Originally Posted by
giorgos panou
Δλδη το πορισμα ειναι οτι θα πρεπει εγω να απολογηθω για την αποψη μου που καταθετω? εχεις γνωση του τι ειναι ενα φορουμ?
Για να σας βοηθησω, στα φορουμ καποιος ειναι ο θεματοθετης - συγκεκριμενα σε αυτο ειναι η Σισση - στην συνεχεια μπορουν ελευθερα και χωρις να βρηζουν , τα μελοι του φορουμ να γραφουν την αποψη τους για το οποιο θεμα! ετσι κι εδω η Σισση εγραψε κατις οπου θα πρεπει να ξερει οτι αφου το αναφερει δεν θα ειναι ολοι οσοι γρφουν απο κατω υπερ της! θα πρεπει να γνωριζει οτι δεν θα της πουνε ολοι μπραβω! θα υπαρχουν και καποιοι που ισως το βρουν λαθος! και νομιζω οτι το πιο λογικο ειναι να το βρουν λαθος το οτι τσαλαμπουρδιζει παντρεμενη γυναικα με καποιον ξενο! ειναι κι ανηθικο! ειναι κι παρανομο! ειναι κι αμαρτολο!
Οσο για το αν ειμαι καλος χριστιανος θα το δεις απο τον τροπο που της γραφω, απο το ποσες φωρες την δικαιολογω.
Τελος, δεν μπορω να ξερω το τι γινετε στο σπιτι της ,εχω το δικαιωμα να καταθετω την αποψη μου αφου Ο ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΤΙΚΕΣ!! ,συμπαιρενω ομως απο τα λεγομενα της Σισσης οτι ειναι ενας σωστος συζηγος που οπως ολοι μας κι αυτος θα εχει καμει λαθη! αλλα δεν του αξιζει τετοιο πραμα! και ναι! ειναι το θυμα στην ολη ιστορια! ειναι ο πιο αδικημενος απο τους τρεις!