Αποστολία συμφωνώ 100% μαζί σου. Ακριβώς αυτο λεω τοση ώρα. Φυσικά εσύ ηρθες καλοπροαίρετα γιαυτο και γράφεις τόσο όμορφα και μαλιστα έχεις και την εμπειρία, άρα καταλαβαίνεις. Σταμάτησα να τα σχολιάζω τα άλλα γιατι ειναι κακοπροαίρετα και έχουν στόχο μόνο να προσβάλουν και να παραποιήσουν οπως καταλαβες πιστεύω.
Επειδή η κλασική τους τακτική κάποιον, είναι να μιλάνε εξ ονόματός μου , οτι ταχα ειπα το ταδε και το αλλο... ας πως καλυτερα εγω τι λέω (ξανά) για να μην υπάρχει παρανόηση.
1ον Είπα υγιής βάση ιατρικής. δηλαδή π.χ. η αποστολία είναι 1.60 είπαμε? οπότε
https://www.calculator.net/ideal-wei...it=0&x=69&y=10
τι λέει εδω? Οτι healthy 47.4 - 64 (φυσικα εξαρταται και απο άλλα πραγματα, απο τον σκελετο κτλ) άρα εγώ λέω μου αρέσει το 47.4 , (το γράφω στο πρώτο Post το υγιής) Φυσικά πιο σωστά θα ήταν να μιλαμε για BMI κτλ γιατι καποια μπορει να ειναι 47.4 με πολυ λίπος και να φαινεται και καποια με λίγο... αλλα ας μην μπλέξουμε.
2ον το κόκκαλο φαίνεται σε καποιους ανθρωπους, δε χρειάζεται να ειναι 30 κιλά, ε όταν φαινεται μου αρεσει ... πχ το collarbone π.χ. γοφό λεκάνη (δε θυμαμαι πως λεγεται) και σε άλλα σημεία πχ πλάτη.
3ον ξανα λεω το σενάριο ... ας το κανουμε πρακτικο με πρωταγωνίστρια την αποστολία ως παράδειγμα για να το καταλαβουμε ολοι και να μη λεμε τέρατα και κουταμαρες. Είναι η αποστολία με το πρόβλημα που ειπε οτι ειχε, στα 39 κιλά, 1.60, την πετυχαίνω στο δρομο στη καφετ. σε κοινη παρέα whatever, και γνωριζομαστε και ταιριαζουμε σα χαρακτηρες, όλα καλα, οπότε γυρναω και τις λεω... τι ωραία που είσαι πολύ μου αρέσει το σώμα σου, να είσαι περήφανη γιαυτό (μονο που εγω δε το λεω ετσι για να το πω, δε την θεωρω ασχημη εικονα οπως οι πιο πολλοι, το λεω αληθινα ειλικρινά οτι είναι ωραίο αυτό που βλέπω) ΑΛΛΑ Αποστολία μου πρεπει για λόγους υγείας (και όχι αισθητηκης γιατι εκει είσαι κούκλα, και παλι θα είσαι το ίδιο οταν φτασεις 47) να πας στο υγιές που ειναι τουλάχιστον 47. Οπότε θα σε βοηθήσω (θα τρώμε παρεα :p ) να παμε στα 47 ... αλλά πολύ θα χαιρόμουν να μεινεις εκει και να μη γινεις 57 γιατι μου αρεσει το αδυνατο κορμι.
Πάει η Αποστολία και γινεται 50 ... ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ την χωρίζω .. πάλι είναι ωραία είναι φυσιολογικη αλλά απομακρυνεται σιγα σιγα απο το αδυνατο (δηλαδη 47) πάλι μου αρέσει γιατι είναι μικρή η διαφορά ΑΛΛΑ η αποστολία ... τρώει... παει 55 ... επ αποστολία καλή μου .. δε μου αρεσουν τα παραπανω κιλα και στο είχα πει, κανε μου την χάρη για να γουστάρω κι εγω ... μείνε στα 50 αν δε μπορεις να είσαι 47 και θα κανω κι εγω ό,τι θέλεις (σε λογικά πλαίσια) για να σε πείσω ... πχ κατι για το δικό μου σωμα αν θελεις... πχ της αρεσει ενα ντυσιμο, ενα τατουάζ? πιο αδυνατο πιο παχουλο πιο γυμνασμένο? οκ γιατι θελω να σου αρεσω. Δε σου ζητάω τίποτα αλλο για την εμφάνιση .. μονο αυτο. Απο κει και πέρα είναι απόφαση της αποστολίας... πει .. ασε με οτι θελω θα κανω και γινει 57 και με γραφει... δε θα θελω να χωρισω μονο γιατι δε θα μου αρεσει .. αλλα και γιατι δε με αγαπαει.. με γραφει.
Οπότε ναι μου αρεσουν τα κοκκαλα που φαίνονται, ναι πρεπει να ειναι στο φυσιολογικο βαρος (δειτε το λινκ) για λόγους υγείας, δεν πιέζω κανεναν.
Οπότε το αρχικό ερώτημα ήταν πως θα της πω της Αποστολίας όταν θα είναι 50 κιλα (ειτε ετσι την γνώρισα είτε ηταν 39 και πηγε 50) ότι με χαλάει πολυ να πας 55 σε θελω μου αρεσεις πολύ με μεγάλη διαφορά οταν εισαι 47-50 ΑΛΛΑ να μην την αγχώσω ωστε να κοιτάει συνέχεια την ζυγαρια!!!
ΟΧΙ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις πρώην γιατί συνήθως οι πολύ αδύνατες είναι έτσι το σκαρί τους και δεν παχαίνουν ... μονο με μία που ηταν 1.67 54 και έγινε 52 κιλά (μπειτε στο λινκ, ελάχιστο είναι το 51.6) που της έλεγα μη πας 54+ μου αρέσεις στα 52 .. πήγε 48 και τις είπα οτι μη κατέβει άλλο, όχι οτι είναι άσχημο το 48 (δε μπορω να πω ψέματα, λυπαμαι) αλλά το υγιές είναι 52 οπότε να πας και να μεινεις εκει. Χωρίσαμε για τελείως άσχετο λόγο μετα απο χρόνια και τα κιλα δεν έπαιξαν κανένα ρόλο.
Αν θέλεις καποιος να ρωτήσει πάνω σε αυτή τη βάση κι όχι να αρχισει τα κοκκαλα 39 κιλα παιδεραστες ... ψυχιατρο γιατι δε σου αρεσουν οι χοντρες κτλ .. γιατι βαριεμαι.
Αποστολία σε ευχαριστώ που είσαι η φωνή της λογικής. Ξαναλέω, ουσιαστικά το όλο θέμα είναι πως θα πω στην 39κιλη αποστολία οτι πραγματικά μου είναι αισθητικά όμορφο αυτο το σωμα που βλέπω (και να την πείσω οτι λεω αληθεια) αλλα θέλω να είναι και υγιής πάνω απολλα οπότε παμε στα 47 (αλλα μείνε εκει, οχι 55, δε θελω) μα χωρίς να αγχωθεί οταν φτάσει 50.