Originally posted by sabb
Quote:
Originally posted by Empneustns
ενα στα δυο ατομα απο αυτο πεθαινει δες τις στατιστικες,οποτε φιλαρακο ισχυει και για σενα και για μενα και για τα παιδια τα δικα σου και για τα παιδια του γειτονα και τους γονεις μου και τους γονεις σου και για ολους μας,οποτε σκεψου το καλα...και μην εθελοτυφλεις αδικαιολογητα ;) οσο για το χιουμορ το χω και σε μεγαλη δοση χεχεχε
Το χιούμορ σου δεν φτάνει δυστυχώς ούτε στο γράμμα χ...
Θα προτιμούσες τα παιδιά του αντίλογου σε θρεντ ενός φόρουμ να πάθουν κάτι κακό για να εναποθέσει ο παθών αντίλογος τις ελπίδες του σ\' ένα θεό που δεν πιστεύει ? Τι σόι χριστιανική αντίληψη δικαίου είναι αυτή ? Ποιος σου είπε πως όλοι οι άνθρωποι στο κόσμο θα πήγαιναν να θυσιάσουν τα παιδιά τους σαν τον Αβραάμ επειδή τους το είπε ..ο θεός ? Τι πράμα θεός είν\' αυτός που κάνει χοντροκομμένες φάρσες στους πιστούς του με τα παιδιά του ?
Στα επιχειρήματα σου σε παρακαλώ στο μέλλον να αποφύγεις οποιαδήποτε αναφορά στα παιδιά μου..Δεν σου φταίνε σε τίποτε...Το μένος σου και την εμπάθεια σου μπορείς να την στρέψεις όλη επάνω μου, αλλά δεν σου επιτρέπω να ξαναβάλεις τα παιδιά μου στο στόμα σου...