χαχαχα και lol ρε !!
Printable View
Απλα ετσι για πληροφορηση, οσοι εχουν ηδη χωρισει θα ξερουνε καλυτερα απο μενα τι με περιμενει, μπηκαμε σε φαση αντιδικιας γιατι μου ζηταει κοντα στα 2.000 διατροφη το μηνα!
πες της οτι ειναι εποχη εκπτωσεων -50%
εγω λεω να πας να κατσεις εκει κοντα να της πεις οτι θα της φερνεις εσυ τα τροφιμα και θα υποχωρησει πιος ο λογος να μενεις αλλου
Αλεξανδρε εμενα δεν με θελει πλεον αυτη η γυναικα, κανω προσπαθεις να της μιλησω εδω και βδομαδες και δεν θελει. Τα λεφτα μου θελει μονο τα οποια δεν εχω!!
Για τον γιοκα μου στενοχωριεμαι ρε μγτ γιατι δεν θελει ουτε επικοινωνια να μου δωσει με το παιδι...Πως θα μεγαλωσει αραγε χωρις να γνωριζει ποιος ειναι ο πατερας του...;
εγω ξερω γιατι μεγαλωσα χωρις το πατερα μου γιατι δουλευε απογεμα και τον εβλεπα σπανια σαν παιδι ειχα παρει καποια στοιχεια απο τη μανα μου και η φωνη μου και η εμφανιση μου εμιαζε με κοριτσι χωρις να υπαρχει κατι επιτηδευμενο σ αυτο που λεω
ισως προσπαθεις παρα πολυ και αυτο τι κανει αντιδραστικη εναλακτικα μπορεις να μιλησεις σε καποιον αλλο συγγενη της
Φίλε μου είναι συνηθισμένο σε τέτοιες διαμάχες να ζητάνε ένα μεγάλο ποσό , σχεδόν εξωπραγματικό. Δεν σημαίνει πως θα τα δώσεις. Το δικαστήριο θα κρίνει το ποσό που θα δίνεις με βάση τα εισοδήματα σου. Αν βγάζεις 800 ευρώ τον μήνα, θα οριστεί μια ελάχιστη διατροφή, νομίζω είναι γύρω στα 300 ευρώ. Αν βγάζεις 4000 ευρώ όμως προφανώς θα είναι μεγαλύτερη η διατροφή.
Επίσης με το παιδί δεν είναι στο χέρι της το αν θα έχεις επικοινωνία ή όχι. Ο νόμος σου δίνει το δικαίωμα να έχεις επικοινωνία με το παιδί σου είτε το θέλει , είτε όχι, εκτός αν υπάρχουν σοβαροί λόγοι για τους οποίους δεν κρίνεται αυτό σωστό. Δεν έχεις μιλήσει με δικηγόρο να σου εξηγήσει τι γίνεται;
αμα αρχισουμε τωρα τους νομους και τα δικαστηρια ετσι θα γινουν εχθροι αν θες να χεις διπλα σου ενα φιλο και οχι ενα αντιπαλο ξεχνα τα δικαστηρια αλλιως θα ειναι οριστηκο το σχισμα αναμεσα σας μη προσπαθεις να περασει το δικο σου πχ οταν κουβαλας ενα σταυρο αργοτερα θα ρθει και η απονομη του κυπελλου
επρεπε να ειχες ανεβασει θεμα νωριτερα για να σου πω πως επρεπε να απαντησεις οσο ηταν ηρεμη σε οτι σου ελεγε τωρα αμα εχει εξαγριωθει αυτο θα μιαζει με τυφωνα.ξερεις αυτο που λενε τα πηρε ολα ο ανεμος και τα σηκωσε
μαλον περνα μια φαση που θελει να μεινει μονη ισως επειδη εχει σχεση η επειδη θελει να κανει διαλημα γι αυτο το βρισκω προτημοτερο να μην επιμενεις κανε παυσεις.
elisabet τι να την κανω την επικοινωνια που θα μου ορισει το δικαστηριο οταν θα μπορω να τον βλεπω μονο 3 φορες τον χρονο και θα πρεπει να πηγαινω στο σπιτι το δικο της; γιατι ο μικρουλης ειναι ακομα 2 χρονων περιπου. Και εκτος αυτο, εγω ειμαι στη Γερμανια και αυτη στην Ελλαδα σε εχα χωριο. Ξερεις τι κοστη ειναι αυτα; αεροπορικα, ξενοδοχεια αυτοκινητα κτλ, δεν μπορω να ανταπεξελθω οικονομικα για να το κανω αυτο. Καταλαβαινεις σε τι δυσκολη θεση ειμαι;
ψυχραιμια μια φαση ειναι και θα της περασει δε θα ειναι ετσι για παντα αστη να ξεσαλωσει λιγο μη τη πιεζεις
Οι υποχρεωσεισ σου φιλικα ειναι εκατο χιλιαρικα σε εικοσι χρονια και πενηντα στα τριαντα για γαμο το παιδι θα δουλευει απο τα 20 μεχρι τα 25 και μετα τα 30 οταν κανει οικογενεια καλα ******α εσυ θα δουλευεισ 30 χρονια το λιγοτερο
Μακαρι να ειναι οπως τα λες Αλεξανδρε. Ας ελπισουμε οτι θα ηρεμησει μετα τα δικαστηρια.
Ελις οπως τα λες ειναι, μια ζωη θα δουλευω εγω. Τελος παντων