το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Printable View
Εvie
Βγηκες σημερα για βολτα ? Πηγες να παρεις μερικες ανασες ?
Για πες ..... τι εκανες το πρωι (η το μεσημερι) ?
μαλον εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου, κυρια μου. Προσπαθησε να εισαι λιγο πιο ταπινο ατομο στην ζωη σου, θα σε βοηθησει, διοτις οι χαρες θα ειναι πιο εντωνες και οι λυπες πιο μικρες!
Πρεπει καποια μερα ν καταλαβετε καποιοι το τι παει να πει φορουμ. Δεν ειναι μεσα μονο οποιοι σας αρεσουν, ουτες θα διαβαζετε μοναχα μηνυματα που θα ευλογουν τα γενια σας! ειδικα τα φαρουμ ειναι στις διαφορετικες αποψεις.
Αυτο που θελεις εσυ λεγετε αλλιως κι μπορεις να τιαξεις μονη σου ενα τσατ ρουμ! οπου θα ειστε μεσα οσοι ειστε ολοιδιοι! εαν δεν ξερεις να φτιαχνεις τσατρουμσ μπορεισ να παρεισ καποια ετοιμα απο το γκουγκλ
καντε υπομονη σε λιγες μερες θα παψω να παινω εδω μεσα λογο αλλαγης επαγγελματος, δεν θα μπορω ευκολα να μπαινω στο φορουμ αφου δεν θα εχω τοσο ελευθερο χρονο! αρα καντε υπομωνη
Αυτό το φόρουμ είναι για να ανταλλασουμε απόψεις όλοι καί να βοηθάμε ο ένας τον αλλον.δεν με γνωρίζεις οπότε δεν μπορείς να με κρίνεις για την ταπεινότητα μου.αν ησουν και εσυ ταπεινος ανθρωπος έπρεπε να παραδεχτεις το λάθος σου και να ζητήσεις συγνώμη γιατί και η ίδια η κοπέλα που ανεβασε το φόρουμ θύμωσε με τα λόγια σου.εγώ όταν κάνω λάθη ξέρω να ζητάω συγνωμη
Αλλά στην προκειμένη περίπτωση λες σε τρία μηνύματα που ανέβασες τρόπους να αυτοκτονήσει κάποιος.εγώ αυτό το θεωρώ απαραδεκτο από μέρους σου όταν μάλιστα ισχυρίζεσαι ότι είσαι άνθρωπος της εκκλησίας.εσφαλες και έπρεπε να το παραδεχτεις.τώρα ότι έγινε έγινε. Καλή επιτυχία στη καινούργια σου δουλειά. Έτσι και αλλιώς όπως λένε ο αναμαρτητος πρώτος τον λίθον βαλετω.
Πο εχεις σφαλη, και εχεις παραδεχτει το σφαλμα σου? και εχεις ζητησει συγνωμη? που?
Κακο ειναι κι αυτο που εκνευρισε ηταν οτι εκμεταλευτηκαι ενα θεμα τοσο ευαισθητο ! και επειδη προσωπικα εχω περασει κι ως ιδιος αλλα κι εχω χασει φιλες κι φιλους απο αυτοκτωνια με εκνευρησε οπου υποκρινοντας εγραψε αυτο το πραμα!
Οσο για το μυνημα που λες οτι αναφερα τεχνικες αυτοκτωνιας ! δεν νομιζω να πηστευεις οτι εαν δεν υποκρινοταν θα εκανε πραξη αυτα που τις εγραψα? αληθεια το πηστευεις?
Εαν οφειλω καποιο συγνωμη να πω το οφειλω στους χρηστες του φορουμ γενικος! στο οτι μπορει να το εκλαβουν ως προτροπει σε αυτοχειρια! εαν ειναι ετσι τωτες οφειλω να πω ΣΥΓΝΩΜΗ! και την λεω ξανα! ΣΥΓΝΩΜΗ!
