Originally Posted by
Kostas_14
Μίλιβα, δεν είπα πουθενά ότι δεν βρίσκω και ομοιότητες στον εαυτό μου, με το ζώδιο του καρκίνου. Κατ'αρχήν μου αρέσει το νερό. Τα χόμπι μου έχουν να κάνουν με νερό, το άθλημά μου ήταν για πολλά χρόνια το πόλο και κολύμπι στην θάλασσα για πλάκα, κάνω δυο χιλιόμετρα. Είναι η ζωή μου το νερό. Χαρακτηριστικό του καρκίνου.
Δεν είπα ότι δεν είμαι ευαίσθητος και παραπονιάρης, βέβαια εντάξει σίγουρα δεν με έχετε γνωρίσει, δεν είμαι τόσο παραπονιάρης, ίσως επειδή βγάζω τα προβλήματά μου εδώ, αλλά γενικά στην ζωή μου, δεν είμαι τόσο. Και ευαίσθητος είμαι και θέλω να είναι καλά το σπίτι μου (να είναι καθαρό, περιποιημένο για να φιλοξενώ κόσμο).
Όμως είμαι και εκδικητικός κάτι που δεν είναι οι καρκίνοι, καμιά φορά είμαι και λίγο σνόμπ, όταν δεν γουστάρω την παρέα κάποιου ή κάποιας, τείνω να παίζω με το κινητό, χωρίς να δίνω σημασία. Δεν ξέρω αν ανήκουν όλα αυτά στον καρκίνο, ίσως και να ανήκουν, δεν το έχω ψάξει.
Σύμφωνα με πολλούς, οι καρκίνοι είναι συνεσταλμένοι και φοβισμένοι και με τις σχέσεις και με τις φιλίες κλπ. Κάνουν δύσκολα φίλους και είναι κομπλεξικοί, αυτά μου έχουν παιδιά, αυτά σας λέω και εγώ. Ε, δεν βρίσκω κοινά σε αυτά που λένε, σε εμένα. Γι'αυτό ανέφερα και τα παραδείγματα από την παρέα μου στην Ελισάβετ, όχι επειδή θεωρώ κότα τον καρκίνο ή εμένα τον ίδιο.
Το ξέρω ότι δεν μου κάνεις προσωπική επίθεση βρε συ, έτσι κι αλλιώς δεν γνωριζόμαστε για να έχεις μια πλήρη εικόνα.