αυτο δεν ειναι τπτ..... το χειροτερο ειναι οτι οπου και να παω με την κοπελα μου..... έρχονται άκυρες και μου μιλάνε.....
στο τελος θα με χωρισει χωρις να φταιω......
Printable View
εφτιαξα badoo μπορω να σας στειλω η ναμ ου στειλετε αιτημα φιλιας?
μα γτ το λες αυτο τώρα; :p
σοβαρά τώρα δεν φταίω εγώ... η κοπέλα μου φταίει με τα live που κανει στο Instagram.... αυτα παθενεις αν εχεις 6k followers και ας μην εισαι famous γίνεσαι απο το πουθενά χαχαχα
είναι υποχρεωτικό να δώσω το αριθμό του κινητού μου στο badoo?επειδή κινητό μου είναι παλιό δεν μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή τι γίνεται?
Παιδιά γράφτηκα στο badoo και τρόμαξε το μάτι μου. Χίλια συγγνώμη αλλά 2 φορές το προσπάθησα. Την μια έσβησα το προφίλ μέσα σε 5 ώρες και την άλλη σε 1 ώρα. Υπάρχει βέβαια και φίλη που μου είπε ότι η κολλητή της βρήκε το αγόρι της στο badoo και βγήκε και πολύ καλό παιδί αλλά να πω την αλήθεια πρέπει να ήταν υπερβολικά τυχερή. Έχω δει το badoo και να πω την αλήθεια δεν εντυπωσιαστηκα αλλά θα μου πεις γούστα είναι αυτά. Τα badoo πάντως σίγουρα πολύ καλύτερο από το tinder.
Εγω που έβαλα κινητό σε ενοχλούν ουτε φαίνεται κάπου απλα ειναι και καλα για πιστοποιηση οπως το εχει κανει και το φβ
Ε δωστο... Που το περίεργο;