Originally posted by Tassos67
Quote:
Originally posted by sweetOctober
α α και θυμάμαι την έκοβα συχνά πυκνά όταν ξέφευγα, γιατί δε μου άρεσαν οι υπερβολές. Αλλά από το να υπερβαλω στο φαί, το προτιμώ βρε Τάσο. Πάω να ανοίξω αλλη μια τώρα. Αν μου δώσεις τη γνώμη σου και είναι θετική θα εφοδιαστώ να έχω τα μισολιτρα μπουκάλια, με βολεύουν πολύ.
Τη δικη μου γνωμη περιμενεις για να πλακωθεις στις zero;!
Εμενα το ενστικτο μου με οδηγησε στο μπουκωμα με κοκα. Στην αρχη επνιγα τις βραδυνες υπερφαγικες μου τασεις με λιτρα καθε βραδυ.
Καποιες φορες δεν με κραταγε ουτε αυτη. Και τοτε ομως ή ετρωγα οτι το πρωι (αυγο, σαλαμι, τυρι) ή δυο κουταλιες ηλιοσπορους ή στη χειροτερη περιπτωση πηγαινα στο ψητοπωλειο κι ετρωγα τρια καλαμακια. Και μετα ημουν απολυτα ενταξει και χωρις τυψεις. Και ποτε δεν ανεκοψα ρυθμο απωλειας.
Μετα απο τρεις μηνες ενοιωσα οτι δεν την εχω αναγκη και την εκοψα μαχαιρι. Την ιδια στιγμη την αντικατεστησα με εναν σκετο κουπατο.
Σημερα τεινω να καταργησω και τον κουπατο. Αλλα γιατι; Επειδη τωρα πια το ενα και μοναδικο κυριως γευμα (που δεν εχει αλλαξει σε ποσοτητα) δεν μπορω πια να το φαω μια κι εξω και φτανω ακομη και μεχρι τα μεσανυχτα για να το φαω ή τελικα το παραταω.
Εγω ομως ειμαι παντα σταθερος γυρω απο ενα βασικο συστημα διατροφης το οποιο βελτιωνω σταδιακα απο καθε αποψη κι αποκτω συνεχως καλυτερη επιγνωση και των πλεονεκτηματων του αλλα και των μειονεκτηματων του. Εσυ; Για κανε μια αυτοκριτικη αναδρομη πως το χειριζεσαι. Μηπως δεν εχει νοημα να ακολουθησεις τα δικα μου "κομπογιαννιτικα" "work around" ;