και οτι εμφανισιακα εισαι ενα κοριτσι ?
Printable View
και οτι εμφανισιακα εισαι ενα κοριτσι ?
Εξαρτάται.Quote:
Originally posted by afrula
και αν σε πει καποιος καλοθελητης εισαι ενα κοριτσακι δε ν εισαι γυναικα ?Δε θα προσβληθεις?
Αν μου το πει το αγόρι μου, θα μου κάτσει κάπως περίεργα.
Θα αναρωτηθώ αν ικανοποιείται στο κρεβάτι.
Αλλά απο την άλλη, μπορεί και να μου το πει χαιδευτικά, οπότε, κανένα πρόβλημα! Θα είναι η ώρα της αγκαλίτσας.
Αν μου το πει μια κοπέλα, δεν θα με νοιάξει.
Αν μου το πει ο μπαμπάς μου, θα το βρω φυσικό.
Αν μου το πουν στη δουλειά, θα νιώσω ανασφάλεια.
εμφανισιακα weird αν στο πουν ?Συγγνωμη κιολας που σε ρωτω.
Ελεύθερα, ρώτησέ με ότι θέλεις.
Δεν θα μου φανεί σαν βαριά προσβολή.
Θα ρωτήσω γιατί το λένε, τι εννοούν.
Αλλά απο την άλλη, θα μου φανεί σαν μια άποψη κάποιου μπροστά στο baby face μου.
Σιγά τα αβγά δηλαδή..
μα το λενε χωρις να ξερουν γιατι το λενε.Τι σημαινει κοριτσακι εμφανισιακα?Αφου ειμαι αυτο που ειπαμε.Θα με τρελλανουν?Και επιμενουν και σε ολους θα συμβαινει αυτο και σε σενα δεν εχει τυχει κατι τετοιο εκτος απο το αγορι σου?
Nαι, μου έχει τύχει.Quote:
μα το λενε χωρις να ξερουν γιατι το λενε.Τι σημαινει κοριτσακι εμφανισιακα?Αφου ειμαι αυτο που ειπαμε.Θα με τρελλανουν?Και επιμενουν και σε ολους θα συμβαινει αυτο και σε σενα δεν εχει τυχει κατι τετοιο εκτος απο το αγορι σου?
Με έχει πει κοριτσάκι πειραχτικά μια φίλη μου, ο μπαμπάς μου, το αφεντικό μου, ένας τύπος κάποτε.
Νομίζω πως πολλές φορές ο κόσμος λεει τέτοιες ατάκες, απλά για να πει κάτι :)
και μπερδευομαι και λεω τωρα τι εισαι?Να αλλαξω τα ρουχα μου?να αλλαξω τη συμπεριφορα μου?Ν κανω και κοτσιδακια?δικιο δεν εχω?Αλλα γιατι το πηρα τοσο μα τοσο βαρια?ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που απαντησες.Παω να κοιμηθω να ηρεμησω.Να σαι παντα καλα.Φιλακια και καληνυχτα.
Φιλάκια πολλά!!!!Quote:
και μπερδευομαι και λεω τωρα τι εισαι?Να αλλαξω τα ρουχα μου?να αλλαξω τη συμπεριφορα μου?Ν κανω και κοτσιδακια?δικιο δεν εχω?Αλλα γιατι το πηρα τοσο μα τοσο βαρια?ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που απαντησες.Παω να κοιμηθω να ηρεμησω.Να σαι παντα καλα.Φιλακια και καληνυχτα.
Κοιμήσου ήσυχα.
Να μην αλλάξεις τίποτα επάνω σου.
Εμένα, όταν με είπαν κοριτσάκι, έμεινα, όπως ήμουν.
εχει αρκετες ερμηνειες αυτο αφρουλα ..θες μερικα παραδειγματα?
να σε πει κοριτσακι θελοντας να σε κολακεψει.οτι μικροδειχνεις;)
να σε πει κοριτσακι συγκριτικα με την ηλικια του.σε σχεση με μενα πχ σου ριχνω καποια χρονια απ οτι ειδα στο προφιλ σου ε εισαι κοριτσακι τι να κανουμε ;)
να σε πει κοριτσακι γιατι εννουσε οτι ισως ο αντρας που ειπες οτι θελεις να ειναι μεγαλος για την ηλικια σου..πως λεμε καμια φορα μα τι θελει αυτο ειναι κοριτσακι σε σχεση με τον γερο αυτον ?χε χε
να σε πει κοριτσακι υποτιμητικα (αν και δεν το νομιζω να το εννουσε ετσι.. αν το ειπε ψυχολογος ειναι λιγο κουτο δεν ειναι?δηλαδη,αν προσβαλει ετσι τον <πελατη του>πως θα στεριωσει πελατεια?)
