γιατι εισαι μονη βρε μπου ο ενας ερχετε απο το μακρυνο υπερπεραν ο αλλος ειναι παιχταρας ο αλλος ομοιοπαθης ο αλλος γλυκουλης κλπ...
Printable View
γιατι εισαι μονη βρε μπου ο ενας ερχετε απο το μακρυνο υπερπεραν ο αλλος ειναι παιχταρας ο αλλος ομοιοπαθης ο αλλος γλυκουλης κλπ...
γιατι απλα εδω δεν ειναι ο παραδεισος αλλα η δοκιμασια.
και εσυ που υποφερεις εδω πολυ στον κοσμο της δοκιμασιας θα ανταμειφθεις πολυ στην επομενη αιωνια ζωη.
για αυτο μη το βαζεις κατω.
η νοερα προσευχη βοηθαει 100%.
δε το δοκιμασες για αυτο λες οτι δεν υπαρχει Θεος.
Βοο, είσαι δυνατό κορίτσι! Τα έχεις περάσει πάλι αυτά και τα έχεις πολεμήσει κι έτσι θα περάσουν και πάλι. Γύρνα πίσω στα μηνύματά σου και δες τι γράφεις όταν σου περνάνε αυτές οι ιδέες και δεν τις σκέφτεσαι. Αισθάνεσαι καλύτερα, είσαι πιο ήρεμη και αισιόδοξη, πιο ορεξάτη. Έτσι θα γίνεις πάλι σύντομα. Μην το βάζεις κάτω.
Θυμάσαι που έγραψες κάποια στιγμή για έναν φίλο που σου μιλούσε και άκουγες έναν ήχο και νόμιζες ότι στέλνει μηνύματα στους από πάνω και τελικά ήταν απλά το πλυντήριο; Έτσι και τώρα, είσαι σε ένταση και παίζει το μυαλό σου παιχνίδια. Θα περάσει κι αυτό. Μίλα με τους γιατρούς σου, εμπιστεύσου τους. Δεν θέλουν το κακό σου.
δε με κανει τιποτα να νοιωθω καλυτερα εξω.ειναι η χειροτερη παρακλολουθηση που ειχα ποτε
κανεις δε μου λεει κανε αυτο και θα παρεις μπρος.λενε λενε λενε και δεν καταλαβαινω τιποτα.μου λενε οτι φταιει το σγχος μου.δε μου λεει κανεις πως να διωξω το αγχος μου ομως.και δεν ειναι αστειος ο λογος που αγχωθηκα.επηρεασε ολη μου τη ζωη απο εδω και περα.τι να κανω δε ξερω
ΜΠΟΥ! καλησπερα, επειδη σε παρακολουθω καιρο εδω μεσα, κι σε συμεριζομαι θελω να δωσεις λιγο βαση στα παρακατω λογια μου! Δεν ειμαι γιατρος ,μειτε ικανος να σε καμω καλα, απλα θα σου δυο λογακια οπου ευχομαι να σε βοηθησουν.
Ο βασικος κανωνας σε οσους μας πασχουμε απο ψυχιατρηκες παθησεις ειναι η γνωση του προβληματος μας! δλδη να εχουμε επιγνωση της ασθενειας μας οσο πιο ρεαληστικα γινετε, σε αντιθεση με τις υπολοιπες ιατρικες ειδηκοτητες στα ψυχιατρικα εχει μεγαλη σημασια ο ασθενης να εχει το γνωθεις εαυτον.
Αρα εσυ ,οπως εχεις γραψει γνωριζεις για την μανια σου,γνωριζεις οτι δεν ειναι αληθεια. Αλλα ας το παμε Αριστοτελικα, θα σου πω την δικη μου εμπειρια με πραγματικη παρακολουθηση.
Πριν λιγα χρονια υπεπεσα σε ενα εγκλημα -κακουργημα ! εξου και η απαγορευση εξωδου απο την χωρα κι το παρον ,οπου ειχε ως αποτελλεσμα να χασω τη δουλεια μου στο εξωτερικο κι να μου κατασχεσουν τα λεφτα μου που ειχα μαζεψει με τιμιο τροπο κι με ιδρωτα!!, - - ετσι λοιπον οταν εγινε η ανακρηση εμαθα οτι το κινητο μου ηταν με αδεια εισαγγελεα υπο παρακολουθηση ! Στο τελος της διαδικασιας του νομου επιασα κουβεντα με εναν μπατσο υποδιευθυντη ,κι με τον δικηγορο μου παρον, τον ρωτησα λοιπον κποια πραματα, θα σου αναφερω τα σημαντικα κι αυτα που σε ενδιαφερουν.
Για να παρακολουθησουν ενα ατομο σαν εμενα, απλο ανθρωπο οπου δεν παιρνω μετρα προφηλαξης, εμαθα λοιπον οτι ειναι τρεις οι βασηκοι τροποι για να γινει αυτο, ολοι οι τροποι ομως χρειαζωντε αρκεταατομα! , μηχανιματα ακριβα κι αρκετες ωρες! Αρα ειναι δυσκολο να γινει απο ιδιωτες! αλλα κι ακομα να το κανουν, πρεπει να χαλασουν αρκετες ωρες.
Μου ειπε οτι ενω θελουν να παακολουθησουν αρκετα ατομα πολλες φωρες το αποφευγουν λογο του χρονου που θελει!
