Originally Posted by
elisabet
Ναι, βέβαια εγώ προς το τέλος θα προτιμούσα να καταγράφονται τα πάντα γιατί είχα σιχαθεί τις συνεχείς παρεξηγήσεις όχι δεν είπα αυτό , είπα το άλλο, όχι δεν το εννοούσα έτσι κτλ κτλ Είναι τρομερά κουραστικό πράγμα αυτό να νιώθεις συνεχώς ότι κάθε κουβέντα σου περνάει από έλεγχο και θα παραποιηθεί. Είχα φτάσει να φοβάμαι να μιλήσω πια ή να κάνω πλάκα.
Πάντως τώρα που έχει περάσει καιρός μου φαίνονται άστειοι κάποιοι καβγάδες. Μπορούσε να ξεκινήσει παρεξήγηση από πραγματικά οτιδήποτε. Μια φορά θυμάμαι είχε κάνει ολόκληρο θέμα το αν είχα ισιώσει τα μαλλιά μου ή όχι. Του φάνηκε ότι τα είχα ισιώσει, εγώ δεν τα είχα ισιώσει απλά είχαν γίνει μόνα τους κάπως γιατί φορούσα για πολλές ώρες έναν σκούφο και αυτός επέμενε ότι τα ίσιωσα και για κάποιον ανεξήγητο λόγο που μόνο αυτός ήξερε, αρνιόμουν να το παραδεχτώ. Κι ενώ καταλάβαινα πόσο γελοίο είναι το θέμα και γελούσα καθώς τον έβλεπα να επιμένει, ήταν τέτοια η επιμονή του που σταμάτησα μια τυχαία κοπέλα στον δρόμο και της είπα "με συγχωρείς, έχουμε μια διαφωνία, σου μοιάζουν ισιωμένα τα μαλλιά μου; έτσι ισιώνουμε οι γυναίκες το μαλλί μας;". Η κοπέλα μου απάντησε έκπληκτη προφανώς πως όχι δεν της φαίνονται ισιωμένα και έτσι ο άλλος ηρέμησε.