-
Irene, για να δούμε αν θα συνεχιστεί... :)
Σκάρλετ, μια χαρά μού φαίνονται αυτά που τρως- αν μου επιτρέπεις λίγη κριτική, μόνο η κρέμα και το ζελέ ίσως δεν είναι το ιδανικό σνακ (τεχνητές τροφές με συντηρητικά ετσέτερα και ζάχαρη)- ίσως ένα φρουτάκι θα ήταν καλύτερο- αλλά απ' την άλλη, αν περιοριστείς σ' αυτά και τηρήσεις το πρόγραμμά σου χωρίς να νιώθεις στέρηση και πείνα, εγώ μαζί σου!!! :thumbup:
-
αχ, τι τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες ...
-
Είναι η light εκδοχές τους ^_^ Το ζελε δεν έχει ιχνως ζαχαρής, και η κρέμα είναι γαλακτοκομικό όποτε είμαι οκ. Είναι διατροφή διαιτολόγου.
-
Επίσης συνήθως οι εξτρα 200 θερμίδες που τρώω είναι φρούτα, και απλά δεν μου πήγαινε καρδιά να κόψω φαγητό σημερα αχαχαχαχ
-
Τα σημερινά μου:
Πρωινό: 1 ποτ. φραπέ σκέτο με γάλα (20)
1 ροδάκινο (60)
Μεσημεριανό: 1 σάντουιτς με γαλοπούλα (468)
Βραδινό: 1 μερ. κοτόπουλο με πατάτες τηγανητές και σαλάτα (750)
Σύνολο: 1298 Kcal
Το βραδινό ήταν μεριδάρα εστιατορίου, βαρέθηκα (ή μάλλον φοβήθηκα!) να την ζυγίσω αλλά την υπολόγισα περίπου διπλή από την ποσότητα που αναφέρει ως "μερίδα" ο θερμιδομετρητής.
Καλό σας βράδυ!
-
...συν αυτά που καθομολόγησα στο "φαγητό της μαμάς" :P
-
17η ημέρα- καλημέρα!
-1,8 κιλά από χθες.
Σήμερα: 1100 Kcal.
-
Μια χαρά σου βγήκε συνολικά όμως :)
-
Ναι, είμαι... συγκρατημένα αισιόδοξη όσον αφορά τις απώλειές μου :smilegrin:
-
Καλημέρα!
Αναφορούλα χθεσινή – Τρίτης:
- 1π γάλα + 1 ακτινίδιο + 1φ ψωμί του τοστ + 1φ τυρί χλ
- 85γρ σταφύλι + 40γρ κριτσίνια
- 170γρ πεπόνι + 30γρ κριτσίνια (αντί για ψωμί το μεσημέρι)
- 180γρ ρεβίθια + 1φλ σαλάτα
- 1 αραβική πίτα + ½ ντομάτα + 1 κοτοσουβλάκι
SofiaSpaghetti ... δε πεινούσες μόνο με αυτά; μπράβο για την απόλεια! <3
-
Πραγματικά -1,8 σε μια μέρα είναι θαυμα!! Μηπως σου εφυγε η περίοδος και γι αυτό τόσο μεγάλη απώλεια;;
Εγω σημερα εφαγα και σκοπεύω να φάω τα εξής
Πρωινό: 1 τοστ, 1 ποτήρι γάλα, 1 μπανάνα
Δεκατιανό: 1 ποτήρι γάλα
Μεσημεριανό: 1 σαλάτα, 1 αυγό βρστό, 1 τοστ
Απογευματινο: 100 γρ σπανακόπιτα, 1 ροδάκινο
Βραδυνό: 2 καλαμάκια κοτόπουλο, 1 πιτα
Συνολο: 1550
Αν σας κάνουν εντύπωση τα πολλά γαλακτοκομικα είναι επειδη έχω ελλειψη ασβεστίου :-) Επειδη έχω δυσανεξία στην λακτόζη τόσα χρόνια απλά τα είχα καταργήσει.....πλέον που πάω σε διαιτολόγο με έχει ξετινάξει σε κατάλληλα για μένα γαλακτοκομικά για να σωσουμε λιγάκι την κατάσταση ^_^ χιχι
-
για αυτή τη σπανακόπιτα σου ...λιποθυμώ επι τόπου!!!!
-
αχαχχα ναι κι εγώ της έχω μεγάλη αγάπη!!! Γι αυτο και την τρώω όσο συχνά μπορώ γιατι σπανάκι+φέτα=θαυμα για μενα, που έχω και ελλειψη σιδήρου πέρα απο ασβεστίου :D Γενικά πάντως αν ψάξεις θα βρεις συνταγες για light σπανακόπιτες που μπορείς να τις εντάξεις στο διατροφολόγιο σου! Κι είναι ένα ΠΟΛΥ θρεπτικό γεύμα! Η συγκεκριμένη που τρώω εγώ έχει 200 θερμίδες στα 100 γραμμάρια! Μια χαρά δηλαδή :-D
-
Σε χορταίνει δηλαδή;
Γιατί και εμένα μου έχει γλυκό (τύπου 1 σοκοφρετάκι) αλλά επειδή μετά κόβει λόρδα, προτιμώ 1φ ψωμί με μέλι να με κρατήσει κιόλας :spin:
:spin::spin:
-
Καλέ ναι! 100 γρ είναι μπόλικο πράγμα :P Ασε που αν δεν ειναι για σνακ κι είναι για μεσημεριανό τα γραμμάρια γίνονται 200 και μαζί με την σαλάτα κάνουν το στομαχάκι μου να χοροπηδά απο ευχαρίστηση ^_^ Για σνακ όμως τα 100 γρ είναι υπεραρκετα!
Εμενα για γλυκο μου έχει ψωμί με μερέντα ή μια μίνι σοκολατίτσα. Γενικά τα σνακ, τα απογευματινά, μου τα έχουν γυρω στις 200 θερμίδες, ένω το σνακ το δεκατιανό στις 100 :(
Και ναι με αυτη την δίαιτα είχα καταφερει να χάσω σε ένα μηνα 8 κιλα :P Μετα βέβαια τα πράγματα πηραν τον κατηφορο λόγο θεμάτων υγείας, αλλά τώρα έχουμε επανέλθει πανηγυρικά :-D