ουάααααααααααου ψώνιο είσαι ρε, όχι ορεκτικό!! άντε!! με δουλεύεις κιόλας.
βρε, έχω θέμα και με το φαί, δεν είναι το φόρτε μου και απλά όταν είμαι καλά τρώω λιγάκι. προσπαθώ να πάρω κανένα κιλάκι αλλά...τζίφος..
Printable View
ουάααααααααααου ψώνιο είσαι ρε, όχι ορεκτικό!! άντε!! με δουλεύεις κιόλας.
βρε, έχω θέμα και με το φαί, δεν είναι το φόρτε μου και απλά όταν είμαι καλά τρώω λιγάκι. προσπαθώ να πάρω κανένα κιλάκι αλλά...τζίφος..
πέφτω.
αντε λοστακο...
καλα το πας...
ευχομαι και κυριο πιατο...
:cool::cool:
έπεσα πάλι...και μόλις άναψα τσιγάρο, πάνω που έλεγα ότι απαλλάχτηκα...
που είσαι ρε maria..
σκ....ά πάλι..
φωναξε τον λοστ.
Κανει κατι αεροπλανικα και αλλαζουν ολα ως δια μαγειας.
λες εσύ τώρα...λοστ για κάνε ένα αεροπλανικό γιατί γαμ...ο Δίας πάλι.
οπα παιδια!!!!ΟΠΑ ΛΕΩ!!!! εδω ειμαι κι εγω... Μολις βγηκα απο ενα meeting, οπου μας ξεχεσε ολους το αφεντικο και εδω ειμαι (παρα το κραξιμο που μου ριχνεις μικρη μου dodis περι ψωνιου κτλ. κτλ.) ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΩ ΠΑΛΙ!!!
Λοιπον αρχιζω τα αεροπλανικα μου!!!! σσσσσσββββουυυυμμμμμμ!!!!
Γιατι μου επεσες ομως??? Γιατι??? Κανονικα εσυ θα επρεπε να μας τα εχεις ολα ορθια!!!!! (μην παει το μυαλο σου στο πονηρο, εεεεε????) πονηρουλα.....
Απλα λεω οτι αφου απο το πρωι, ολα πανε καλα και εφαγες και μια φραντζολα ψωμι (καλε θα παχυνεις!!!) και κανεις και τις τσιγαρουμπες σου, ολα θα πρεπει να συνεχισουν να πηγαινουν καλα!!!!
ΕΕΕΕΛΛΛΑααααααα!!! μην μου πεφτεις!!! παμε να ανεβουμε λιγο!!!!
Τραγουδα ρε αδερφε σε τελικη αναλυση το: \"ειμαι ανεβασμενος...στα συννεφα πεταω..\" του Αντυπα... Βοηθαει πιστεψε με.... βοηθαει...
ΕΕΕΕεεεεεε.... εαν δεν βοηθησει κι αυτο ενα ραντεβου μαζι μου, σιγουρα θα βοηθησει τα μεγιστα!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχ ιχιχιχι :D :P:) :):):):):)
σιγά σιγά γιατί μεγάλος όγκος πληροφοριών και δεν μπορώ να τις επεξεργαστω...κανονικά θα έπρεπε να μην καπνίζω αφού υποτίθεται ότι το έκοψα..δεν παχαίνω ρε λοστ 47 κιλά άνθρωπος είμαι, και να παχύνω δεν γαμ...ται..
σε πειράζω, μην το παρεξηγείς.
δεν ξέρω ρε γμτ.
εκεί που ήμουν καλά και τραγούδαγα μια ωραία πεταλούδα, άρχισα πάλι να σκέφτομαι διάφορα και...
ένα ραντεβού μαζί σου θα βοηθήσει? φυσικά....θα κάθομαι εγώ στην μιά καρέκλα κι εσύ στην άλλη και θα κλαίμε την μοίρα μας την μαύρη!!!
πρέπει να την παλέψω γιατί έχω στόχο.πρέπει να είμαι οκ για να κόψω τα φάρμακα.
το u2u δεν μου έστειλες.
Ps: να σας τα έχω όλα όρθια?!! Σντουφ. μάααλιστα, μάααλιστα. ;)
Quote:
Originally posted by dodis
το u2u δεν μου έστειλες.
οριστε!
αυτο θα φταιει.
Μετα απο αυτο (και μεχρι επανορθωσεως) ολα θα μεινουν κατω.
Αμ πως.....
αχ μακάρι ρε κρίνο να έφταιγε το u2u θα ήμουν τρισευτυχισμένη.
Ξερεις ποιο ειναι το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο... μολις διαβασα αυτο σου το μνμ???? δεν ξερεις εεε? λοιπον θα σου πω εγω...
