Ναι, καπως έτσι κι εγώ. Χθες ξυπνησα και έκανα το λάθος να μετρησω πιεση και μου φάνηκε πολύ χαμηλη,με αποτελεσμα να αγχωθω. Εσάς πόσο είναι μέσα στον υπνο ή όταν μόλις ξυπνατε; Εμένα ήταν 8 η μεγάλη και 5 και κάτι η μικρή.
Εκανα τελικά τον υπερηχο και μια ακτινογραφία θωρακος,όλα βγηκαν οκ, μου είπαν ότι πιθανον ο πονος που αισθανομαι είναι μυοσκελετικος. Σήμερα εντωμεταξυ είμαι τέρμα αγχωμενος γιατί τις ημέρες που δςν κοιμαμαι καλά/πολυ παντα έχω έκτακτες και δυσπνοια. Τώρα νιώθω σχετικά καλά, αλλά φοβαμαι για μετά. Είχα και ένα περιστατικό υπνικης απνοιας το πρωι (σταματησα να αναπνεω δηλαδη) και με αγχωσε.
Παραγγειλα και ένα οξυμετρο, μια ζυγαριά και ένα smart watch που καταγράφει και παλμους στη διαρκεια της νύχτας για να ξέρω τι μου γίνεται. Τη ζυγαριά την πήρα για να δω αν συνεχιζω να χανω κιλα,γιατί πλεόν έχω μείνει μισός. Το οξυμετρο μέτρα το οξυγόνο στο αίμα και με αγχωνει λίγο γιατί αν καμία φορά βγει χαμηλό σίγουρα θα παθω κρίση πανικού. Το πήρα για ώρα ανάγκης όμως . Γενικά εχω ξεπαραδιαστει απο αυτή την υποθεση, αλλά οκ, τουλάχιστον να ξέρω ότι είμαι καλά.
Αύριο έχω παλι ραντεβού με την ψυχολόγο για να μπουμε στα αδυτα του ψυχισμου μου.