Αυτο ομως που κανατε λαθος ,εσεις κι αλλο ενα μελος ηταν το οτι κανατε ερμινια στα λογια μου! αυτο ηταν το λαθος σας!
Γνωριζω αρκετα καλα το πως πρεπεινα αντιμετοπιζουμε καποιον που βρησκετε στα προθυρα της αυτοκτωνιας! δυστυχως και το εχω ψαξει κι το εχω ζησει! δεν υπαρχει περιπτοση λοιπον να προτρεψω καποιον σε κατις τετοιο απεναντιας το αντιθετο θα εκαμα! οπωςς εχει συμβει κι στο παρελθον , εδω στο φορουμ, με καποιο ατομο οπου με ειχε τρομαξει ,λεγωντας πως εχει βαλει σκοπο την αυτοκτωνια! τωτες ειχα επικοινωνησει με την διευθυνση του φορουμ !
Τελος για το οτι ειμαι ανθρωπος της εκκλησειας, δυστυχως δεν ειμαι οσο θα ηθελα! ειτε λογο αποστασης απο την εκκλησεια οπου βρησκετε ο πνευματικος μου ειτε για επαγγελματικους λογους, ολο κι πιο σπανια παω , Αλλα σπιτι μου προσπαθω να καμω και την προσευχη μου αλλα κι ολα τα αλλα! ετσι λοιπον , νομιζω οτι ειμαι ενας πολυ καλος χριστιανος ομως δυστυχως αμαρτιες καμω!
Τελος, θα ηθελα να μου απαντησεις σε ενα ερωτημα. Ποιος ο λογος που εξοργηστκες τοσο αποτομα μαζι μου? εισαι εξυπνος ανθρωπος θαρρω! κι καταλαβαινεις οτι δεν θα εκανε πραξι κανεις αυτα που του ελεγα! ποσο μαλον που δεν του ελεγα να αυτοκτωνησει ! αν θες απαντα μου
Επειδή και εγώ κάποια στιγμή σκεφτομουν τρόπους αυτοκτονιας και ξέρω πως είναι να είσαι σε αυτή τη θέση γι αυτό εκνευριστηκα.το μόνο που δεν ήθελα να ακούσω τότε ήταν νέες ιδεες για τον τρόπο που θα το έκανα.Δεν είμαστε σαν τα πενταχρονα παιδακια που θα τους πεις κάνε αυτό και αυτά θα κάνουν το αντίθετο. Όταν βλέπεις κάποια τέτοια αναφορά απλά ειδοποιεις διαχειριστες η προσπαθείς να κρατάς μια επικοινωνία με τον άλλον μέχρις ώτου αλλάξει τη γνώμη του γιατί αυτές οι σκεψεις έρχονται και παρερχονται στο λεπτό.Αν θες μπες και διάβασε σε κάποια σελίδα πως να φέρθεις σε κάποιον που σκεφτεται την αυτοκτονία και θα καταλαβεις
Λοιπόν, θέλω κι εγώ να πω κάτι με ήρεμο τρόπο για να μην χαθεί το νόημα των λεγομένων μου... Όντως τα παραδείγματα που έδωσες Γιώργο ήταν επικίνδυνα κι αυτό πρέπει να το καταλάβεις για να μην το ξανακάνεις στο μέλλον... Αν τα διάβαζα εγώ αυτά παλιότερα που προσπαθούσα να με σκοτώσω σίγουρα θα τα είχα ως πιθανούς τρόπους στο μυαλό μου... Δεν στο λέω επιθετικά, ελπίζω να το καταλαβαίνεις... Γι' αυτό το λόγο δεν έχω πει σε κανέναν τι χάπια πήρα μία από τις φορές που προσπάθησα να πεθάνω...
