εννοούσα η ψυχολόγος που πέρασα πριν πάρω το ok για την επέμβαση ;) άμα είμαι με παρέα δεν έχω πρόβλημα να πω την αλήθεια. αλλα να περπατώ στο δρόμο και να πεινας και να πάρω μια πίτα γύρο.δεν θα το κάνω :(
Printable View
εννοούσα η ψυχολόγος που πέρασα πριν πάρω το ok για την επέμβαση ;) άμα είμαι με παρέα δεν έχω πρόβλημα να πω την αλήθεια. αλλα να περπατώ στο δρόμο και να πεινας και να πάρω μια πίτα γύρο.δεν θα το κάνω :(
φίλη pm, εγώ βίωσα την εντελώς αντίθετη αντιμετώπιση με σένα στη δουλειά μου, δουλεύω σε σχολείο και όταν είπα στη διευθυντρια ότι θα λείψω ένα μήνα εν μέσω εξετάσεων για να κάνω την επέμβαση στο στομάχι , όχι μόνο δεν μου έφερε αντίρρηση αλλά μου έδωσε την ευχή της και μου είπε πολύ συγκινητικά λόγια για την προσπάθεια που ξεκινούσα. Όλο το χρόνο που πέρασε , παρακολουθούσε την αλλαγή μου, με ενθάρρυνε και μου συμπαραστεκόταν με όλο της το είναι! Όπως επίσης και οι συνάδελφοι.
Επεσες σε καφρους για να μην πω τιποτα χειρότερο, πιστεύω δεν τους αξίζει να λαβαίνουν από σένα τίποτα άλλο παρά περιφρόνηση για το ποιόν τους. Αν μη τι αλλο, μπορεί λεφτά να μην έχουμε, αλλά αλληλεγγύη, ευγένεια και διακριτικότητα μπορούμε να έχουμε! Εκτός αν είμαστε ένας σωρός ηλιθίων, άξεστων και αναίσθητων γαϊδάρων όπως φαίνεται να είναι οι άνθρωποι στη δουλειά σου, περαστικά τους!
πωπω παιδια ειλικρινα δεν μπορω να σας πω με λογια ποσο χαρα μου δωσατε ποσο δυναμη πειρα απ ολους σας γελασα παρα πολυ ειστε ολοι καταπληκτικοι και ναι μου δωσατε τρελη αυτοπεποιθηση....τι να πω ενα ευχαριστω ειναι πολυ λιγο...πιστευω παρα πολυ στους ανθρωπους και ειμαι παντα διπλα τους για στηριξη και βοηθεια και ποτε μα ποτε δεν φανταζομουν οτι μεσα σε ενα γραφειο που εργαζομαι 5 χρονια θα υπηρχε τετοιο χαμηλο επιπεδο.....τι να πω παιδια σας ευχαριστω και παλι παρα πολυ εκφρασατε ολοι πληρως τα συναισθηματα μου τις αναγκες μου και πραγματικα μου δωσατε πολυ καλες ιδεες πως να αντιμετοπισω τους ηληθιους!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΣΑΣ ΝΙΩΘΩ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll:: roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::ro ll::roll:
PM60 μου συηνωμη για την οργη στο σχολιο μου, οι αλλες ευτυχως το πηραν πιο ψυχραιμα αλλα ηταν ξημερωματα, ειδα το σχολιο σου δεν σε ξερω εμφανισιακα αλλα φανταστικα μια κοπελα να της τα λενε ολα αυτα και να κλαιει, μου ηρθαν κανονικοτατα εικονες στο μυαλο και τα πηρα πολυ αγρια!
Καλα εκανες και πηρες την αδεια σου, μια εβδομαδα εμεινε να σε χωριζει απο την επεμβαση σου αγαπη μου!!! Με το καλο, ολα να πανε τελεια και το τελευταιο πραγμα που πρεπει να σε απασχολει αν και θα ελεγα να μην σε απασχολει κανι, ειναι οι ανεγκεφαλοι του γραφειου σου!
Καλη επιτυχια και ολα θα πανε τελεια!
