαλοπουλα,μια σκανδ.φρ.+2 κομματια s&b
Μεσημερι μαλλον ομελετα+σαλατα.