ρε ασε το παραμυθι.....
κοιτα μιση ωρα εγραφα,
θες να στα ξαναπω απο την αρχη????
θα μαραθουν οι στημονες μου.....
:P
Printable View
ρε ασε το παραμυθι.....
κοιτα μιση ωρα εγραφα,
θες να στα ξαναπω απο την αρχη????
θα μαραθουν οι στημονες μου.....
:P
βρε μαρία μου....αφού τα τσαμένα είπαμε...θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι είναι ικανοί επιβήτορες....:P:P:P:P:P:P
γιατί αλλιώς ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...να τους πεσουν τα μαλλιά, τα μυαλα, τα πουλιά, τ\'αυτιά.....άσε που μπορεί να γίνουν και λαχανί με πορτοκαλί πουα...και αυτόοοοοο δεεεεεν το θεεεελουμε ε????:P:P:P:P:P:P:P:P:P:D:D:D:D
γνώμη μου....όλα είναι υποκειμενικά...δεν ισχύουν όλα για όλους...είτε μιλάμε για γυναίκες είτε μιλάμε για άντρες...λέω εγώ τώρα...μπορεί να σφάλω...
κοιτα εγω εγραψα τι συμβαινει γυρω μου οχι τι κανω....
η αν θες το τελευταιο μου κομματι ειναι η αποψη μου.
Και οσον με αφορα ολα πανω μου ειναι μια χαρα, τιποτα πεσμενο....
Δλδ οι γυναικες δεν κοιτανε και κυριως δεν πανε με αλλους αντρες...μαιστα...:PQuote:
Originally posted by maria...
Ναι και τα μεγαλα κενα που αφηνεις ειναι το κατι αλλο.Παντως εγω δεν καταλαβενω γιατι να μην ειστε ευχαρηστημενοι με μια γυναικα?Τι 8ελεται να αποδειξεται οτι ειστε καλα αρσενικα?Καρπερα?Εμεις δεν τα κοιταμε αυτα αλλα μονο να εχουμε μια ευτυχησμενη οικογενεια
Και εκτος απο αυτο, κοιτανε τον δικο τους αντρα σαν να ειναι κανας θεος, δουλεουν σαν τρελλες και μεγαλωνουν και οικογενεια:mad:
όπως εσύ έτσι υπαρχουν και άλλοι που δεν λειτουργουν έτσι...δεν μπορεί όλος ο πληθυσμός του πλανήτη να παίζει έτσι όπως αναφέρεις στο κείμενο.....απλά δεν γίνεται......
χαχα...σου είπε παιδί μου κανείς ότι αναφέρομαι σε σένα...???πλάκα κάνω....!!
αν και νομίζω πως το λαχανι με τα πορτοκαλί πουα το είδα σε κάποιους στο μετρό.......
dodis,
δεν ανεφερομαι σε καποια γυναικα συγκεκριμενα, αλλα..... σε γυναικες.
;)
krino θελουμε αποδειξεις για το οτι πανω σου δεν ειναι τπτ πεσμενο.χωρις αποδειξεις δεν μπορεις να λες τετια πραγματα.αχαχαχ
ντοντης δεν τον εμαθες τον κρινο ακομα βλεπω.χιιχιχιχχιχ.καλη υπομονη μαζι του.:P
μα δεν κατάλαβα κατι τέτοιο ουτως η αλλως κρίνε...γενικά μιλούσες κα το αντελίφθην...
Οσο γιαυτο που λεει για τις γυναικες οτι και καλα θελουν να νιωθουν επιθημητες δεν υσχιει σε ολες οτι για να το μαθουν μπορει να πανε με αλλον.Προσωπικα εγω ποτε δεν σκευτικα αλλον αντρα καν οσο ειμουν εμ τον δικο μου.Τον παντρευτικα γιαυτο μου εφτανε που ειμουν επιθημητη μονο σε εκεινον κιας χωρισαμε για αλλους λογουσ οικονομικα κλπ.
δεν εχω πρόβλημα μαράκι μου...!!!άλλωστε οποιοδήποτε σχολιο ή γνώμη είναι δεκτή...Quote:
ντοντης δεν τον εμαθες τον κρινο ακομα βλεπω.χιιχιχιχχιχ.καλη υπομονη μαζι του.:P
ειδικά απο τον κρίνο :P:P:P:P
Νταξη μωρε αλλα ειναι λιγο στριμενο χιιχχιιχιχχ αλλα καλος καταβαθος και καταπλατος
στριμένο άντερο που λέμε??καλός είναι, καλός είναι, εγώ αλλωστε έχω δήλώσει πως ειναι ο favourite μου.Quote:
Νταξη μωρε αλλα ειναι λιγο στριμενο χιιχχιιχιχχ αλλα καλος καταβαθος και καταπλατος
καλά τώρα έχω άλλο θέμα...έχει μουδιασει το προσωπο μου όπως προχθες παλι, τι στο καλό είναι αυτό ένας θεος ξέρει..
Υπομονη.ειναι ενα συμτωμα της διαταραχης πανικου και αυτο.Διαταραχη πανικου δεν εχεις και συ?
καλα ο κρινο δεν μας προλαβενει και τις 2 μαζι.