χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ!!
σορι που γελαω, πεθανα με το νυχι...
Printable View
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ!!
σορι που γελαω, πεθανα με το νυχι...
πρωτα απολα, πως κρινεις αν γαληνεψε η αγριεψε το μελος, μεσα στις λιγες μερες που το συζηταει;;;;
τα δεδομενα ειναι οτι παιδευοταν 6.5 χρονια μεσα σε εναν βαλτο με ψεματα και εμαθε μεγαλο μερος της αληθειας εδω και λιγες μερες!!!
απο που κι ως που κρινεις αν ειναι καλυτερα και μαλιστα εισαι σιγουρος οτι ειναι χειροτερα;;; τον ηξερες;
μηπως φαντασιωνεσαι;
δεν ξερω γιατι σου συμβαινει να παρερμηνευεις και να φτανεις τα λογικα που λεει καποιος , στην παρανοια...
δεν εγραψα τυχαια το 3ο κουοτ (που λες κι εσυ). το μηνυμα μου ηταν πολυ σαφες οπως ηταν ολοκληρο και ο κατακερματισμος του (απο εσενα) μαλλον ηταν αυτο που σου εδωσε (στο μυαλο σου) τον χωρο να κανεις τετοιου μεγεθους διαστροφη...
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν εννοω να φτασει στα ακρα, η να την κυνηγαει η να αποδωσει δικαιοσυνη παιρνοντας τον νομο στα χερια του η δεν ξερω με ποιον αλλον τροπο φαντασιωθηκες και δεν αντεχεις ουτε να κατονομασεις!
φανηκε πολυ ξεκαθαρα (στο 3ο κουοτ) οτι αυτο που εννοω, δεν ειναι τπτ παραπνω, απο το να μαθει τι στην αληθεια συνεβαινε (δουλεμα και ψεμα με το τσουβαλι και ανυπαρκτες σχεσεις με διαφορους), να μαθει απο τον πρωην αν ηταν πρωην η ηταν φαντασμα κι αυτος και να δωσει στον εαυτο του καποιες απαντησεις γι αυτο που του συνεβη... το ποιος ειπε να σκαλισει και να τσαπισει, δεν με αφορα. πολυ αστειο αν και εκνευριστικα πατερναλιστικο το επιχειρημα σου του με ποιους συντασσομαι.... με τονε αυτο μου συντασσομαι και το εχω αποδειξει.
εσυ δενε χω καταλαβει τι προσπαθεις να αποδειξεις με τις μονιμες διστρεβλωσεις που επιχειρεις...
ο ενας μπορει να λεει οτι πρεπει να την κυνηγαει απο πισω, κι εγω μπορει να λεω να μαθει την αληθεια και να ειδοποιησει τους κοινους "γνωστους" περι τινος προκειται και να ειδοποιησει την μυθομανη οτι ξερει την αληθεια και ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
μεχρι εκει.
ΦΥΣΙΚΑ και θα πρεπει ολη αυτη η φαση να ειναι συντομη, να βγαλει καποια συμπερασματα, να ειδοποιησει μερικους ανθρωπους, και μετα να το αφησει πισω του και να προχωρησει σε καποια αληθινη σχεση.
ουτε να την κυνηγησει, ουτε να περασει αλλα 6 χρονια επεξεργαζομενος τις πληροφοριες αυτες, ειπα ποτε.
οι προεκτασεις δικες σου και η κινδυνολογια "πως προτρεπω ποιον να κανει τι " δικες σου φαντασιωσεις...
αυτα. κι ελπιζω να μην χρειαστει να επανερθω..
ευκαιρια να προσλαβεις ομπορο για να σου κανει μεταφρασεις αφου ουτε εσυ ουτε εγω βγαζουμε ακρη
αμα θες να της κανεις ψηστηρι πεστης να ανοιξει τη βιντεοκληση τη νυχτα που δε θα εχει καθολου φως και δε θα φαινετε καν μπορει να το δεχτει
https://www.imdb.com/title/tt7552686/
scream αμα καμια μερα θες να δεις καμια ταινιουλα ριξε μια ματια κολλαει με το θεμα καπως
θα σου πω εγω που ξερω η υπερβολικη ευφυια ειναι σαν ενα ποταμι που τρεχει δηλαδη βλεπεις κατι και λες α αυτο δεν ειναι οπως το βλεπω κρυβει αλλο απο πισω του και μετα λες το αλλο απο πισω του κρυβει το αλλο απο πισω του και τελικα συμπεραινεις οτι η δεν εχεις καμια επαφη με τη πραγματικοτητα η εισαι αινσταιν αρα οταν αυτο το σκεπτικο το χρησιμοποιει κανεις με λαθος τροπο ειναι σα τη καταστροφη που αντι να σε πηγαινει στο τελειο σε πηγαινει στο μηδεν δηλαδη στη τρελαQuote:
δεν ξερω γιατι σου συμβαινει να παρερμηνευεις και να φτανεις τα λογικα που λεει καποιος , στην παρανοια...
για το μεσο ανθρωπο μπορει να παθει για να μαθει για το ευφυη ανθρωπο καθε λαθος τον τσακιζει
Ομολογω πως δεν ειχα προσεξει αυτο το ποστ, μεχρι που ειδα να το κανει κουοτ ο αλεξανδρος πριν λιγο χωρις να μπορω να αναγνωρισω το παραθεμα (αυτο που λεει μεσα παρανοια). Κατοπιν χρειαστηκα να χρησιμοποιησω ειδικο εργαλειο για να διαχωρισω τις οντως καθησυχαστικες διευκρινισεις απο εκεινες που ηταν αχρειαστες (γιατι συμπιπτουν με πραγματα που ειπα και εγω), τις επι προσωπικου επιθεσεις, τις απαντησεις στο κομματι που δεν απευθυνοταν καν στην απαντητρια αλλα στον σκρημ, καθως και μια υπερβατικη πεμπτη κατηγορια απαντησεων οπου απορημενος εβαλα ο,τι δεν μπορεσα να πω με 100% βεβαιοτητα πως απευθυνοταν οντως σε εμενα και οχι σε καποιο φανταστικο προσωπο.
