Πιστεύετε πως πρέπει να κάνω εξετάσεις σε 3 μήνες μήπως κόλλησα κάτι από το τσεκποιντ;;;
Printable View
Πιστεύετε πως πρέπει να κάνω εξετάσεις σε 3 μήνες μήπως κόλλησα κάτι από το τσεκποιντ;;;
Παίρνω χάπια ήδη. Εδώ και 4 μήνες. Από τότε δηλ που με έπιασε αυτή η εμμονή και οι τάσεις αυτοκτονίας.
Η πρώτη φορά που το ανέφερα είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσω τα ladose.
Έκτοτε έχω αλλάξει 4 φορές φαρμακευτική αγωγή. Η 4η μόλις ξεκίνησε.
Αντικαταθλιπτικό, αντιψυχωσικο και ηρεμιστικά.
Καλά βρε παιδί μου, αυτοκτονικές τάσεις για κάτι που δεν έχεις, κρίμα είναι σκέψου το, πάντως μακάρι να σου φύγει η ιδέα γιατί είναι κρίμα, φοβάσαι κάτι που έχει 0% πιθανότητες, ψυχοθεραπεία είπες κανείς ε? Μακάρι να μη τα χρειαστείς ποτέ τα χάπια ξανά :)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ξεκολλα τη ζωη σου ρε κοπελα μου δεν εχεις aids στο λέμε και στο ξαναλέμε και εσυ εκει
Στάλθηκε από το SM-A9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ψυχολόγος πριν από όλα αυτά δεν με άφηνε να πάω για την εξέταση θεωρώντας πως και να πάω δεν θα αλλάξει κάτι αλλά αντιθέτως θα ξεφυτρώσουν κι αλλα.
Στην τελευταία συνεδρία που με είδε πολύ χάλια μου είπε πήγαινε αλλά μετά θα κάνουμε μια συμφωνία: δεν θα ξαναμιλήσουμε για το hiv ποτέ.
Τελικά μετά την εξέταση εγώ είμαι ακόμα χειρότερα. Και τώρα εκείνη δεν δέχεται να μιλήσουμε γι αυτό. Στο τηλ που την πήρα ήταν κάθετη ότι δεν θα συζητησει γι αυτό το θέμα κι ότι έδωσα μια υπόσχεση κλπ.
Εμένα όμως αυτό είναι το πρόβλημα μου. Κι αν δεν το συζητήσω μαζί της πως θα βοηθηθω;;;;
Θα πάω στη συνεδρία και τι θα λέμε; Περί ανέμων και υδάτων; Εγώ καίγομαι γι αυτό και είμαι φρικαρισμενη. Πως θα με βοηθήσει αν δεν μικησουμε γι αυτό;;;;;
Επίσης σταμάτησαν να μου μιλάνε και οι φίλοι μου σχετικά με αυτό.
Ότι δεν μπορούν να μπουν σε αυτή την τρέλα και ότι δεν θα μικησουμε άλλο γι αυτο.
Υποψιάζομαι ότι έχουν μιλήσει με την ψυχολογο κ τους έδωσε αυτή την κατεύθυνση...
Δε ξέρω αν είναι το σωστό και αν γίναν έτσι, αλλά πάνε και μιλά για το ότι φοβάσαι τις αρρώστιες γενικά ;)
Μη πεις ποτέ HIV. Τουλ για αρχή. Τι λες? Δε πειστευεις ότι μπορεί να έχει δίκιο? Τελείωσες , έκανες εξέταση και πάλι κάτι βρήκες , κάτι απίθανο αυτή τη φορά , μπορεί να πάθεις καρδιά τα επόμενα 5 λεπτά, αλλά HIV ΠΑΛΙ δε θα έχεις :) δε γίνεται να έχεις :)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Σωματικά σιγουρα δεν εισαι. Σου έχει γίνει εμμονη. Πρέπει να αρχισεις να το καταλαβαίνεις και μόνη σου οτι φτιάχνεις παραλογα σεναρια που δε στεκουν. Σου μοιαζει λογικο δλδ να έχεις κολλησει κατι στο checkpoint;;;Σε οτι ψυχιατρο και να πας αν δε δουλεψεις με τον εαυτο σου καλα δε θα γίνεις ποτε.
Νοσηρη απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι η τελευταια αυτη κλιμακωση της νοσοφοβιας της νεφελης ειναι απο ψυχολογικα και οχι ψυχιατρικα αιτια; Εισαι ψυχιατρος;
Βασικά χρειαζεται να εχεις γνώσεις ψυχιατρου για να καταλάβεις οτι της έχει γινει εμμονή; εδω της κολλησε οτι μπορει να κολλησε στο τσεκποιντ....
Ναι, κουβεντα οπου βασικα σχεδον τα βαζεις με τη νεφελη. Η νεφελη εχει γραψει οτι περιμενει να καιρο να πιασουν τα φαρμακα, αλλα δεν την εχουν πιασει ακομα. Καθε φορα που γραφει ειναι αναστατωμενη, ειδικα αφου της κολλησε η ιδεα για το τσεκποϊντ, κι εσυ παρ' ολα αυτα βαζεις στο επικεντρο την ψυχοθεραπεια, και γενικοτερα τι μπορει να κανει η νεφελη. Δεν αισθανομαι οτι τη βοηθαει αυτο. Σε καθε περιπτωση οσοι εχουν ασχοληθει ξερουν οτι σε περιοδο με πολυ εντονα συμπτωματα η ψυχοθεραπεια γινεται με δυσκολια. Στο εχω ξαναγραψει οτι την αποπαιρνεις απαντωντας της αντιδραστικα. Εχει που εχει τις δυσκολιες του οποιος ανοιγει θρεντ που ζηταει βοηθεια, δε χρειαζεται να τους κρινουμε και τους τραβαμε αυτια κι απο πανω.