σε καθε περιπτωση οπως ειπε η γουιρντ καλο ειναι να κανετε μια συζητηση σ αυτο που σε ενοχλει
τελικα το ακουσα.Εκει που ειχα παρει το σωστο το δρομο ημουν Συνταγμα και τσαφ ακουω 4 ασχημη.Και ειμαι σιγουρη.Ηρθα τα σπασα ολα ,αυτοπεποιθηση δεν ειχα αλλα τωρα και η προσποιητη εξαφανιστηκε και νιωθω σαν κυνηγημενη.Αναπνοες με το ζορι και ολα παλι απο το 0...Δεν το χα ακουσει αλλοτε καθαρα αλλα σημερα επαθα σοκ.Πηρα το μετρο και στο κεφαλι μου ειναι συνεχως αυτη η φραση!!!!!!!παιδια απο Δευτερα οι γιατροι.Τωρα τι κανω???????Τι σημαινει πια η λεξη αυτη??????????Εγω δε βλεπω καποια δυσμορφια ειμαι μια χαρα .Μια λεξη ειναι αλλα πως τη πετανε ετσι????Δε ξερω τι να πω πια...Εξαντληθηκα.
Αφρούλα....στα έχω ξαναπεί...
Αν δεν έχεις τη μύτη στο κούτελο και κρεατοελιές παντού, στραβό στόμα και μεγάλα αυτιά, είναι σχεδόν αδύνατο να περνάς στο δρόμο και να σε λένε άσχημη. Μήπως δεν αιασθάνεσαι καλα αυτές τις μέρες με την αλλαγή του καιρού και πιστεύεις πως ακούς πράγματα?
Πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου καλύτερα: το άκουσες?
ναι παιδια ειμαι σιγουρη.Καθονταν στο δρομο και οποια περναγε ελεγαν τα δικα τους.Γιατι εσας δεν σας εχουν πει ποτε?Δε ξερω να κλειστω στον ευατο μου δε ξερω.Στραβοι ειναι?Τι σημαινει πια η λεξη ασχημη?
τελος παντων ολα σχεδον τα ειχα λυσει.Κολλησα τωρα στο ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΗ????Βοηθηστε παιδια με τη λογικη μου εγω το λεω οταν βλεπω καποιον με καποια δυσμορφια πανω του που κανει μπαμ .Οταν ο αλλος δε σαρεσει δε το βρισκεις ομορφο εινι δυνατον να λες ειναι ασχημος????Χαζοι ειναι τρελλοι ειναι .Με το ψυχολογο μια φορα τη βδομαδα τον βλεπω και τη Δευτερα ξεκιναμε γιατι επαιρνε ιστορικο.Τι σημαινει πια αυτη η λεξη?Εγω παντως δε θα τρελαθω θα τρελλανω τους αλλους να το αφησω αν ακουσω παλι ειμαι ασχημη δε προκειται θα τον σαπισω στο ξυλο.Πολλα νευρα βρε παιδια ..........
Afroula
έχω προσέξει οτι κολλάς σε κάποιες έννοιες.
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ - ΑΣΧΗΜΗ - ΓΥΝΑΙΚΑ.
Είναι σαν να ξέρεις, τί σημαίνουν αυτές οι λέξεις με την λογική σου, αλλά σαν να μην μπορείς να τις νιώσεις, με το συναίσθημά σου.
Θέλεις να σου πω, αν σε βοηθάει, τί σημαίνει για μένα άσχημη?
Καταρχήν η ασχήμια, σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο, γιατί ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Είναι υποκειμενικό το θέμα.
Για μένα λοιπόν, άσχημος είναι κάποιος που η ψυχή του έχει μέσα πολύ εγωισμό, που τα θέλει όλα για τον εαυτό του, χωρίς να τον νοιάζουν οι άλλοι,
Κάποιος που σχολιάζει αρνητικά τους άλλους για την εμφάνιση τους, είναι για μένα ασχημος,
κάποιος που ζηλεύει,
που λέει ψέματα για να κερδίσει πράγματα απο τους άλλους,
που είναι μικρόψυχος.
Αυτός, είναι για μένα ο άσχημος άνθρωπος.
Βλέπεις δηλ. οτι δεν πιστεύω πως η ασχήμια φαίνεται στο πρόσωπο.
Ενα κάπως ιδιόμορφο πρόσωπο ή σώμα, εξωραίζονται, κι έχουν τη δική τους ιδιαίτερη γοητεία, όταν μέσα τους κατοικεί μια όμορφη ψυχή....
