αν δεν πιεσεις τον εαυτο σου να κινηθει θα τα κανεις χειροτερα.
Printable View
αν δεν πιεσεις τον εαυτο σου να κινηθει θα τα κανεις χειροτερα.
προσπάθησε να ξεχαστείς εν ανάγκη σπάσε και τίποτα το έχω δοκιμάσει και φέρνει αποτελέσματα..αρκεί να μην είναι στο κεφάλι κανενός:P:P:P
βγες λίγο έξω,μίλα με φίλους που ξέρεις πως θα σε βοηθήσουν,ασχολήσου με κάτι εν ανάγκη μαγείρεψε.κάνε κάτι να χαλαρώσεις.
τώρα που είπα μαγείρεμα μήπως πρέπει να πάω και εγώ να μαγειρέψω;λέω εγώ τώρα:P:):P:)
μην ανησυχείς μπόρα είναι και θα περάσει να είσαι σίγουρη και τότε θα βγει το ουράνιο τόξο σαν υπόσχεση πως όλα θα πάνε καλά....;)
Capr7 νομίζω πως το συναίσθημα που σε έχει κυριέψει είναι ανασφάλεια και όχι ότι σου λείπει τόσο, έτσι δεν είναι?
\"και τώρα τι θα κάνω?ξανά από την αρχή?και αν δεν βρω κάποιον?...\" κτλ, κτλ
nora ετσι ειναι παντα,
τουλαχιστον στη αρχη.
Υπομονή!Κάνε κάτι για να ξεχαστείς...Και καλό είναι να εκτονωθείς...Σπάστε όλα!!!Τώρα επειδή είμαι σε παρόμοια κατάσταση νομίζω πως η νορα έχει δίκιο, δώσε μόνη σου ελπίδα στον εαυτό σου, μη φοβάσαι το μέλλον, μη τα βλέπεις όλα μαύρα.Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένη!Και πολλοί που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένοι!(εκέινος προφανώς δεν το ήθελε αυτό)
Χαμογέλα και ξεκίνα απο την αρχή, πηγαινε και κανένα ταξιδάκι...άντε σήκω!
Ευχαριστώ και πάλι όλους....
προσπαθώ αλλά δεν είναι εύκολο... έχουμε μία επικοινωνία αλλά στο τέλος θα τρελαθούμε μου φάινεται. Έχουμε καταλήξει ότι θέλουμε να είμαστε μαζί αλλά δεν γίνεται να τα βρούμε. Οπότε δώσαμε το τέλος κ αν νιώσουμε ότι υπάρχει λύση τότε οκ, ειδάλλως τέλος για πάντα.
Μία ερώτηση έχω να σας κάνω. Όλοι βλέπω ότι συμφωνείτε μαζί μου. Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα στο forum που να είναι στην απέναντι όχθη? Εννοώ υπάρχει κάποιος που να σκέφτεται και να θέλει τη σχέση του όπως εκείνος??? Να δω πως πραγματικά σκέφτεται κ η άλλη όχθη?
capr7
αν δεν θελετε να υπερβειτε τους εαυτους σας,
οτι και να παλευετε ειναι δωρο άδωρο...
Capr7 ο σύντροφος σου είναι στην άλλη όχθη και σου έδειξε εμπράκτως πως σκέφτεται και γιατί
Το καταλαβαίνω πως ψάχνεις να βρεις ελαφρυντικά και είναι φυσιολογικό αλλά σκέψου πως αυτό το \"ελλάττωμα \" του σε έκανε να χωρίσεις μαζί του ήδη
Προφανώς είναι πιο ισχυρό το \"δεν γίνεται να τα βρούμε\"
Καλημέρα!!
Πιστεύω ότι σιγά σιγά αρχίζω κ βρίσκω τον εαυτό μου... βγαίνω έξω, διασκεδάζω με φίλους μου και καταλαβαίνω ότι είχα βάλει τον εαυτό μου σε ένα τρυπάκι να προσπαθώ μονίμως για κάτι που δεν είμαι εγώ.... φθείροντάς με!!!
Αγαπάμε τον άλλο γι\' αυτό που είναι, κάνοντας υποχωρήσεις στα πλαίσια που μπορούμε και είμαστε υγιής. Με εμάς δεν υπήρχε αυτό και το έχω συνηδητοποιήσει πλέον καλά...