Εννοειτε οτι ειμαστε σαν οικογενεια εδω!! Οσα εχουμε πει εχω ειναι καταθεσεις ψυχης που μπορει οι οικογενειες μας να μην εχουν ακουσει ποτε!
Και μολις γινει η επεμβαση μην χαθεις ε; Εδω στον αγωνα!!! Χιχιχιχι
Καλα αυτο με το μα τρωω δημοσιος και εγω το ειχα.. Τωρα εφαγα 2 φορες μονη μου σε κεντρικο σταθμο στο Λονδινο που παλιοτερα και με φιλες να ημουν θα ντρεπομουν να τρωω και τωρα σχεδον δεν με ενοιαζε!
Μονο την 2η φορα επειδη ετρωγα σαλατα το σκεφτηκα λιγο (σε φαση καλα αυτη σαλατες τρωει και παχαινει; Αλλα ποιος νιαστικε; Ουτες ενας δεν γυρισε να με κοιταξει η να πει κατι.. Ισα ισα που χαμογελουσαν μια χαρα! Η επεμβαση πραγματικα σου τονωνει την αυτοπεποιθηση!!!
Pm60 μου πες μου παλι στο Ιπποκρατειο θα την κανεις; Εσυ και το αστερακι ε;
και εγω οικογενεια μου σας νιώθω όλες κορίτσια, μας δένει όλες ενας πολυ σκληρός αγώνας...οχι μονο για το παχος μας μα και την κατακραυγή που τρώμε στα μούτρα. στηρηζόμαστε σαν οικογενεια, κλαιμε σαν οικογενεια, ανυσηχούμε η μια για την άλλη σαν οικογενεια και για μενα ειστε και η φωνή απο τη Ελλαδα κατι που μου δινει δύναμη εδώ που δεν εχω φιλες :( και οπως ειπε και η μικρουλα μας η Νεκτυ (ετσι θα σε λεω χιχιχιχι) ξέρουμε πραγματα η μια για την αλλη πλεον που ουτε οι οικογενειες μας δεν ξέρουν. μακαρι μια μερα να βρεθούμε όλες μαζί :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love:
και μην ξεχνας μπ60 ε? θέλω όλα τα καθέκαστα από τις διακοπες !!!!!!!!
Νεκτυ!!! Μου θυμιζει Νεκταρια η νεκταρινι!!! Χαχαχχαχαχ
είναι γιατί είσαι γλυκιά σαν νεκταρίνι :DQuote:
Originally posted by -wow-
Νεκτυ!!! Μου θυμιζει Νεκταρια η νεκταρινι!!! Χαχαχχαχαχ
:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Awwwww!!!!! Θα σε λεω και εγω Ρασι γιατι εισαι γλυκια σαν το κερασι!!! :smilegrin::smilegrin:
κοριστσακια μου ειμαι διακοπουλες πριν το πολυποθητη επεμβαση εμειναν μονο 5 μερες χε χε!!!!!!!!! εκανα δυο μπανακια κα προσπαθω να ξεχασω τους ηληθιους!!!!!!!!
ναι οντως εδω εμεις λεμε τις αληθειες μας και καταλαβαινομαστε:smilegrin:
φυσικα και θα στειλω καθε λεπτομερεια!!!!!
τελικα εσεις οι δυο θα ερθετε Ελλάδα????
για πειτε μου κι αλλα πραγματακια για εσας θα ηθελα πολυ να ηξερα φαινεσται και οι δυο ενδιαφεροντα παιδια!!!!!!!
φιλακια πολλα οταν μπορεσω να ξανα βρω ιντερνετ θα τα ξανα πουμε γλυκουλες μου!!!!!!!!!!!
Pm60 καλα να περασεις!!!
Χμμ τι να σου πω.. Δεν ειμαι και καλη στο να παρουσιαζω τον εαυτο μου..
Με λενε Ναταλια, ειμαι 23 χρονων, ζω εδω και 4 χρονια Αγγλια (πηρα το πτυχιο ψυχολογιας και απο Σεπτεμβρη αρχιζω Music Performance!!)!
