Originally Posted by
Antonis8
Δεν καταλαβαινω ποιο είναι το θέμα σας. Ναι, τα περισσότερα παιδια μου είναι ενοχλητικά ,ουρλιαζουν,έχουν άσχημη συμπεριφορα και είναι γεμάτα μυξες
Στο περιβάλλον μου τουλάχιστον. Οι υποτιθεμενοι οικογενειαρχες είναι η χειρότερη φάρα στα μέρη μου, έχω κακές προσωπικες εμπειριες.
Το να λέω ότι τα παιδιά είναι ενοχλητικά διαφέρει κατά πολυ με το να βρίζει καπποιος τους νοσοφοβικους,γιατί είμαστε σε ένα φόρουμ ψυχολογίας και η χρήση του νετ δεν συστηνεται σε παιδιά χωρίς επιβλεψη οποτε δεν θα είχαν θέση εδώ μέσα έτσι κι αλλιώς και γιατι ειναι μια απλη προσωπικη και πρεπουσα απόψη χωρις να βριζω και χωρις να την εκφραζω επαναλαμβανομενα οπως ο Μακ.
Επίσης, πιο πανω πχ ο Ορεστης (γεια σου φιλε) ειπε για τους οδηγους ταξι και τους ηλικιωμενους, εκει δεν σας ειδα να εξαπτεστε, τι επιλεκτικες και υποκριτικες ευαισθησιες ειναι αυτες;
Θα μπορουσα να έχω φοβία με τα παιδιά λόγω τραυμάτων και μπουλινγκ στην παιδικη μου ηλικία, που ξέρετε εσείς τι έχω περάσει και τι έχω βιώσει και εξαπτεστε και που θέλετε να καταλήξετε; Αν υπηρχε ειδική θεματολογία για παιδιά,οπως για νοσοφοβικους εδώ μέσα,δεν θα εμπαινα όπως ο Μακ να πω κάτι αρνητικό, θα την αγνοουσα. Αυτό που κάνει ο Μακ αντίκειται στους κανόνες του φόρουμ και το έχει ξανακανει πολλάκις. Εγώ κατοικω διπλα σε οικογενεια με παιδια που δηλητηριασαν τα ζώα που φροντιζα και έχω πολυ κακές εμπειριες απο τετοιους ανθρωπους και τώρα που δεν έχουν σχολείο θα με ενοχλουν όλη τη μέρα και θα με βριζουν μαζί με τους γονείς τους.