Το πήρα απόφαση παιδιά και χαίρομαι που με βοηθήσατε και εσείς πάρα πολύ!!!!!
Ευχαριστώ!!!! Σήμερα είναι μία καλύτερη μέρα!!! (και ας έχει ψοφόκρυο) :)
Εντωμεταξύ του τα είπα στο τέλος σε τι κατάσταση με είχε φτάσει... να κοιτάω κάτω όταν βγαίνουμε κτλ. για να μην έχω την καχυποψία του ότι κοιτάω τον έναν κ τον άλλο πονηρά...
κ μου είπε ότι τώρα κατάλαβε τι υποχθόνια είμαι και ότι ο άνθρωπος που έχει καθαρό το κούτελό του δεν τα κάνει αυτά.... κ γυρνάω κ του λέω ότι τόσο καιρό βαρέθηκα να με κατηγορεί κ ήταν η μόνη λύση για να ησυχάζω από αυτο το θέμα....
Κ μου είπε ότι λυπάται για το χρόνο που μου διέθεσε καί ότι αργά κατάλαβε τι ήμουν τελικά.... ένα ψεύτικο πράγμα...
Ε θα τρελλαθούμε τελείως!!!!!
capr7
αμα ξερεις εσυ καθαρα τι εισαι, τα υπολοιπα περισευουν.
Οι ανθρωποι για λογους αμυνας δημιουργουν ενοχικες καταστασεις.
Μην δινεις μεγαλυτερες διαστασεις και κατανοησε το γιατι συμβαινουν αυτα που γραφεις.
Καλως η οχι, οταν διαλυονται οι σχεσεις, παντα ολοι προσπαθουν να βρουν ποιος - τι - ποσο φταιει.
Ποτε δεν περναει απο το μυαλο τους, οτι μπορει να φταιει ο εγωισμος τους (που δεν αλλαζει), οι αντιθετοι χαρακτηρες που αναποφευκτα συγκροουνται χωρις να μπορουν να βρουν σημειο συμπτωσης.
Συμφωνώ απόλυτα.Quote:
Originally posted by krino
capr7
αμα ξερεις εσυ καθαρα τι εισαι, τα υπολοιπα περισευουν.
Οι ανθρωποι για λογους αμυνας δημιουργουν ενοχικες καταστασεις.
Μην δινεις μεγαλυτερες διαστασεις και κατανοησε το γιατι συμβαινουν αυτα που γραφεις.
Καλως η οχι, οταν διαλυονται οι σχεσεις, παντα ολοι προσπαθουν να βρουν ποιος - τι - ποσο φταιει.
Ποτε δεν περναει απο το μυαλο τους, οτι μπορει να φταιει ο εγωισμος τους (που δεν αλλαζει), οι αντιθετοι χαρακτηρες που αναποφευκτα συγκροουνται χωρις να μπορουν να βρουν σημειο συμπτωσης.
Capr7 χαίρομαι πολύ που δεν τον άφησες να σου τσαλαπατήσει τον αυτοσεβασμό σου.
Να είσαι σίγουρη ότι όσο διατηρούμε τον αυτοσεβασμό μας , έχουμε πιο πολλές πιθανότητες να βρούμε κάποτε μία αγάπη υψηλού επιπέδου και όχι σαν αυτή που περιέγραψες.
Να χαίρεσαι την ελευθερία σου, και σου εύχομαι να βρεις μια υγιή σχέση όπως σου αξίζει....
Ευχαριστώ....
Άργησα αλλά το κατάλαβα!
Δεν μπαίνουμε σε σχέσεις για να προσποιηθούμε.
Κάποια στιγμή αναπόφευγκτα θα βγει ο αληθινός μας ευατός και θα διαλύσει τα πάντα
Η προσποίηση, η μη επικοινωνία αλλά και ο εγωισμός φθείρουν απίστευτα
Capr7 ήδη έκανες βηματάκια.Σε λίγο θα είσαι ακόμα καλύτερα
Γεια σας!!
Είμαι πολύ καλά από την άποψη ότι έχω βρει τον εαυτό μου... είμαι ο εαυτός μου κ κάνω αυτά που θέλω χωρίς να ελέγχομαι και να πιέζομαι. Βγαίνω, διασκεδάζω κ επιτέλους δεν είμαι μονίμως σε ένα κινητό επάνω !!!!
Είμαι σε καλό δρόμο πιστεύω...
Ζήτω η προσωπική ελευθερία!!!