Κατα τα αλλα ο ιδιος ο σκρημ ειχε γραψει νωρις στο θρεντ οτι προσπαθουσε να εντοπισει την κοπελα, οποτε σιγουρα δεν ηταν κατι που φανταστηκα, αλλα που νομιζω θα επρεπε να ληφθει υπ' οψιν απο οποιον ειχε σκοπο να απαντησει στη συνεχεια. Σιγουρα η τροφοδοτηση των εμμονων καποιου μεσω ενος κυνηγιου φαντασματων δεν ειναι η μονη δυνατη προσεγγιση στο θεμα. Αξιοσημειωτη η επικληση, πολλες φορες επιμονη, λεξεων οπως "παρανοια", "διαστρεβλωση", "φαντασιωσεις", "κατακερματισμος", που περα απο το ανεξαρτητο ενδιαφερον που παρουσιαζουν, δειχνουν μια καταρρευση του επιπεδου επικοινωνιας που δεν ειναι διολου βεβαιο οτι ειναι ανακτησιμο στην παρουσα φαση. Το ερωτημα αν τελικα η μυθομανης μπορει να εκτεθει επιτυχως απεναντι στα επιδοξα θυματα της η να σωθει ακομα ψυχικα μεσα απο ενα διαδικτυακο παιχνιδι κατασκοπων δυστυχως εμεινε χωρις απαντηση.
Παρακαλειται το μελος αλεξανδρος_77 οπως καταχωρηση νεαν απαντησην μετα παραθεσεως οταν και αν παραστει αναγκη.
Υπογραφη Κονδωρ
Περιστασιακα, σερφάροντας, θα βρειτε κ την γυναικα – φαντασμα.
Μπορει να είναι χοντρη, μπορει να είναι αναπηρη, μπορει να είναι κακασχημη, μπορει να είναι πολύ πλουσια κ πολυασχολη ή ο,τι άλλο.
Παρολαυτα, απανταει στα μηνυματα σας κ σας στελνει φωτος εμφαίνουσες μια ωραια κ κοινωνικη γυναικα.
Όταν όμως τις λετε να τις συναντησετε από κοντα κ να πιειτε ένα καφε βρε αδερφε, σας απαντουν: «Πεθανε ξαφνικα ο κουμπαρος μου…» ή «Επεσε ο μπαμπας μου κ εσπασε τη λεκανη του, ενώ ποτιζε».
Όταν τις ρωτατε «κ πότε τελικα θα βρεθουμε??», η απαντηση είναι: «θα δουμε»
Της ζητησα να βρεθουμε. Απαντησε: «Πεθανε ο κουμπαρος μου οποτε για καμια δεκαρια μερες θα ειμαι απασχολημενη στο να προσεχω τα παιδακια της χηρας»
Δεδομενου ότι ημουν σε “κατασταση υπομονης”, δεν αντεδρασα.
Αλλα ο καιρος περασε κ της ζητησα να βρεθουμε μετα από 1 μηνα. Μου απαντησε ότι ξαφνικα εκδηλωσε ερπητα ζωστηρα διοτι ηταν πολύ αγχωμενη εκεινη τη περιοδο.
Ακομα ημουν σε “κατασταση υπομονης” κ δεν αντεδρασα αλλα απογοητευτηκα.
Περασε ο καιρος, εγινε καλα (??) από τον Ερπητα τον Ζωστηρα (??). Της ζητησα να συναντηθουμε.
Μου απαντησε ότι ξαφνικα η μανα της εσπασε το δεξι της χερι κ πρεπει να την προσεχει (σ.σ.: πριν 2 μηνες ειχε σπασει κ το αριστερο)
Την μπλοκαρα (από όλα τα μεσα) αφού πρωτα της ειπα «Αντε γαμησου!!!». Ένιωσα καλά. Το έκανα ενώ έγραφε ένα άλλο ψέμα.
Παρεμπιπτόντως, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκλείσετε μια γυναίκα (ενώ κατασκευάζει ένα ακομη παραμύθι).
Χαχαχα. Ομολογώ έσκασα στα γέλια όπως τα έγραψες! Αλλά γιατί πήγες με τα νερά της; αυτή οκ είχε του λόγους της. Εσύ της είπες μια, δύο και είπε όχι γιατί επέμεινες;
Τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Απ' όσο ξέρω, το σεξ περιλαμβάνει φυσική επαφή.
Σχεδόν επτά χρόνια με αέρα κοπανιστό; :o
Προσωπικά καταλαβαίνω να δώσεις περιθώριο ενός έτους το πολύ όταν ζείτε σε διαφορετικές χώρες και δεν υπάρχει ευελιξία στα ταξίδια. Πού θα πάει, όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν, μέσα σ' ένα ολόκληρο έτος δίνονται πολλές ευκαιρίες λόγω διακοπών και αργιών. Αν δε γίνει κατά πρόσωπο συνάντηση σ' αυτό το χρονικό διάστημα, απλά η άλλη δε θέλει να σε δει (ή να την δεις) από κοντά. Τόσο απλά. Όλοι οι λιμοί, λοιμοί και καταποντισμοί που επικαλούνταν ήταν ξεδιάντροπα ψέμματα. Απορώ γιατί συνέχισες πέραν των λίγων μηνών, μετά από ένα θυελλώδες ξεκίνημα εξ αποστάσεως.