A είπα κι εγώ.
Ο/η ψυχοθεραπευτής σου τι λέει για αυτήν την κατάσταση?
Printable View
Το ξερω δε παρεξηγω. Δεν μπορω να συνεχισω αλλο μου ειναι δυσκολο κ οικονομικα. Εξαλου δεν ειδα καμια διαφορα. Εχω παει σε δυο. Εναν αντρα κ μια γυναικα. Μου λενε οτι εγω δε θελω ν αλλαξω τη ζωη μου οτι εγω πρεπει να κανω το βημα δε μου λενε ομως πως! Οκ να ασχολουμε με διαφορα στον ελευθερο χρονο μου για να μη σκεφτομαι. Μα εγω τον σκεφτομαι κ οταν κοιμαμαι! Περα απο θεωριες στη πραξη δε με βοηθησε κανεις
εφοσον δενεσαι με καπιον τοσο πολυ αντι να προσπαθεις να αλαξεις το χαρακτηρα σου πρεπει να προσεχεις να ναι καλο μεγαλο παιδι και αυτο συμβαινει οταν καπιος εχει περασει τα 20 χρονια αλλα εχει μια παιδικοτητα.
Δεν ηταν η πρωτη μου σχεση. Ουτε εχω δεθει ετσι αλλη φορα. Κ μαλιστα τα κοροιδευα τους ερωτες τα κολληματα. Οταν τον γνωρισα κολλησα μαζι του κ τα επαθα ολα!
Ναι δυστυχως για μενα ειναι ο ερωτας της ζωης μου. Ειναι η ζωη μου. Ετσι νοιωθω. Αν δεν απαντησω στα μηνυματα μετα στη δουλεια θα πρεπει να του εξηγησω το λογο. Κ εχουν γινει πολλα σκηνικα ασχημα στη δουλεια. Κοινως μας εχουν παρει χαμπαρι
Ναι γι αυτο λεω οτι ειμαι εγκλωβισμενη!!!
Αυτος εχει τον τροπο η το ταλεντο να παιρνει παντα αυτο που θελει. Ειναι δυσκολο να τον πολεμησω!
Ναι ακομα κ στη δουλεια τους πειθει κ παιρναει τα δικα του!