Εκανα την επεμβαση στις 29 Μαρτιου και τωρα ειμαι καλα!!! :D
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Πες μας και εσυ για εσενα!!! :)
axx μετράς μέρες σαν τον φαντάρο τώρα e???? axx να την κανεις να μου πεις τα απαντα :D
Τι να σου πω για μένα γλυκούλα μου? Η καταγωγή μου είναι από το Κιλκίς μα μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στη Λάρισα διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων. Εκεί ξεκίνησα και να τραγουδάω όταν ήμουν 6o εξάμηνο :D Έφυγα από Λάρισα και πήγα καρδίτσα ακολουθώντας τον ερωτα μου. Ήταν και αυτός μουσικός ακόμα είναι δηλαδή ο άνθρωπος και δουλεύαμε μαζί για 12 χρονια :D Έμεινα στην Καρδίτσα 12 χρονια. Μέχρι που αποφάσισα να χωρίσω διότι ήθελα να κάνω οικογένεια. Πριν φύγω από την Καρδίτσα γνώρισα τον σημερινό μου σύντροφο μέσω μιας φίλης που έχω στο fb εδώ και 4 χρονια. Ήξερε πως θα ταιριάζαμε και το έφερε έτσι να μας γνωρίσει χωρίς να το πάρουμε για στημένο xaxaxaxa. Δυο μήνες μετά που τον γνώρισα έφυγα από Ελλάδα και ήρθα να μείνω μαζί του στην Ολλανδία :D το συζητήσαμε δηλαδή τότε και εγώ ήθελα να κατεβω αθηνα και θα κρατούσαμε την σχέση με ταξίδια αλλα και σχέση κρατάει έτσι? και ποσα χρονια μπορεί να κράτηση μια σχέση έτσι?. μου λέει έλα εδώ και να καταλάβουμε και αν αυτό που νοιώθουμε είναι αληθινό η όχι. έκανα την τρελα λοιπόν και πήγα..είμαι τώρα 2 χρονια εδώ και σκοπεύουμε να κάνουμε την δικη μας οικογένεια κοντά sima ;)
φέτος δυστυχώς δεν θα έρθω Ελλάδα περιμένοντας το τηλεφώνημα από το νοσοκομείο....ελπίζουμε όμως να έρθουμε τέλος σεπτέμβη αρχές οκτώβρη ;) αυτά εν ολίγοις άντε πάλι την έγραψα την ιστορία τις ζωής μου xaxaxxa
aaa ναι!!!!! είμαι 41 χρόνον και Τοξότης :D:D:D
τι κανεις Nektu μου?
πάω βασικά για νανάκια τώρα τα ματάκια μου κλείνουν με ήρθε και περίοδος σήμερα :(
τα λέμε αύριο κοριτσάρες μου
Rasi :D:D:D
axx πουλί m μωρής πήρα και pm. ευχαριστώ tooooso πολύ:love::love::love::love::love::love::love:
Τιποτα ρε αγαπη πας καλα; Καλημερα Ρασι!!! :)
κοριτσακι μου εισαι μικρο μωρε μου...πω πω παντα ηθελα να σπουδασω ψυχολογια και μαλιστα ψυχολογια εφηβου...εχω τρελα με αυτα τα πραγματα θεωρω οτι ολοι θα πρεπει να κανουμε καποιο ειδος ψυχοθεραπειας πρωτα απ ολα για τον ιδιο μας τον εαυτο!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by -wow-
Pm60 καλα να περασεις!!!
Χμμ τι να σου πω.. Δεν ειμαι και καλη στο να παρουσιαζω τον εαυτο μου..
Με λενε Ναταλια, ειμαι 23 χρονων, ζω εδω και 4 χρονια Αγγλια (πηρα το πτυχιο ψυχολογιας και απο Σεπτεμβρη αρχιζω Music Performance!!)!
Εκανα την επεμβαση στις 29 Μαρτιου και τωρα ειμαι καλα!!! :D
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Πες μας και εσυ για εσενα!!! :)
επισης βλεπω οτι τα πηγαινεις τελεια με τα κιλα του χρονου τετοια εποχη θα εισαι μοντελακι!!!!!!! μπραβο κουκλιτσα μου!!!!!!!