ειμαι σε μια δουλεια με μεσο
γραφειου και κανεις δε με συμπαθει
θελω να φυγω απο εδω μεσα θα χασω το σπιτι μου αν φυγω πως θα αντεξω να μεινω εδω βοηθεια
Printable View
Δεν είναι ότι είσαι κακια. Ίσως όμως να νιώθεις πως δεν σε θέλουν. Είναι δυνατόν να μην σε θέλουν οοοολοι;
Να ξέρεις πως παντού υπάρχουν αυτά. Να μην συμπαθούν αυτόν που μπήκε με μέσο και να θεωρούν πως δεν είναι άξιος να έχει αυτή την θέση. Δεν σημαίνει ότι ισχύει..
Σου είπα να ψάχνεις δουλειά ταυτόχρονα. Ο πανικός δεν βοηθάει.
Σας ευχαριστω τοσο πολυ που ασχολειστε μαζι μου
Που να ψαξω ποιος θα με παρει??
Δες στο ίντερνετ.. Εφημερίδες.. Αγγελίες. Δεν ξέρω πως είναι το σύστημα εκεί στην Ελλάδα. Σε ταμείο θα μπορούσες να δουλέψεις; σε σουπερμάρκετ;
Άκουσε με λίγο τώρα. Επειδή σε όλα σου τα ποστ γράφεις για τον εαυτό σου. Ότι δεν αξίζεις κι άλλα τέτοια.. (που για μένα είναι μπουρδες).. Πρόσεχε λίγο τώρα. Είσαι στα 50 μηνύματα άρα μπορείς να στείλεις μήνυμα ή να λάβεις . Θα σου στείλουν διάφοροι..
Τι εννοεις?? ποιοι ? τι να προσεξω...
Θελω να φυγω απο δω μεσα
σαν τρελη δεν αντεχω αλλο
ομως ολοι μου λενε πως εδω ειναι καλα ειναι σταθερος μισθος με δωρα μαμουσουτου και εξω θα με φανε και δε θα πληρωνομαι και εχω κατατρομαξει
η αναγκη μου να φυγω ειναι τεραστια ομως
Άρχισε να ψάχνεις... Και ρώτησε πληροφορίες.. Αν η δουλειά που είσαι δεν σε γεμίζει.. Μόλις βρεις κάτι καινούριο την αφήνεις και πας αλλού.
Ειμαι ενα αδυναμο ανθρωπακι και δεν εχω καταφερει τιποτα μονη μου
ειμαι τοσο αδυναμη που με το παραμικρο κλαιω
Είσαι ένας άνθρωπος που για μια ώρα πήρε ανάσα.. Που θα πάει σπίτι να κάνει μπάνιο.. Και μετά θα καθησει ήρεμα κι ωραία να δει για δουλειές. Δεν χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο ή να κάνεις κάποια κίνηση. Απλά δες τι δουλειές υπάρχουν αυτή την περίοδο.
Θα σου πρότεινα να γράψεις σε ένα χαρτί τι αλλαγές θα ήθελες να κάνεις στην ζωή σου. Αν θες γράψε τα εδώ.. Χωρίς να σκεφτείς αν μπορείς να τα κάνεις.
Θελω να ξεκουραστω.. να μεινω σπιτι χωρις να εχω ενοχες για αυτο
να ηρεμησει η ψυχη μου
δεν θελω αλλο να παλευω κουραστηκα
ο κοσμος ειναι τεραστιος αλλα εγω δεν εχω πουθενα γαληνη
θελω να μεινω σπιτι
μα χωρις λεφτα πως
τιποτα αλλο δε θελω οτι και να μου εδιναν
μονο την ηρεμια μου
Θελω να παθω αμνησια
να μην εχω μεσα μου κομπλεξ και ζηλια και κακια
Να ειμαι σαν τους αλλους
ποτε δεν ανηκα καπου... κανεις δε με αποδεχτηκε ποτε γ αυτο που ειμαι γτ ειμαι σαπια
δεν αντεχω ποα ουτε να κοιταω τον εαυτο μου στον καθρεφτη
θελω να πεθανω
να μην ξανασκεφτω τιποτα κακο
Κανένα από αυτά δεν θα γίνει. Θα ξυπνήσεις μια μέρα και θα δεις τι άνθρωπος είσαι και όχι τι άνθρωπος σε έκαναν να νιώθεις ότι είσαι.. Και θα δεις ότι η πραγματικότητα διαφέρει.
Πηγές σπίτι;