πριν παρω μεγαλυτερη δοση δεν ημουν χαζεμενη.και το μυαλο στροφαρε πολυ πιο γρηγορα.και οι αισθησεις τσιτα και τοτε.απλα οταν παιρνω τη μεγαλη δοση τωρα γινεται πολυ αργη η σκεψη
Printable View
πριν παρω μεγαλυτερη δοση δεν ημουν χαζεμενη.και το μυαλο στροφαρε πολυ πιο γρηγορα.και οι αισθησεις τσιτα και τοτε.απλα οταν παιρνω τη μεγαλη δοση τωρα γινεται πολυ αργη η σκεψη
οταν εκανα τη τελευταια μειωση ημουν καλα για 12 μερες μετα εκανα υποτροπη 20 μερες οχι τοσο εντονη και μετα μου περασε μετα αρχισαν οι ψυχαναγκασμοι και τωρα ειμαι ετσι
θα μεινω μονιμα χαζεμενη?
οχι τοτε σκεφτομουν πιο γρηγορα.κανονικα
ναι ετι μου ειπε η γιατρος.οτι θελω χρονο.ειναι πολυ νωρις λεει γιατι λεει οτι ηταν απο τις πιο ενντονες εξαρσεις λεει
της ειπα οτι η γιατρος ειπε οτι ειμαι σε υποτροπη και οτι μου αυξησε τα φαρμακα και οτι δε μπορω να διαβαζω.γενικοτερα εχει μαυρα μεσανυχτα γιατι δεν ηθελα να της πω οτι με παρακολουθουν κι αυτοι για να μην το πουν σττους μεγαλυτερους και χειροτερεψει η φαση.μου λεει διαβασε γιατι δε κοιμασαι γιατι παιρνεις τοσα φαρμακα γιατι δε τρως και τετοια
μονο στη γιατρο το εχω πει.στον κολητο.και στη ψυχολογο που της ειπα οτι ειναι ο διαβολος και οτι με παρακολουθει και μου βαζεις σκεψεις.
Ανησυχει και σε πρηζει με ερωτησεις. Κατσε ηρεμησε και δωσε χρονο στα φαρμακα να δρασουν και χρονο για να σταθεροποιηθεις και να ηρεμησεις. Αμα δεν μπορεις να συγκεντρωθεις να διαβασεις για το διαγωνισμα, τι να κανουμε? Σιτ χαπενς. Τωρα προτεραιοτητα ειναι η υγεια σου οπως σου ειπε και η ελισαβετ.
ααα βρε boo τη τραβαμε, εγω πηγα και ρωτησα στη δουλεια ιχθυοκαλειεργειες, ειναι 12ορο μπωρει και 15 ορο δυο με τρεις φορες την εβδομαδα. κολονο στο οραριο νομιζω δεν θα αντεξουν τα νευρα μου.
επισης συνολικα δεν ειναι πολλα τα λεφτα και τα ενσημα λιγα, ειναι δουλεια μονο για 4μηνες, μετα παλι ανεργος. μου φαινεται καλυτερα να μη χασω την ανεργια και να ξαναπαω κοινωφελη, τωρα εχω δυο χρονια ανεργια θα ξαναμπω κοινωφελη πολυ πιθανον.
δεν ανησυχει.θελει να ξερει πως ειμαι μην τυχον και παρει χαμπαρι οτι εχω καταλαβει τη συνομωσια τους.για να το πει στους μεγαλυτερους.αλλα δεν ειμαι κοροιδο και δεν της το λεω
παυλο πολλες ωρες δουλειας.θα αντεχες?εγω οχι
πρεπει να πεθανω για να σωθειτε ολοι σας και ολοι οσοι παιρνουν ψυχοφαρμακα
Τι λες ρε elis.
Επειδη σου πειραξαν λιγο τους νευροδιαβιβαστες σου, σε εστειλε στο διαολο ;
Μπορει να ζεις κολαση χωρις τα φαρμακα αλλα δες το ετσι, ζουμε τη κολαση μας εδω και δε θα τη ζησουμε στην αλλη ζωη.
Ο,τι εχεις να πληρωσεις το πληρωνεις εδω περα.
Αυτοι που καλοπερνανε θα πληρωσουν στην αλλη ζωη.
Επισης και οι παπαδες λενε οτι επειδη εισαι ψυχασθενης δε παει να πει οτι θα πας στην κολαση. Ισα ισα που επειδη περναμε χειροτερα, μας κοροϊδευουν, εχουμε διακρισεις, περναμε τοσα και τοσα θα παμε πιο ευκολα στον παραδεισο και ενα 99% των ψυχασθενων σωζεται.
Κατι σαν τους λεπρους της εποχης του Ιησου ειμαστε ή ημασταν τελως παντων γιατι τωρα τα καινουργια φαρμακα ειναι καλυτερα απο πριν...