Ναι, κι εγώ τα γνωρίζω για αυτό και ανησύχησα με τα συγκεκριμένα συμπτώματα. Πιθανόν είναι κάτι ορμονικό. Θα δείξει με τις εξετάσεις.
Printable View
Ναι, κι εγώ τα γνωρίζω για αυτό και ανησύχησα με τα συγκεκριμένα συμπτώματα. Πιθανόν είναι κάτι ορμονικό. Θα δείξει με τις εξετάσεις.
Στις εξετάσεις αίματος πάντως οι τιμές αναφορας είναι ενδεικτικές. Το πιο σίγουρο είναι να ελέγχεις με προηγούμενες εξετάσεις σου, γιατί διαφορετικός είναι ο κάθε οργανισμός. Θα τις επαναλάβω άλλωστε σε καμία βδομάδα,μου είπε και ο γαστρεντελογος και ο παθολόγος να βλέπω τα λευκά γιατί ο γαστρεντελογος υποψιάζεται για κοιλιοκάκη.
/
Δεν γνωρίζω ,θα ρωτήσω.
Είχα κάνει και πριν τρεις ημέρες και αρχές Σεπτέμβρη και μηνιαία το προηγούμενο διάστημα. Συνήθως αυξημένα ηωσινόφιλα έχω ,αλλά λίγο,όχι πολύ. Ο γαστρεντελογος όμως είπε να δω, αν επιμένουν,να κάνουμε κάποια περαιτέρω τεστ για το στομάχι.
Για τον αιματοκρίτη τι πιστεύεις; Προχθές στις εξετάσεις ήταν χαμηλός,σήμερα απόλυτα φυσιολογικός. Ακόμα και τη μικρή πτώση που έχω σε κάθε εξέταση, τύπου μια μονάδα κάτω, δεν τη δείχνει,τον δείχνει εντελώς μέσα στα όρια.
Ναι μου το είπε ο παθολόγος μου γιατί θέλει να δει για το ασβέστιο,γιατί στις εξετάσεις που έκανα στην κλινική βγαίνει στα ανώτερα φυσιολογικα. Ο γαστρεντελογος μου είχε πει σε κανένα μήνα,αφού ολοκληρώσω όλες τις αγωγές για το στομάχι και το έντερο.
Έχει διαφορά το ασβέστιο ορού από το κανονικό ασβέστιο; Γιατί στις εξετάσεις της κλινικής μου το έβγαζε ανεβασμένο,στις εξετάσεις στο μικροβιολογικό φυσιολογικό.
1 μοναδα πάνω 1 μονάδα κάτω δεν είναι πρόβλημα στον αιματοκρίτη. Υπάρχουν άνθρωποι με πολλές μονάδες κάτω εδώ και χρόνια.
Όταν μιλάμε για μικρές αποκλίσεις είναι πολύ δύσκολο να είναι όντως κάτι παθολογικο εκτός άμα έχεις τόσο ισχυρό ανοσοποιητο που και αυτό είναι πολύ δύσκολο..
Έχω δει πολλές αποκλίσεις τόσο καιρό που κάνω εξετάσεις χωρίς όμως να είναι κάτι ανησυχητικό και με παρακολουθεί η καλύτερη αιματολογος της Θεσσαλονίκης, μην σου πω και της Ελλάδος.
Έχω πολύ καλό ανοσοποιητικό από μικρός. Ούτε πυρετούς έκανα ποτέ ούτε τίποτα. Γενικά ο οργανισμός μου είναι πολύ δυνατός,και η καρδιά μου, από όλες τις εξετάσεις που είχα κάνει το προηγούμενο διάστημα. Για αυτό και ανησυχώ με όλα αυτά, γιατί δεν είχα ποτέ τέτοια.
Μια μονάδα πάνω κάτω το ξέρω. Απλά σε σύγκριση με όλες τις εξετάσεις μου αίματος όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν πεσμένος τεσσερις μονάδες από το κανονικό μου που ήταν ήδη μια μονάδα πεσμένο από το φυσιολογικό. Τώρα στις σημερινές τον δείχνει μέσα στα όρια και μου έκανε εντύπωση.
Ότι έχει να κάνει με αιματολογικες εξετάσεις σε περίοδο άγχους στρες και ψαξίματος όπως εσύ μπορούν να ανέβουν σχεδόν τα πάντα
Αυτό μόνο που θα σου πω εγώ είναι ότι είναι τρελά να κάνεις κάθε μήνα αιματολογικες εξετάσεις χωρίς να έχεις κάποιο θέμα ρε συ Αντώνη. Εγώ με διεγνωσμενο ΣΟΒΑΡΟ θέμα, το τονίζω αυτό, κάνω ανά τρίμηνο με εντολή της γιατρού μου και σε λίγο καιρό θα το ελαττωσω και αυτό θα πάω σε 2 φορές το χρόνου.
Η ενασχόληση σου με τις εξετάσεις και τις τιμές τους δεν είναι φυσιολογική.
Ήμουν σε μεγαλύτερο άγχος το προηγούμενο διάστημα και όλα βγήκαν τέλεια. Εκτός από το κάλλιο που ήταν πεσμένο και μου έγραψε ο καρδιολογος συμπλήρωμα.
Για τον αιματοκρίτη και το ασβέστιο μου το είπε ο παθολόγος να το ξαναδούμε. Και τα υπόλοιπα ο γαστρεντελογος. Ο καρδιολογος μου είπε για τις ορμονικές στα 24ωρα ούρα. Αλλά μου φαίνονται τρελες μετρήσεις όλα αυτά. Στην κλινική ο αιματοκρίτης είχε βγει φυσιολογικός. Στο εργαστήριο πεσμένος και σήμερα και στο εργαστήριο φυσιολογικός. Άρα να πιστέψω τις δύο μετρήσεις;
Τι ακριβώς θέλεις να ακούσεις από εμένα? Ότι οι μετρήσεις σου είναι ανησυχητικες και έχεις κάτι? Δεν πρόκειται να το ακούσεις.
Στο ξαναλέω ότι σε τόσο σύντομο χρονικό δυαστημα και χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα που παρακολουθεις οι μετρήσεις είναι απλα ενδεικτικές δεν μπορεί μέσα σε μια εβδομάδα με 3 διαφορετικές αιματολογικες εξετάσεις να λες για τις αυξομειώσεις στις τιμές.
Στο λέω όσο πιο απλα μπορώ να στο πω.