Eive, τώρα ήρθε η ώρα ν' απαντήσω και σ' εσένα... Βγάλε αυτές τις ιδέες απ' το μυαλό σου κορίτσι μου... Γιατί μόνο πόνο θα προκαλέσεις και στον εαυτό σου και σ' αυτούς που σ' αγαπούν... Και σου μιλάω έχοντας βρεθεί και στις δύο πλευρές: και αυτής που προσπάθησε ν' αυτοκτονήσει και αυτής που κάποιος φίλος της αυτοκτόνησε... Στην πρώτη περίπτωση οι γονείς μου κατάλαβαν ότι κάτι έπαθα και με πήγαν στα επείγοντα γι' αυτό γλίτωσα και στη δεύτερη που συνέβη τον περασμένο μήνα άρα ο πόνος είναι ακόμα φρέσκος αυτοκτόνησε ένας παλιός μου συμμαθητής και γείτονας και όλοι όσοι τον ήξεραν έμειναν κόκκαλο με τα νέα και κανείς δεν το περίμενε κι αναρωτιώμαστε το γιατί... Άνοιξα και σχετικό θέμα, αν τυχόν σ' ενδιαφέρει να το διαβάσεις πες μου να σου δώσω το link... Και κάτι ακόμα όταν έχεις βλάψει τον εαυτό σου νιώθεις πολύ άσχημα κι οδυνηρά συμπτώματα, δεν πεθαίνεις αμέσως... Σκέψου το κι αυτό... Τέλος, η πλύση στομάχου δεν είναι καθόλου ευχάριστη εμπειρία...
ΣΥΓΝΩΜΗ ! τωτες κι αφου νιωθετε ετσι, οτι θα σας εδινα εγω την κσθοδηγηση για αυτοκτωνια σας λεω συγνωμη!
Παντος δεν νομιζω οτι καποιος που θελει να αυτοκτωνησει στα αληθεια θα το εκανε χωρις να το ψαξει πρωτα! Παιδια δεν μηλαμε γι κατις προχειρο μηαλαμε για το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! δεν θα το κανεις με επιπολαιο τροπο εαν το εχεισ παρει αποφαση! θα το ψαξεις παρα πολυ! αλλα αφου το θετετε ετσι δεν τπαρχει λογο; να μην σς πω συγνωμη
ΣΥΓΝΩΜΗ ! τωτες κι αφου νιωθετε ετσι, οτι θα σας εδινα εγω την κσθοδηγηση για αυτοκτωνια σας λεω συγνωμη!
! Παιδια δεν μηλαμε γι κατις προχειρο μηαλαμε για το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! δεν θα το κανεις με επιπολαιο τροπο εαν το εχεισ παρει αποφαση! θα το ψαξεις παρα πολυ! αλλα αφου το θετετε ετσι δεν τπαρχει λογος να μην σς πω συγνωμη!
Γιωργο, εξακολουθεις να συγκρινεις βαμβακια με σιδερα.
Αλλη η αντιληψη που εχει για τον κοσμο ενας 40αρης και αλλη ενας 20αρης.
Δεν βοηθαει ΚΑΘΟΛΟΥ εναν 20αρη το οτι υπαρχει καποιος Λιαντινης που
εθεσε τερμα στην ζωη του ΟΧΙ επιπολαια αλλα μετα απο ωριμη σκεψη (!!!!).
Ο οποιος δεν εφυγε στα 20, προλαβε να διαννυσει μεγαλο χρονικο διαστημα
της ζωης του, ωστε να φτασει να φιλοσοφησει καποια πραγματα (με καποιο
αμφιλεγομενο η οχι σκεπτικο).
Δεν λειτουργουν βοηθητικα (ως υποψια η ως φιλοσοφια) συνειδητοποιημενες
αυτοχειριες ..... για τον 20χρονο. Ποσο πιο απλα να σου το πω ? Ποσο ?
αυτο ελεγα ακριβως δεν ειναι αυτοι που μιλανε αλλα απο αυτους που δε μιλανε ποτε και δε το περιμενεις πχ ενας θειος μου που μαλον ειχε αυτοκτονησει δεν ανεφερε ουτε μια φορα αυτο το θεμα αλλα αντιθετα μου ελεγε συνεχως οτι το ματι μου γυαλιζει για τον εαυτο του δε θυμαμαι ποτε να ειχε πει μια λεξη