Καθομαι εδω στο γραφειο μου και μολις σε διαβασα, εσκασα στα γελια, σε σημειο που γυρισαν ολοι οι συναδελφοι και μου λενε: \" καλα ρε... μαλακας εισαι και γελας σαν χαζοχαρουμενο..μονος σου???\"
Σκεφτομαι λοιπον, πως γινεται ενας ανθρωπος με το δικο σου, τοσο καλο και πηγαιο χιουμορ , να βρισκεται, οπως εγω (και οπως ολοι μας στο φιναλε) σε αυτην την \"κατασταση\"... και μου φαινεται τραγικο....
τι θελω να πω με αλλα λογια...εξηγουμαι αμεσως....
Εαν δειτε ολοι σας, πως ερχονται καθε μερα στην εταιρεια μου , οι συναδελφοι μου, θα πειτε ολοι οτι εχουν καταθλιψη... κατι μουτρα μεχρι εκει κατω....!!!
κι ομως ολοι αυτοι ,δεν εχουν το παραμικρο \"ψυχολογικο προβλημα\" ...δεν εχουν...
Και αναρωτιεμαι λοιπον ρε πουστη μου... εμεις που ειμαστε με το χαμογελο στα χειλη και με την ευγενεια μας και με τα \"ρεστα\" μας!!!! ρε γμτ, γιατι να περναμε αυτην την μαλ...ια!!!! γιατι? ρε μικρουλα dodis....
Ακου λοιπον μικρη μου περδικα.... Ακου!! ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ....ΣΦΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ (καλα οχι και τοσο και μου τα σπασεις και χασεις το ωραιο χαμογελο...) και συνεχισε χωρις να σκεφτεσαι τιποτα αλλο....! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ..παρε τλφ τον φιλο σου (εαν δεν θες να παρεις εμενα, χιχιχιχιχι) και κανονισε κατι πιο εξτριμ για σημερα, λεω εγω ρε αδερφε!!!). ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΨΗΝΕΣΕ??? ΑΝΤΕ ΜΟΥ!!!!
Υ.Γ. εαν ησουν σε ραντεβου μαζι μου..... πιστεψε με δεν θα κλαιγαμε μαζι την μοιρα μας!!!! (αααα ρε βερονικα... που εισαι - δεν διαβαζεις σημερα..) για να εξηγησεις εδω στην ομορφη κοπελα!!!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by dodis
αχ μακάρι ρε κρίνο να έφταιγε το u2u θα ήμουν τρισευτυχισμένη.
κανε το κοροιδο εσυ....
πες οτι φταιει το μυνημα για να δημιουργεις υποχρεωσεις (περα απο εντυπωσεις)
;);)
Quote:
Originally posted by lostsoul
(εαν δεν θες να παρεις εμενα, χιχιχιχιχι)
τι να σε παρει ρε ανεπροκοκε???
ενα u2u ηταν να στειλεις και αυτο το πετσοκοψες...
ντροπη λαιμαι ε?
:P
χαχα...[Καθομαι εδω στο γραφειο μου και μολις σε διαβασα, εσκασα στα γελια, σε σημειο που γυρισαν ολοι οι συναδελφοι και μου λενε: \" καλα ρε... μαλακας εισαι και γελας σαν χαζοχαρουμενο..μονος σου???\" ]
αυτό ακριβώς έπαθα κι εγώ πριν!!
αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ ρε συ λοστ.πως γίνεται να είμαι σαν κλαμμένο .....δεν θα το πω.
αυτό προσπαθώ να κάνω...να γελάω..εξτριμ για σήμερα? μπα, δεν το νομίζω, δεν έχω τα κέφια μου για εξτριμ καταστάσεις.αν ψήνομαι? κάρβουνο έχω γίνει η ρουφιάνα και άκρη δεν βγάζω.τι σκατά γίνεται με μένα... που θα πάει στο χέρι του είναι? θα την παλέψω, δεν μπορεί...
εντάξει ας πούμε ότι σε πιστεύω για να μην σε προσβάλλω κίολας..
θ\'ανάψω ένα τσιγαράκι ακόμα, δεν βαριέσαι, αφου ποτέ δεν θα το κοψω τελικά. εσύ καπνίζεις?
χαχα...ρε είστε απίστευτος συνδιασμος....γελάω σαν ηλίθια πάλι...εντάξει λοιπόν έπεσα σε μαύρη κατάθλιψη γιατί ο λοστ δεν μου έστειλε u2u..
ανεπρόκοπε??χαχαχαχαχα....
ρε θα πεθάνω με σας....
χαχαχα...πες τα ρε κρίνο...χα:D:D:D:D