Αρα ΜΠΟΥ, εαν σε παρακολουθει καποιος εκτος κρατους θα δαπανησει αρκετα λεφτα κι χρονο. ςαν παμε λοιπον στη περιπτωση οτι σε παρακολουθει καποι κρατικη υπηρεσια θα πρεπει να εχει αδεια απο εισαγγελεα! θα πρεπει να εχεις κανει κατι σοβαρο!
Γλυκητατη ΜΠΟΥ, ξερεις οτι εμεις ειμαστε απλοι καθημερινη ανθρωποι! χωρις να εχουμε σχεση με κατις εξτρημ! δεν υπαρχει λογος να ανησηχεις! αληθεια για ποιο λογο να σε παρακολυθουν?? θα πρεπει να εχεις καποια λογικη αφορμη. Για πες την, να το συζητησουμε. ε?
καλησπερες
Γιωργο αυτο που πιστευω ειναι οτι οσοι εχουμε τα ψυχολογικα μας ψυχιαρικα μας ειμαστε πειραματοζωα.τα νηματα τα κινουν καποιοι πολου ψηλα πολυ δυνατοι του κοσμου ισως και εξωγηινοι.μας εχουν παρει απο του γονεις απο μωρα και μας εχουν δωσει για να παρακολουθουν απο μωρα και ειναι παντου παρακολουθουν τις σκεψεις μας τις κινησεις μας τις αντιδρασεις μας.ετυχε σε εμας ο κληρος.
αρχισα να το πιστευω απο τα 16 μου τωρα ειμαι 31 οταν προσπαθησα να εξηγησω γιατι ειχα περασει μια πολυ βαρυα καταθλιψη μεταξυ 14-15.5. απο τοτε και μεχρι πριν 3-4 χρονια δεν το ειχα πει σε κανεναν.
εχω αρχισεει να πιστευω πως και με τα χαπια μας ελεγχουν αλλα αμα τα σταματησω θα με κλεισουν μεσα.και δε θελω αλλες νοσηλειες,
οποτε περιμενουν να γινω αρνακι με τα φαρμακια τους να λεω το παραμυθακι οτι ολα ειναι απο μια παθηση και οτι τοτε ειμαι καλα.
τα εχουν κανει πλακακια οι δυνατοι του κοσμου με τους εξωγηινους και μας μελετανε .θελουν να μας δοκιμασουν και μετα να μας σκοτωσουν ειμαστε οι αναλωσιμοι τους.δεε ξερω τι θα κανετε.κλειστειτε μεσα.μη βγαινετε εξω.κι αν βγαινετε μη σκεφτεστε τιποτα γιατι θα το ακουσουν και θα μαζεψουν στοιχεια.εγω δε βγαινω.απο την τεταρτη χτες βγηκα για 40-45 λεπτα και νομιζα ολα κομπλε αλλατελικα στο τελος τους καταλαβα.το βλεπεις στα ματια τους.σε κοιτανε για να σε τσεκαρουν ειναι παντου.το ξερουμε ολοι μας εδω μεσα.αναθεμα και οι γιατροι.πηγα την τριτη και με επιασαν 3 φορες τα κλαματα και δεν πιστευε οτι ελεγα.στο μυαλο μου λεει.δικο μου.
Μπου κι εγω ετσι ζω αν σε παρηγορει
καλα ρε ελις αφου κι εσυ τα πιστευεις πως βγαινεις εξω?δε φοβασαι μη σε σκοτωσουν?η λυση ειναι να μη φοβασαι να πεθανεις
για να καταλαβεις λιγο τι ενοεις υπαρχουν πολα πραγματα που μας σκοτονουν εμεσα πχ αγχος σαβουρες ποτα μπομπες μισος οργη φρικη αρνητικες σκεψεις κρυο υπερδοσολογια φαρμακων περα απο την ιατρικη συνταγη
αν συνδιαστουν ολα αυτα μαζι μπορουν να σκοτωσουν
επισης αυτο που λες να κλειστεις στο σπιτι δεν εχει κανενα νοημα γιατι ετσι μπορει να λαλησεις και ουτε προστατευεσαι απο κατι.
δηλαδη επι της ουσιας καλα τα πας απλα δεν εχεις καταλαβει τι ενοεις ακριβως και προκυπτει ενα χ(Α)ος απο την ακολουθια της σκεψης σου ΠΡΟΣΕΞΕ μαλον Ο ΤΡΟΠΟΣ που τα εκφραζεις αυτα βγαζει παρανοια δηλαδη το πως συντασεις το κειμενο
οταν βρεχει μετεωριτες ερχονται οι ερχονται οι εξωγηινοι στη γη και γινεται πολυ συχνα ειναι παντου αλλα δε μας το λενε
δεν αποκλειεται να βρισκονται σε μια μορφη που δε μπορουμε να δουμε ισως εχει καποια ιδιαιτερη φωτιση το μυαλο σου που το αντιλαμβανεται ενω εμεις οχι
κανεις δε με πιστευει ομως
Επιμένω ότι είσαι αγχωμένη και αυτά είναι παιχνίδια του μυαλού. Αλλά κι αν είναι έτσι όπως τα λες, γιατί τόσο άγχος; Άστους να έρχονται βρε Boο, και τι έγινε; Αν ήταν να σε πειράξουν τόσα χρόνια θα το είχαν κάνει. Μάλλον έχουν στρέψει αλλού την προσοχή τους.
μα μου διαβαζουν τη σκεψη και ξερουν τι σκεφτομαι και οτι τους εχω παρει χαμπαρι και προσπαθουν να με σκοτωσουν και με παρακολουθουν ολο και πιο στενα