Εννοείς να γίνεσαι όσο καλύτερος μπορείς,και να μην τα παρατάς ποτέ!
Printable View
Εγω μεγαλωσα στο δρομο κ σπουδασα ποτε δε με κλεψανε ξερεισ γτ αυτοι που κλεβουν ηταν παιδια τοτε κ παιζαμε μπαλλα δε φανταζεσαι τι χαρακτηρεσ υπαρχουν
Έρχεσαι στα λόγια μου λοιπόν! Στη ζωή υπάρχει ότι καρυδιάς καρύδι θες αλλα το ότι έχεις ζήσει πολλά δεν σημαίνει πως υπερτερείς σε κάποιον π έχει ζήσει διαφορετικά από εσενα. Γιατί το τι ζει ο καθένας είναι διαφορετικό και αυτό τον ορίζει. Δεν σε κάνει καλύτερο η χειρότερο. Μπορείς να πεις πως είσαι πιο έμπειρος Αλλά κάνεις δεν είναι παντογνώστης ! Και όποιος έχει τέτοια ιδέα για τον εαυτό του νομίζω πως οφείλει να αναθεωρήσει κάποιες από τις σκεψεις του καθώς δηλωνουν απολυτοτητα και με αυτόν τον τρόπο καλύτεροι δεν γινόμαστε.
Εστάλη από SM-G965F στο E-Psychology.gr Mobile App
Ειμαι πιο εμπειροσ το οτι τα λεω ετσι ειναι για να δω τι ειναι ο γιαννησ κι ο καθενασ που θελω να δω κολπα τ δρομου
Ο δρομοσ εχει κολπα κ κανονεσ οχι νομουσ
Ξερω να ψαρωνω ξερω να μιλαω κ κανονικα αναλογα τι θελω να κανω καθε φορα
Τισ συζητησεισ που κανουμε εδω τισ βλεπουν εφηβοι φτωχοι που δεν προσπαθουν για τιποτα επειδη ειναι φτωχοι εγω ειμαι απο την αλανα κ σπουδασα σε τει μηχανικοσ γτ πολυ απλα δε μου ειπε κανενασ δε γινεται με αφησαν ελευθερο κ μασ βαλανε εδω να ανταλλαζουμε αποψεισ γι αυτουσ κι επειδη δε θελω να εχει κανενασ τουσ αμφιβολια γτ οτι ειμαι απο την αλανα πηγα σε τει πηγα στρατο κ μετα βρεθηκα εδω να μη στα πολυλογω μπορω να τουσ περασω ολουσ πανεπιστημιο κ να τουσ φτιαξω την εμφανιση με τα συμπληρωματα το οτι την λεω σε καποιουσ ειναι μεσα στη ζωη εγω αμα σου πω ποσεσ φορεσ πληγωθηκα απο 18 χρονων που αρχισα να δουλευω κ να σπουδαζω ειναι αμετρητεσ οι φορεσ κ ψυχικα κ σωματικα
Ειναι προς τιμήν σου που είσαι τόσο άξιος Αλλά πικαροντας και με το να υπενθυμιζεις στους άλλους πως πρέπει να κάνουν ένα σωρό πράγματα όταν οι ίδιοι καλά καλά δεν είναι σε ψυχική φάση να λύσουν πολύ πιο μικρά προβλήματα και να βάλουν τη ζωή τους σε τάξη εσύ αντί να τους στηρίζεις σε αυτή τη προσπάθεια ίσως να τους πληγώνεις και ξέρεις καλά πως αν κάτι χαραχτεί στη καρδιά μας δύσκολα απαλείφεται.
Κουκλα κι εγω με ψυχολογικα τα εκανα γτ σου ειπα πολυ απλα δε μου πε καποιοσ δε γινεται παρα με βαλαν να δουλευω σχολειο κ μπαλλα στην αλανα θα επρεπε να εχω ενα καρο ψυχολογικα αλλα λογω γυμναστικησ τα φερνω βολτα επισησ υπαρχουν πραγματα στη δουλεια που μπορω να τα κανω μονο εγω οπωσ ασ πουμε να ξεφορτωσω μια παλετα λιπασματα σε 25 κιλα δεν ζηταω αυτο ζηταω να καταλαβει οτι ειναι αγωνασ εχει τον εαυτο του τισ δυναμεισ του κι ειναι ολα στο χερι του
Εσυ πωσ το καταλαβεσ κι απο καλομαθημενη πριγκιπισσα εγινεσ ανθρωποσ πεσ μου για σενα
Εγω ειμαι εδω για να τουσ ξεβολευω κ να τουσ λεω οτι τιποτα δεν ειναι βολικο τουλαχιστον για παντα
Εφοσον δεν ειναι καλα τιποτα δεν ειναι βολικο οταν θα γινουν καλα τοτε θα ειναι οτι θελουν βολικο τωρα αποψη μου αν δεν το νικησουν δεν δικαιουνται ησυχια
Μόνη μ το κατάλαβα. Όσοι και να στο πουν κατάμουτρα το μόνο που ίσως καταφέρουν είναι τα αντίθετα αποτελέσματα. Πρέπει να θελήσεις από μόνος σου να εξελιχθείς σε κάτι παραπάνω αλλιως αντί να λειτουργήσει λυτρωτικά θα λειτουργήσει σαν χαντακωμα. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά και να θες την αλλαγή για να την προκαλέσεις να έρθει!