Printable View
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Ε ναι λογικά.. Ωωωωω! Have a nice time dear!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ωωωωω! Have a nice time dear! Να σαι καλα.αλλα λίγο νωρίς το λες. Δουλεύει ακόμα
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Να σαι καλα.αλλα λίγο νωρίς το λες. Δουλεύει ακόμα Nα προετοιμαστείς,για να είσαι κουκλί Σε εμάς άρχισε να βρεχει,fuck!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Nα προετοιμαστείς,για να είσαι κουκλί Σε εμάς άρχισε να βρεχει,fuck! Μονο ντυνομαι βρε.. Δε βγαίνω βαμμένη εξω δεν εχω τέτοιες ανασφαλειες εγω οποτε δε θα μου παρει χρόνο
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Μονο ντυνομαι βρε.. Δε βγαίνω βαμμένη εξω δεν εχω τέτοιες ανασφαλειες εγω οποτε δε θα μου παρει χρόνο Γρήγορο πιστόλι δηλαδή.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Γρήγορο πιστόλι δηλαδή. Πιο γρήγορη δε θα μπορούσα πιστεύω
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Πιο γρήγορη δε θα μπορούσα πιστεύω Σε αντίθεση με εμένα,χαχαχα
Βγήκα τελικά πηγα στον κολλητό
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Βγήκα τελικά πηγα στον κολλητό Και το αμόρε?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Και το αμόρε? Θα περάσει απο εδω λογικά αν σχολασει φετος
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Θα περάσει απο εδω λογικά αν σχολασει φετος Μαλιστα. Εχει κρασί απόψε?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Μαλιστα. Εχει κρασί απόψε? Οχι δεν εχω εδω κρασί και βλέπω να φεύγω αργαμιση αν δε βαρεθώ. Εσυ τι λεει;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Οχι δεν εχω εδω κρασί και βλέπω να φεύγω αργαμιση αν δε βαρεθώ. Εσυ τι λεει; Ατενίζω το σύννεφο που έχει μαζευτεί εξω και το ετοιμάζει για βροχη.
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Οχι δεν εχω εδω κρασί και βλέπω να φεύγω αργαμιση αν δε βαρεθώ. Εσυ τι λεει; Το τραγούδι σου που αποκαλύπτει την πραγματική σου ταυτότητα https://www.youtube.com/watch?v=HQoRXhS7vlU
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Το τραγούδι σου που αποκαλύπτει την πραγματική σου ταυτότητα https://www.youtube.com/watch?v=HQoRXhS7vlU Θα μπορούσε :)