Κι εσύ Αφρούλα μου,
μου δίνεις την εντύπωση μιας ψυχής αγνής και καλοσυνάτης,
οπότε, και στο λέω εννοώντας την κάθε μου λέξη,
είναι ένας ΟΜΟΡΦΟΣ ανθρωπος,
όποια και αν είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου ή του σώματός σου,
τα οποία η ψυχή σου ομορρφαίνει.
Βάλτο αυτό καλά μέσα στο μυαλουδάκι σου,
κι όταν κάποιοι άσχημοι άνθρωποι έρθουν να σε σχολιάσουν,
έχε στο νου οτι επειδή αυτοί οι ίδιοι είναι
βουτηγμένοι στην ασχήμια τους,
προσπαθούν να κάνουν τους άλλους να νιώσουν σαν και εκείνους,
δηλαδή, άσχημοι.
Μην τους αφήνεις να σε κοροιδεύουν έτσι και να σε πείθουν καλή μου κοπέλα.
Σε φιλώ.
Quote:
Originally posted by weird
Afroula
έχω προσέξει οτι κολλάς σε κάποιες έννοιες.
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ - ΑΣΧΗΜΗ - ΓΥΝΑΙΚΑ.
Είναι σαν να ξέρεις, τί σημαίνουν αυτές οι λέξεις με την λογική σου, αλλά σαν να μην μπορείς να τις νιώσεις, με το συναίσθημά σου.
Θέλεις να σου πω, αν σε βοηθάει, τί σημαίνει για μένα άσχημη?
Καταρχήν η ασχήμια, σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο, γιατί ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Είναι υποκειμενικό το θέμα.
Για μένα λοιπόν, άσχημος είναι κάποιος που η ψυχή του έχει μέσα πολύ εγωισμό, που τα θέλει όλα για τον εαυτό του, χωρίς να τον νοιάζουν οι άλλοι,
Κάποιος που σχολιάζει αρνητικά τους άλλους για την εμφάνιση τους, είναι για μένα ασχημος,
κάποιος που ζηλεύει,
που λέει ψέματα για να κερδίσει πράγματα απο τους άλλους,
που είναι μικρόψυχος.
Αυτός, είναι για μένα ο άσχημος άνθρωπος.
Βλέπεις δηλ. οτι δεν πιστεύω πως η ασχήμια φαίνεται στο πρόσωπο.
Ενα κάπως ιδιόμορφο πρόσωπο ή σώμα, εξωραίζονται, κι έχουν τη δική τους ιδιαίτερη γοητεία, όταν μέσα τους κατοικεί μια όμορφη ψυχή....
Κι εσύ Αφρούλα μου,
μου δίνεις την εντύπωση μιας ψυχής αγνής και καλοσυνάτης,
οπότε, και στο λέω εννοώντας την κάθε μου λέξη,
είναι ένας ΟΜΟΡΦΟΣ ανθρωπος,
όποια και αν είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου ή του σώματός σου,
τα οποία η ψυχή σου ομορρφαίνει.
Βάλτο αυτό καλά μέσα στο μυαλουδάκι σου,
κι όταν κάποιοι άσχημοι άνθρωποι έρθουν να σε σχολιάσουν,
έχε στο νου οτι επειδή αυτοί οι ίδιοι είναι
βουτηγμένοι στην ασχήμια τους,
προσπαθούν να κάνουν τους άλλους να νιώσουν σαν και εκείνους,
δηλαδή, άσχημοι.
Μην τους αφήνεις να σε κοροιδεύουν έτσι και να σε πείθουν καλή μου κοπέλα.
Σε φιλώ.
καλή μου weird...έχουμε ακριβώς την ίδια απόψη, μόνο που στην περίπτωση της φίλης μας δεν νομίζω πως βασανίζεται απ\' την υποκειμενική έννοια της ασχήμιας, αλλά από την αντικειμενική.
Από παλαιότερους διάλογους που έχω κάνει με την αφρούλα, (δημοσίως φυσικά), έχω την εικόνα της ως \"φυσιολογική\", αν μου επιτραπεί η έκφραση. Το πρόβλημα της ήταν η λευκότητα του δερματός της, κάτι που αποζητάμε όλες οι γυναίκες. Το όλο πρόβλημα και είναι ξεκάθαρο, είναι ψυχολογικό.
Αφρούλα, μίλα με το γιατρό σου γι αυτά που σου λένε ή που ίσως νομίζεις πως σου λένε και κεινος θα ξέρει πως να το αντιμετωπίσεις...