Originally Posted by
Lilyan00
Μένουμε σχεδόν μαζί εκτός από δύο μέρες που έχει τα παιδιά,και ναι του είχα πει πως είχα τους λογαριασμούς του δεν νευρίασε με αυτό μου είπε απλά πως δεν είναι σωστο,τώρα όμως ξέρει πως δεν ασχολούμαι πλέον με τους λογαριασμούς του,βέβαια αυτό είναι ψέμα γιατί δεν πιστεύω τίποτα,απλά περιμένω μια αφορμή για να τον χωρίσω και να του πετάξω στα μουτρα πως δεν πρόκειται να αλλάξει και πως δεν με σέβεται όπως λεει,και εννοείτε πως θα του πω πως ακόμα ελεγχα τους λογαριασμούς του ,και δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα πει και αν θα νευριάσει αυτός φταίει που δεν τον εμπιστεύομαι και όχι εγώ,που δεν θα έκανα ποτέ αυτά που έκανε αυτος....
Δυστυχώς έχω να σας πω πως και την γυναίκα του επί 10 χρόνια την είχε κερατωσει 3 φορές και η 4 με εμενα,ο λόγος;; Δεν είχαν επαφές γιατί δεν τα πήγαινανε καθόλου καλα,αυτό ήταν σχετικά κατανοητό από εμενα,αλλά δεν το δικαιολογουσα ποτέ αυτό που της εκανε,το θέμα που πρέπει να απασχολεί εμένα είναι πως ενώ έχει τόσο καλή σεξουαλική ζωή μαζί μου γιατί να μου κανει κάτι τέτοιο...μάλλον θα μείνω με το ερώτημα αυτό και ζωη